ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΚΕΤΟ "MOMMY MAKEOVER"

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΚΕΤΟ ‘’MOMMY MAKEOVER’’

Συνδυαστικές επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής που αντιμετωπίζουν όποια προβλήματα έχει επιφέρει στο γυναικείο σώμα η εγκυμοσύνη ή μια απότομη απώλεια βάρους. Η ολική επαναφορά στην πρότερη κατάσταση αφορά κυρίως το στήθος, την κοιλιά, την μέση και τους γλουτούς – μηρούς. Ανάλογα το πρόβλημα θα επιλεγούν και οι αντίστοιχες επεμβάσεις σε ένα χειρουργείο ή σε περισσότερα εάν και εφόσον αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

Η επιλογή των επεμβάσεων είναι κεφαλαιώδους σημασίας να γίνει σωστά ώστε πραγματικά η επαναφορά του σώματος να είναι ολική και αρμονική. Π.χ. Αυξητική στήθους εφόσον έχει αδειάσει τελείως με ή χωρίς Breast Lift, Κοιλιοπλαστική, Μίνι ή κυκλοτερής ή συνδυαστική και με Vaser Lipo στον κορμό, Vaser Lipo και Renuvion χειρουργική σύσφιξη στους μηρούς ή και στα χέρια, S Curve τεχνική συνδυαστικά με στήθος – μέση και γλουτούς. Διαφορετικές παραλλαγές της κοιλιοπλαστικής εάν και εφόσον χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία Plasma του Renuvion. Τις ενδείξεις μας τις δείχνει το σώμα όμως και οι επιθυμίες σας πρέπει να ικανοποιηθούν στο maximum έτσι ώστε η ποιότητα ζωής σας να είναι η καλύτερη δυνατή.

Είναι η εγκυμοσύνη η αιτία?

Φυσικά και όχι. Όταν μια μικροκαμωμένη γυναίκα πάρει περισσότερο από 15 – 20 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά απότομα τα χάσει είναι φυσικό επόμενο το στήθος, η κοιλιά, οι γλουτοί, ο κορμός και γενικά όλο το σώμα, να χαλαρώσει, να χάσει η κοιλιακή χώρα τον μυϊκό τόνο των ορθών κοιλιακών μυών με την χαρακτηριστική διάσταση αυτών. Πολλές φορές δημιουργείται και ομφαλοκήλη. Στο στήθος η τελειοποίηση του μαστικού αδένα με την επίδραση των ορμονών της εγκυμοσύνης κάθε άλλο παρά ατροφία και πτώση του στήθους προκαλούν.

Είναι μύθος ότι το στήθος χαλάει με τον θηλασμό?

Η απότομη απώλεια λίπους και όγκου είναι αυτή που προκαλεί χαλάρωση και πτώση του στήθους. Εάν υπάρξει θηλασμός με σταδιακή απογαλακτοποίηση και κατά συνέπεια σταδιακή μείωση του Volume του στήθους, αυτό διατηρείται σαφώς σε καλύτερη κατάσταση. Όλο το πρόβλημα έρχεται όταν υπάρχει απότομη αύξηση πολλών κιλών σε ένα σώμα μικροκαμωμένο και αδύνατο. Έτσι γίνονται και οι ραγάδες (ανοίγει το δέρμα από την μεγάλη διάταση) αλλά και στην κυριολεξία το σπάσιμο των ορθών κοιλιακών μυών και η διάσταση από την μεγάλη αύξηση του ενδοκοιλιακού όγκου. Όλοι έχουμε εμπειρία από γυναίκες που πήραν 6 – 8 – 10 κιλά και επανήλθαν σε πολύ λίγο χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Επομένως ναι μεν η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος που το γυναικείο σώμα υπό την επήρεια των ορμονών αλλάζει θεαματικά αλλά επίσης είναι και μύθος ότι για όλα φταίει η εγκυμοσύνη. Η σύγχρονη Γυναικολογία – Μαιευτική βοηθάει ώστε η σωματική υγεία και η ψυχική ισορροπία κατά την εγκυμοσύνη ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες 40 – 45 ετών που είναι το σύνηθες στις μέρες μας, να διατηρούνται σε υγιή επίπεδα ώστε το σωματικό βάρος να είναι απολύτως ελεγχόμενο.

Ποιος συνδυασμός επεμβάσεων είναι ο σωστός για εσάς?

Η ατροφία και η χαλάρωση των μαστών, η απώλεια μυϊκού τόνου στην κοιλιακή χώρα, η περίσσια λίπους στην κοιλιά, στον κορμό, οι ραγάδες στο στήθος και στην κοιλιά, συνήθως περιλαμβάνουν συνδυασμό πολλαπλών αισθητικών επεμβάσεων.

