ΟΤΑΝ Η ΜΟΔΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ!

Alienized Look

Μια παγκόσμια μόδα, από αφύσικα, φουσκωμένα χείλη και ζυγωματικά, με όλο το πρόσωπο αλλοιωμένο από την υπερβολική και ανεξέλεγκτη χρήση ενέσιμων υλικών από την μια, ενώ η χρήση των φίλτρων στα social media που προωθούν αφύσικες και αλλοιωμένες εικόνες ως μόδα από την άλλη, να φθάνουν εις την extreme εκδοχή να μοιάζουν με «Alien»!

Απόλυτη παραποίηση των χαρακτηριστικών του προσώπου και παραμόρφωση της ψυχικής εικόνας του τι είναι ωραίο, καλαίσθητο, φυσικό και πως γερνάει κανείς με αξιοπρεπή εικόνα, χωρίς να γελοιοποιηθεί. Ο Πλάτωνας είχε συνδέσει την «έννοια του ωραίου» με τον έρωτα. Πίστευε ότι όποιος είχε την δυνατότητα να ακολουθήσει τον έρωτα και το ωραίο μπορούσε να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου διανοητικές αξίες και πνευματικές και ηθικές αρετές. Όπως η δικαιοσύνη, η σοφία, η αγάπη και στο τέλος να γευτεί την πραγματική ευτυχία.

Δύο μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες, οι νεότεροι και οι μεσήλικες με τις νεαρές όμως ηλικίες καθώς μεγαλώνουν να προσομοιάζουν όλο και περισσότερο με το Alienized look.

Νέες κοπέλες έχουν κάνει μόδα τα αφύσικα φουσκωτά χείλη, τα λεγόμενα «Sausage Lips» τα αυξημένα ζυγωματικά και οι πιο προχωρημένες γέμισμα στα μάτια και ανόρθωση του υπερόφρυου τόξου προς τα πάνω και έξω.

Στα νεαρά αγόρια έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλής η ενδυνάμωση στις ρινοχειλικές, η αύξηση στα χείλη Full Βουτουλινική Τοξίνη, στο μέτωπο αύξηση ζυγωματικών με απόλυτη θηλυκοποίηση των ανδρικών χαρακτηριστικών και παραποίηση της φύσης. Οι άνδρες έχουν οξύαιχμες γωνίες, τονισμένη κάτω γνάθο και πιγούνι με ταυτόχρονα επιβλητικό και τετράγωνο μέτωπο. Οι παρεμβάσεις αυτές φτιάχνουν καμπύλες που σίγουρα αλλοιώνουν την ανδρική υπόσταση.

Οι μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες στην ανάγκη να φαίνονται πιο νέοι αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν κανένα χειρουργείο FaceLift και οποιαδήποτε επέμβαση πλαστικής, έχουν προσφύγει στους μη ειδικούς injectors καταφέρνοντας να παραμορφώσουν πλήρως το πρόσωπό τους «pillow face», over injected, overdone faces, είναι κάποιες από τις κλινικές ονομασίες του φαινομένου. Σαφώς και είναι μόδα να κρατιέται κανείς στην καλύτερή του δυνατόν κατάσταση. Λεπτές Αισθητικές ισορροπίες όμως, που όταν παραβιάζουν την ανατομία του προσώπου είναι πολύ εύκολο να φτιάξει κανείς «καρικατούρες».

Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι η ειδικότητα της Χειρουργικής που με τις τεχνικές της πλάθει το πρόσωπο και το σώμα, ώστε να επαναφέρουν στο φυσιολογικό την εικόνα, να αποκαθιστά κάποια εκ γενετής αισθητική δυσμορφία όπως π.χ. μια μεγάλη καμπουρωτή μύτη και χαρίζει αυτοπεποίθηση και καλύτερη ποιότητα ζωής. Στις μεγαλύτερες ηλικίες, οι επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής αλλά και οι μη επεμβατικές διαδικασίες στοχεύουν να δίνουν πιο φυσικά φρέσκια εικόνα χωρίς παραμορφώσεις, αλλοιώσεις των χαρακτηριστικών ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να γελοιοποιήσει την προσωπικότητα αυτού που έχει υποβληθεί.

Είναι όλα βασισμένα στην επιστήμη της Πλαστικής Χειρουργικής και τις καλλιτεχνικές ικανότητες του Πλαστικού Χειρουργού. Τα αποτελέσματα κρίνονται και κατακρίνονται απ’ όλους καθώς «όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε». Ο καλός Πλαστικός θα κάνει ένα όμορφο Face Lift ενώ ένας εξαιρετικός Πλαστικός καλλιτέχνης θα χαρίσει μια εξαίσια φυσική ανανέωση. Υπογράφουμε σε κάθε πρόσωπο με τις πράξεις μας και αυτές μας χαρακτηρίζουν!

