ΠΡΟΣΩΠΟ

Η Αισθητική Χειρουργική προσώπου έχει κύριο στόχο την αποκατάσταση της αρμονίας των χαρακτηριστικών και την μείωση των ενδείξεων της γήρανσης. Η καλλιτεχνική δημιουργία μίας Άριστης επέμβασης Ανανέωσης και Αντιγήρανσης χωρίς σημάδια είναι Τέχνη. Η ασφάλεια στην μη αλλοίωση ή στην παραμόρφωση της εμφάνισης σας είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Η Αισθητική Χειρουργική προσώπου έχει κύριο στόχο την αποκατάσταση της αρμονίας των χαρακτηριστικών του προσώπου και την μείωση των ενδείξεων της κουρασμένης όψης και της γήρανσης. Μπορεί μία πλαστική προσώπου για εσάς να σημαίνει π.χ ένα  Foul Facelift  ή μια αισθητική αποκατάσταση σε ένα μικρό πιγούνι, μπορεί τα βλέφαρα σας να έχουν βαρύνει και να χρειάζονται ανανέωση ή απλά μπορεί να χρειάζεστε συνδυαστικές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και στον λαιμό σας συνολικά. Η  αποκατάσταση  της γερασμένης όψης, με φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα, μπορεί να ακούγεται συχνά και να νομίζετε ότι είναι εύκολο να επιτευχθεί, απεναντίας  όμως, είναι μία εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Η λέξη λίφτινγκ είναι πολύχρησιμοποιημένη από κρέμες προσώπου, μηχανήματα αισθητικής και γενικότερα από διάφορες τεχνικές μη επεμβατικές. Σας αφήνουν να νομίζετε ότι η Πλαστική Χειρουργική προσώπου μπορεί να αντικατασταθεί απλά με μία κρέμα ή έναν ορό, είτε με ένα μηχάνημα, υποβιβάζοντας το δεδομένο του απαιτητού του χρόνου και του κόστους μίας επέμβασης πλαστικής στο πρόσωπο.

Οι Αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο αυξάνουν την αυτοπεποίθηση, μας κάνουν να αισθανθούμε ξανά καλά με τον εαυτό μας. Είναι και ο κύριος λόγος που τελικά δεχόμαστε να υποβληθούμε σε αυτές, καθώς κανείς δεν θέλει να υποβληθεί σε μία πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο, φοβούμενος τυχόν προβλήματα. Όπως και να έχει όμως τα δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι γεγονός. Η αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις προσώπου, φτιάχνουν την ποιότητα ζωής και βελτιώνουν την ψυχολογία όσων υποβάλλονται σε επιτυχημένες πλαστικές. Αλλάζουν τις δυνητικές ευκαιρίες στην καριέρα την κοινωνική, αλλά και την προσωπική ζωή.

Η  Αισθητική Πλαστική Χειρουργική  σε έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια, στις μέρες μας,  είναι μια απολύτως  ασφαλής και ελεγχόμενη Χειρουργική διαδικασία.  Οτιδήποτε φτιάχνουμε στα εμφανή σημεία της εικόνας μας, πρέπει να είναι τόσο διακριτικά και μη ανιχνεύσιμα, ώστε να προσδίδουν χάρη και φυσικότητα. Όλα όσα το ανθρώπινο μάτι αντιλαμβάνεται ως αφύσικο, υπερβολικό, ή ότι είναι αταίριαστο με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το αντιλαμβάνεται “ως παραμόρφωση”. Η χειρουργική της τελειότητας, όπως ονομάζεται η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική επιτρέπεται να παραδίδει  αψεγάδιαστα και φυσικά αποτελέσματα, που να αφήνουν  τους άλλους να αναρωτιούνται και μόνο!

 

 

Στην Clinic of Excellence Plasis έχουμε εξειδικευτεί στην Aισθητική Πλαστική Χειρουργική προσώπου. Η πολυετή πείρα της Δρ. Τζαμαντάκη και η φιλοσοφία της εξατομικευμένης προσέγγισης σε κάθε ένα ενδιαφερόμενο διαφορετικά με προσύλωση για το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να αφήνει ίχνη ένος χειρουργείου, είναι ο κυρίαρχος στόχος μας. Κατά την επίσκεψη σας  θα γνωρίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θα βελτιώσει ή θα επαναφέρει το πρόσωπο σας σε μία καλαίσθητα  υγιή μορφή.

 • Βλεφαροπλαστική
 • Μετωπιαίο lift
 • Κροταφικό Λίφτινγκ Foxy eye lift
 • Scarless Face & Neck Lift
 • Smart Lift
 • Thread Lift
 • Face Lift
 • Mini Face Lift
 • Neck Lift
 • Mid Face Lift
 • Lifting  με Fat Graft Transfer
 • Λίφτινγκ χειλιών

Μπορεί να χρειάζεστε μία ή και συνδυασμό κάποιων από τις παραπάνω χειρουργικές επεμβάσεις.  Θα σας εξηγήσουμε ενδελεχώς όλες τις χειρουργικές επιλογές, εξατομικευμένα για τις δικές σας ανάγκες και για την δική σας επέμβαση.  Θα απαντηθούν επίσης λεπτομερώς όλες οι ερωτήσεις και οι απορίες σας. Ένα χειρουργείο στο πρόσωπο έχει μοναδικές ιδιαιτερότητες λόγω θέσης. Θα γνωρίσετε επακριβώς όλη την περιεγχειρητική περίοδο και όλες τις λεπτομέρειες και μετεγχειρητικές οδηγίες για την γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση σας. Ένας καλά ενημερωμένος ασθενής για την προετοιμασία, την διάρκεια, αλλά και την μετεγχειρητική φροντίδα είναι πάντα ένας καλός ασθενής, με  τα άριστα αποτελέσματα να ανταμείβουν όλους μας. ” Αφήστε τους να Μαντέψουν”

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

  Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*