ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Για τις γυναίκες που αναζητούν την απόλυτη αντιγηραντική φροντίδα, η Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη, έχει να προτείνει μια… «ένεση» νεότητας για την επιδερμίδα.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και όλοι συνδέονται με την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας. Το έντονο άγχος, οι γρήγοροι ρυθμοί που ακολουθούμε για να τα προλάβουμε όλα, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η ηλιακή ακτινοβολία, η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα και η κακή διατροφή, όλα αφήνουν τα ίχνη τους στην επιδερμίδα μας στερώντας μας τη νεανική μας λάμψη. Το δέρμα καταλήγει να γίνεται πιο τραχύ και θαμπό, να χάνει την ελαστικότητά του, ενώ οι λεπτές ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μας υπενθυμίζοντάς μας πως ο χρόνος είναι… αμείλικτος. Ή μήπως όχι;

Μιλήσαμε με την Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη και μας αποκάλυψε το Restylane Skin Boosterτο επαναστατικό προϊόν που άλλαξε τα δεδομένα στην αισθητική ιατρική. Έχει δοκιμαστεί με επιτυχία εδώ και 12 χρόνια, αποδεικνύοντας πως καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου, δίνοντας λύση στο αφυδατωμένο, κουρασμένο, χωρίς ελαστικότητα δέρμα. Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία υαλουρονικού οξέος που πραγματοποιείται στο Ιατρείο, με την τεχνική έγχυσης της κλασικής μεσοθεραπείας αλλά με τα αποτελέσματα ενός ενέσιμου filler υαλουρονικού οξέος, παρέχοντας αποτελέσματα για έως και 12 μήνες. 

 

Τι αποτέλεσμα έχει;

Ένα «καινούριο δέρμα»… με την secret formula που έχει αναπτύξει η γιατρός, καταφέρνει από το 2008, σε μόνο μία συνεδρία να επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα της ασθενούς. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά και είναι άμεσα ορατό στον καθρέφτη! Το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο, η όψη είναι νεότερη και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει. Η εφαρμογή της Secret Formula , προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός, δίνοντας λαμπερό αποτέλεσμα σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, και χέρια εκεί όπου η ελαστικότητα μειώνεται σχηματίζοντας ρυτίδες και χαλάρωση. Το αποτέλεσμα είναι αμέσως ορατό και διαρκεί για έως και 12 μήνες.

 

 

Εμείς κάναμε τις απαραίτητες ερωτήσεις στη Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη για να απαντήσουμε στις απορίες σας.

 

Σε τι διαφέρει το Restylane Skin Booster από την κλασική μεσοθεραπεία;

Το Restylane Skin Booster εφαρμόζεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας, όμως τοποθετείται βαθιά στο δέρμα και όχι στην επιδερμίδα όπως κάνει η μεσοθεραπεία, για να μπορέσει να ενυδατώσει το δέρμα εκ των έσω. Το Restylane Skin Booster διαφέρει από μία κλασική μεσοθεραπεία καθώς είναι διασταυρωμένο (cross-linked) υαλουρονικό οξύ με τη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία NASHA (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) της Galderma. Η τεχνολογία του είναι τέτοια, που μετά από 10-15 ημέρες απορροφά νερό κρατώντας την υγρασία- ενυδάτωση στο επίπεδο της έγχυσης έως και 12 ολόκληρους μήνες. Το αποτέλεσμα είναι η ουσιαστική ενυδάτωση, βαθιά μέσα στο δέρμα σας. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται, το δέρμα ανακτά τη χαμένη του λάμψη και επανέρχεται η σφριγηλότητα του νεανικού δέρματος. Εξατομικευμένα πρωτόκολλα εφαρμόζονται ανάλογα την κλινική κατάσταση του δέρματός σας. Πάνω από 5,5 εκατομμύρια άνθρωποι ανά την υφήλιο έχουν επωφεληθεί από το Restylane Skin Booster, ανακτώντας τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και την φυσικά φρέσκια νεανική όψη. Το αξιοθαύμαστο επίσης είναι η μεγάλη διάρκεια της θεραπείας σε αντίθεση με τη μεσοθεραπεία, πολλές φορές μία μονάχα συνεδρία το χρόνο είναι αρκετή.

 

Ποια είναι η «Μυστική Συνταγή» του Restylane Skin Booster;

Η Secret Formula μου, αποκαθιστά αποτελεσματικά και στοχευμένα τα σημάδια του χρόνου, σε κάθε πρόσωπο. Κάθε άνθρωπος, κάθε τύπος δέρματος, κάθε διαφορετική ανατομική θέση, επιβάλουν εξατομίκευση της θεραπείας ώστε να δίνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Το Restylane Skin Booster είναι το βασικό συστατικό της μυστικής μου συνταγής, τα υπόλοιπα είναι μυστικά! Ουσιαστικά όμως ενισχύω το αποτέλεσμα με πρόσθετες ενισχυτικές θρεπτικές ουσίες ανά περίπτωση. Οι ουσίες αυτές μαζί με τις μοναδικές κλινικές ιδιότητες του Restylane Skin Booster, δίνουν θαυμάσια αποτελέσματα που αρχίζουν να φαίνονται αμέσως. Στο μήνα είναι ακόμα πιο φανερά ενώ στο τρίμηνο το δέρμα ξανακερδίζει τη χαμένη του λάμψη. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, πραγματοποιείται αποκλειστικά στο Ιατρείο και τα αποτελέσματα είναι μοναδικά με διάρκεια έως 12 μήνες.

 

 

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το Restylane Skin Booster;

Αν θέλετε να αναζωογονήσετε το θαμπό και άτονο δέρμα σας, να διορθώσετε τις ατέλειές του, να μειώσετε τις λεπτές ρυτίδες και να επαναφέρετε την ελαστικότητά του, τότε το Restylane Skin Booster είναι κατάλληλο για εσάς. Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία χωρίς χρόνο αποθεραπείας η οποία είναι συμβατή με όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, στις ρυτίδες τους μετώπου, τον λαιμό, τις κάθετες ρυτίδες στο ντεκολτέ, σε ουλές ακμής, στις ρυτίδες καπνιστού στο άνω χείλος, στο πόδι της χήνας στα μάτια, και στη ραχιαία επιφάνεια των χεριών. Η χρήση του αποκαθιστά βαθιά την υγρασία του δέρματος θεραπεύοντάς το. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την επόμενη κιόλας μέρα. Το δέρμα γίνεται περισσότερο σφριγηλό, λείο, λαμπερό, και απαλό προσφέροντας φανερή αναζωογόνηση.

 

 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του Restylane Skin Booster;

Όπως είπαμε, η βαθιά ενυδάτωση του δέρματος με το Restylane Skin Booster κρατάει έως και έναν ολόκληρο χρόνο. Σε λεπτά ή αφυδατωμένα δέρματα μπορεί η θεραπεία να επαναληφθεί νωρίτερα, στους 4 ή 6 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο προσθέτουμε έξτρα boosting στο δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την φρεσκάδα, πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα και αυξάνοντας την διάρκειά του.

 

Έχουμε τη λύση για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*