Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας

Η «Plasis» είναι μια ιδιωτική κλινική Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, Αντιγήρανσης και Χειρουργικής Μαστού που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας, ομορφιάς και της ευεξίας από 2010.

Η Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη M.D PhD Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης  “La Sapienza», είναι η Πλαστικός Χειρουργός δημιουργός της Clinic of Excellence «Plasis». Η κλινική μας εξειδικεύεται στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική, τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς και αντιγήρανσης αλλά και μεγάλο βάρος και δουλειά γίνεται στο στήθος με τη χειρουργική αποκατάσταση του μαστού, από τις διάφορες παθήσεις και τον καρκίνο του μαστού. Ο Δρ. Τίτος Κρασονικολάκης M.D PhD Χειρουργός Μαστού και Χειρουργός Λαπαροσκόπος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”, διευθύνει το τμήμα Μαστού. Η κλινική μας εμπειρία, μας κατατάσσει σε Leaders, καθώς αντιμετωπίζουμε άριστα όλη την γκάμα των παθήσεων του μαστού, μέχρι και την εξεζητημένη ολική υποδόριος μαστεκτομή με άμεση αποκατάσταση σε ένα χειρουργείο, ως την απόλυτη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού. Έχοντας άριστα αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια καθιερωθήκαμε στην Ελληνική επικράτεια από τα αποτελέσματα μας και μόνο. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε Ιατρικές υπηρεσίες στον τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, Αντιγήρανσης, Παθήσεων Μαστού, και Advanced Medical Aesthetic, μόνο άριστου επιπέδου και επιλέγοντας πάντα για εσάς τα άριστα υλικά και τεχνολογικά προηγμένα Ιατρικά Μηχανήματα. 

Είμαστε η μοναδική Κλινική Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής στα Βαλκάνια που παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τα ακριβότερα και καλύτερα υλικά και μηχανήματα όπως: Coolsculpting by Zeltiq αναίμακτη λιποαναρρόφηση, Fraxel Restore το αυθεντικό Laser μόνιμης ανανέωσης του δέρματος, Thermage CPT επιδερμική χαλάρωση, αναίμακτο lift προσώπου και σώματος, 3D Vectra XT Virtual Imagine System 3D εικονική πραγματικότητα για την επερχόμενη επέμβαση σας, 3D High Definition Liposculpture Vaser Lipo, Laser Juliet  Vaginal Resurfacing and Tightening, Cocοon Skin Tightening, Laser Soprano Ice, Gene’Ο  Skin Oxygenation, Opera Mask Led Light Treatment, Smart Peel Microdermabrasion και άλλα πολλά. Συνεχώς ανανεωνόμαστε και σας παρέχουμε ό,τι αποδεδειγμένα κλινικά είναι “leader” στην παγκόσμια αγορά, χωρίς να ενδιαφερόμαστε για το ασύμφορο οικονομικό κόστος.  «To αποτέλεσμα σας πρέπει να είναι άριστο» και αυτό σας παρέχουμε σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ευχάριστο, προσεγμένο, διαφυλάττοντας απόλυτα την ιδιωτικότητά σας. Στην Clinic of Excellence “Plasis”, μας ενδιαφέρει η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση σας και τα αποτελέσματα σας να ικανοποιούν πλήρως τις προσδοκίες σας.

«Αφήστε τους να μαντέψουν» χωρίς να χρειάζεται ν’ απολογείστε!!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*