ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ! ΑΡΡΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ SEXINESS

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ο ανδρικός πληθυσμός απολαμβάνει την δύναμη της νεότερης και φρέσκιας εικόνας. Ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες Αισθητικής Πλαστικής με απόλυτα ελεγχόμενο αισθητικό αποτέλεσμα και χωρίς απαιτούμενο χρόνο ανάρρωσης! Ακούγεται θαυμάσιο για να είναι αληθινό? Είναι όμως η απόλυτη πραγματικότητα και τα παραδείγματα πολλά στους αστέρες του Hollywood αλλά και σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Οι άνδρες είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το ποιο αποτέλεσμα επιζητούν. Είναι «κάθετοι» στο «απόλυτα φυσικό» και στο γεγονός ότι δεν πρέπει να μπορεί κανείς να καταλάβει τί, έχει και εάν έχει υποστεί κάποιο χειρουργείο ή θεραπεία. Αδιαπραγμάτευτοι στο φυσικό αποτέλεσμα εμπιστεύονται μόνο από σύσταση από άλλον ασθενή. Πρέπει να έχουν δει τα αποτελέσματα, με τα ίδια τους τα μάτια. Αποφασίζουν να προβούν στην οποιαδήποτε διαδικασία μόνο όταν είναι απόλυτα σίγουροι για το τελικό Αισθητικό αποτέλεσμα. Δεν παραπλανούνται για κανένα λόγο ούτε μπορεί κάποιος να τους «πουλήσει»επέμβαση ή άλλη διαδικασία χωρίς να διασφαλιστεί το αποτέλεσμα. Αντίθετα από τις γυναίκες που και εύκολα παραπλανούνται και στην ματαιοδοξία τους για ανανέωση, κάποιες φορές μπορεί να προβούν σε λάθος αποφάσεις.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η αναίμακτη ανανέωση και Αρρενοποίηση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Τα χαρακτηριστικά με το Facesculpting γίνονται πιο   αρρενωπά, σμιλεύονται οι γωνίες της κάτω γνάθου, γίνονται παρεμβάσεις στο μέτωπο και τον κρόταφο ώστε το πρόσωπο να αποκτήσει δυναμισμό και ευρωστία στην όψη. Στο μέσο τριτημόριο δημιουργείται το λεγόμενο «έσω τρίγωνο» που χαρακτηρίζει ένα ακαταμάχητα ωραίο αρσενικό! Τα μάτια φαίνονται ξεκούραστα και μια πιο ρωμαλέα και δυναμική εικόνα χτίζεται στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Κάθε ανατομία και ηλικιακή κατάσταση απαιτεί διαφορετική τεχνική προσέγγιση. Ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα είναι αυτό που χαρίζει την δύναμη της αυτοπεποίθησης χωρίς να χρειάζεται να απολογείστε. Γίνεται αμέσως «κτήμα» σας καθώς είναι η ενίσχυση της ίδιας σας της φύσης. Όπως ένας γλύπτης λοξεύει ένα μάρμαρο έτσι και στην αναίμακτη Αρρενοποίηση των χαρακτηριστικών η Δρ. Τζαμαντάκη σμιλεύει 3D τρισδιάστατα τα μαλακά μόρια του προσώπου σας, ώστε να σας χαρίσει την πιο αρρενωπή εικόνα του ίδιου σας του εαυτού. Χωρίς αλλοιώσεις, παραμορφώσεις ή άλλο. Λεπτές αισθητικές ισορροπίες που πρέπει να διατηρούνται για να αποφεύγονται τα «κακώς κείμενα».

Δεύτερο στην λίστα είναι η 4D Hi Definition Liposculpture Vaser Lipo όπου ο κορμός, κοιλιά, θώρακας και στήθος, σμιλεύονται σ ’ένα πιο ρωμαλέο και γυμνασμένο σχήμα. Περίσσεια λίπους, επίμονο τόσο στην διατροφή και την έντονη άσκηση αλλά και ήπια χαλάρωση του δέρματος, αντιμετωπίζονται μια για πάντα. Το Renuvion είναι η θεραπεία που πραγματοποιεί το «αδύνατον». Πριν λίγα χρόνια μονάχα μεγάλες επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής μπορούσαν να σμιλεύσουν το σώμα σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες. Σήμερα σε expert hands η τεχνολογία της Vaser LipoΛιποαναρρόφησης και ο συνδυασμός με την τεχνολογία του Renuvion πραγματοποιούν αληθινά το «θαύμα»! Ένα σφριγηλό και σμιλεμένο σώμα με six pack σε μεγαλύτερες ηλικίες που αλλιώς είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί όσο καλή υγειά, διατροφή και έντονη καθημερινή άσκηση κάνει κάποιος. Ένα ακαταμάχητο, νεανικό και ρωμαλέο σώμα σαφώς και αυξάνει το sexiness, με συγκριτικό πλεονέκτημα σε όλα τα κοινωνικά status.

Top θεραπεία αποτελεί και η αναίμακτη βλεφαροπλαστική. Η Δρ. Τζαμαντάκη το ονομάζει Mid Face είναι μια γρήγορη ανώδυνη και πραγματικά θαυμάσια μη επεμβατική θεραπεία όπου αποκαθίσταται η κούραση και η γήρανση στο μέσο τριτημόριο του προσώπου. Ταυτόχρονα είναι και η μοναδική θεραπεία που πραγματικά αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους στα κάτω βλέφαρα χωρίς  χειρουργείο χωρίς εγκλεισμό, χωρίς πόνο ή οίδημα απολαμβάνετε την φρέσκια νεανική εικόνα σας. Ακούγεται απλό και εύκολο αλλά σαφώς και τα πράγματα δεν είναι έτσι! Είναι μια εξειδικευμένη μη επεμβατική θεραπεία Πλαστικής που απαιτεί απολύτως Experts Hands και ταυτόχρονα άψογη αισθητική, αποκλειστικά χρήση άριστων ειδικών υλικών για την περιοχή των ματιών. Έτσι, μόνο θα μπορείτε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η αρρενωπότητα και ο ανδρισμός φυσικά και είναι έννοιες, που πηγάζουν από το εσωτερικό μας, όμως η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι η «τέχνη», που βοηθάει να μεγιστοποιηθούν και να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μη αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου είναι μια καλλιτεχνική ικανότητα του Πλαστικού που πρέπει να «χαρίζει» χωρίς να πρέπει να απολογείστε για το τι έχετε κάνει! Αυτό είναι από μόνο του ένδειξη ότι «κάτι» στο πρόσωπό σας έχει αλλοιωθεί ή δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στην φυσική εικόνα σας. Μια «απόλυτη» ανανέωση πρέπει να είναι εκλεπτυσμένα αρμονικά και με την προσωπικότητά σας. Έτσι πραγματικά μπορείτε α απολαύσετε το αποτέλεσμα!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*