Δυστυχώς όλες αυτές οι παραμορφώσεις γίνονται από injectors οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν είναι ούτε καν Ιατροί. Αισθητικοί, νοσηλεύτριες, φυσικοθεραπευτές, επιχειρηματίες, γυμναστές, φαρμακοποιοί, οδοντίατροι, οποιαδήποτε άλλη Ιατρική ειδικότητα ή ακόμα καλύτερα χωρίς καμία Ιατρική ειδικότητα έχουν αναλάβει το έργο του Medical Aesthetic δηλαδή της Ιατρικής Αισθητικής όπως νομίζουν!!! Τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε όλοι γύρω μας. Αφύσικα, αλλοιωμένα πρόσωπα, παραμορφώσεις, φλεγμονές, κοκκιώματα και οποιαδήποτε παρά φύση παρέμβαση με ενέσιμα. Εθισμένοι οι μεν injectors στο εύκολο χρήμα, ενώ οι υποβληθήσαντες στην καλύτερη αρχικά εικόνα τους που σιγά – σιγά όμως γίνεται παραμόρφωση χωρίς να το καταλαβαίνουν. Δυστυχώς δεν υπάρχει «αστυνομία» στην Ιατρική Αισθητική και όσοι θέλουν να βγάλουν εύκολο χρήμα μπαίνουν σ’ αυτόν τον τομέα, λαμβάνοντας από μια παγκόσμια επιχείρηση που βγάζει ετήσια κέρδη πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια. Ήταν εύλογο να χαθεί ο έλεγχος όταν ο καθένας έχει πρόσβαση σε φθηνά και ακατάλληλα υλικά. Μια κυρία που θέλει να κάνει κάτι για να νιώσει καλύτερα, δεν έχει πρόσβαση όσον αφορά το οικονομικό στον Πλαστικό, έχει όμως στο κέντρο Αισθητικής που κάνουν Ιατρική Αισθητική. Ποιοι και με ποια πτυχία? Συνήθως Ιατροί στον χρόνο αναμονής τους για ειδικότητα στην Ελλάδα, αλλά τον Ιατρό δεν θα τον βρείτε ποτέ μέσα σε αυτά τα κέντρα. Στην Ευρώπη είναι πιο ασφαλή και δύσκολα να δώσουν άδεια. Στην Αμερική, Ρωσία, Αγγλία, Αραβικά κράτη, κυρίως Νοσηλεύτριες ή ειδικότητα injectors που μπορεί πραγματικά να είναι ο οποιοσδήποτε. Κάποια σεμινάρια λίγων ωρών ή στην καλύτερη των περιπτώσεων λίγων ημερών και εξειδικεύεται ένας φυσικοθεραπευτής π.χ. στο να κάνει Υαλουρονικό και Βουτουλινική Τοξίνη στο πρόσωπο.

Τι πιθανότητα υπάρχει να μην βγει κάποιος από αυτά τα μαγαζιά παραμορφωμένος από τα ενέσιμα? Στην καλύτερη των περιπτώσεων, γιατί το σύνηθες είναι ότι στον βωμό του εύκολου χρήματος αυτά τα μαγαζιά που έχουν από πίσω επιχειρηματίες, δεν τους ενδιαφέρει ούτε τι υλικό θα χρησιμοποιήσουν, ούτε εάν ο/η υπάλληλος του σας παραμορφώσει! Εάν υπάρξει νέκρωση, τύφλωση, κοκκίωμα, φλεγμονή εκείνοι ούτως η άλλως δεν φέρουν καμία Αστική Ευθύνη απέναντί σας. Είναι σαν να αγοράζετε κρέας από παράνομο, πλανόδιο κρεοπώλη που δεν έχει τηρήσει τις συνθήκες υγιεινής κατά την σφαγή, κλπ. Δυστυχώς, έχει καταντήσει μια μάστιγα σε παγκόσμιο επίπεδο, που αντί να υπάρχει τάση για να ελεγχθεί, όλο και επιδεινώνεται.

Για όλα εν τω μεταξύ ο κόσμος θεωρεί ότι το φταίξιμο ανήκει στην «Πλαστική Χειρουργική». Οι αδαείς, κερδοσκόποι έχουν κανιβαλίσει την Πλαστική Χειρουργική σε Παραμορφωτική. Είναι λυπηρό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι η επιστήμη που δίνει χαρά, αυτοπεποίθηση και είναι ικανή να αλλάξει την ποιότητα ζωής του θεραπευόμενου.

Η μόνη ελπίδα, είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού!

Μόνο έτσι θα μάθουν γιατί στα χέρια ενός έμπειρου Πλαστικού που σέβεται τον όρκο του Ιπποκράτη και είναι εξειδικευμένος στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική, δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε παραμόρφωση. Απεναντίας, χαρίζει θαυμάσια αποτελέσματα δίνοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ζωή και την ευτυχία. Χαρίζει αυτοπεποίθηση και να ωραιοποιεί πραγματικά ένα αρσενικό ή θηλυκό πρόσωπο, αλλά και αντίστοιχα σε μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να δώσει αξιοπρεπή εμφάνιση, φυσικά φρέσκια χωρίς να χρειάζεται να απολογείστε στους γύρω σας.

«Keep them Guessing!»

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*