  • Κοιλιοπλαστική ή Mini κοιλιοπλαστική με Vaser Lipo και Renuvion
  • Ανόρθωση στήθους (με ή χωρίς αυξητική στήθους)
  • Μειωτική Μαστών, Μαστοπηξία
  • Λιπογλυπτική 4D Hi Def Vaser Lipo
  • Βραχιονοπλαστική
  • Ανόρθωση γλουτών- μηρών
  • Εξάλειψη ραγάδων και ουλών με Laser

Οι παραπάνω επεμβάσεις μπορούν να γίνουν ξεχωριστά ή συνδυαστικά, αναλόγως με τη φυσική κατάσταση και τις δυνατότητες της κάθε ασθενούς.

Ελαχιστοποίηση των μετεγχειρητικών ουλών

Μια συνήθης ανησυχία είναι οι τομές που αφήνουν οι χειρουργικές επεμβάσεις. Η Πλαστική Χειρουργική έχει τα  tricks ώστε να τις εξαφανίζει, Lasers, Nanofatransfer με Stem Cells και exosomes και πολλές άλλες τεχνικές είναι πάντα στην φαρέτρα μας για την απόλυτη κάλυψη των σημαδιών των χειρουργείων. Η Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη πάντα εργάζεται στοχεύοντας να σας προσφέρει όχι κάτι λιγότερο από το τέλειο.

Μείωση του χρόνου ανάρρωσης

Καθώς η γιατρός μπορεί να συνδυάσει δύο ή και περισσότερες επεμβάσεις ταυτόχρονα, ο τελικός χρόνος ανάρρωσης μειώνεται στο ελάχιστο. Οι περισσότερες γυναίκες που επιλέγουν το «Mommy Makeover», έχουν παιδιά και είναι πολυάσχολες. Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό γι’ αυτές, να έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε μια και μοναδική περίοδο στην επέμβαση αλλά και κατά την διάρκεια της ανάρρωσης τους να μπορούν να διεκπεραιώνουν καθημερινές ασχολίες. Όσον αφορά γυναίκες με απαιτητικές καριέρες, ο προγραμματισμός της περιόδου ανάρρωσης είναι πολύ σημαντικός. Η εμπειρία της Δρ. Τζαμαντάκη, της επιτρέπουν να βοηθήσει μία πολυπράγμων γυναίκα, ώστε να κανονίσει το πρόγραμμα της κατά την περίοδο της ανάρρωσης της και να μπορέσει να απολαύσει το ανανεωμένο της σώμα.

Συνδυάζοντας τις αισθητικές επεμβάσεις

Όπως πάντα, η Δρ. Τζαμαντάκη ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ασφάλεια και την άνεση των ασθενών της. Η πρόταση της σχετικά με τον συνδυασμό των επεμβάσεων, θα εξαρτηθεί από τη φυσική σας κατάσταση, καθώς και τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Η κάθε ασθενής είναι μοναδική και χρειάζεται ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα μέτρα της. Η Ιατρός μας είναι πάντα διαθέσιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις επεμβάσεις που επιθυμείτε να κάνετε.

Μετά από ένα «Mommy Makeover» με τη Δρ. Τζαμαντάκη, αυτό που πρέπει να περιμένετε είναι πως το σώμα σας όχι μόνο θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν την εγκυμοσύνη, αλλά και σε ακόμα καλύτερη! Οποιαδήποτε ανομοιογένεια σε μαστούς, μηρούς και κοιλιακή χώρα, θα διορθωθεί  με μοναδικό σκοπό να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να βλέπετε τον εαυτό σας ευχάριστα

 Το «Mommy Makeover» είναι μία εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν ολοκληρώσει τις εγκυμοσύνες τους και δεν είναι ικανοποιημένες με την εμφάνιση του χαλαρωμένου – πτωτικού στήθους, των χαλαρωμένων κοιλιακών μυών ή με την αύξηση λίπους στους μηρούς και την κοιλιά τους. Για πολλές γυναίκες, ο σωστός συνδυασμός των επεμβάσεων που έχουν προαναφερθεί, αρκεί για να «ανεβάσει» τη ψυχολογία τους και να τους δώσει πίσω τη χαμένη αυτοπεποίθησή τους.

Η απόφαση θα πρέπει να παρθεί μετά από κλινική εκτίμηση με τη Δρ. Τζαμαντάκη, όπου θα σας παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επέμβαση και τις μετεγχειρητικές οδηγίες, καθώς και με το Vectra 3D Consultation θα μπορείτε να δείτε σε προσομοίωση το σώμα σας πως θα γίνει τρισδιάστατα.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*