ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ

Είναι η επέμβαση που λύνει το πρόβλημα της χαλάρωσης στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε μεγάλες αυξομειώσεις βάρους και σε γυναίκες κοντά στην εμμηνόπαυση.

Είναι κοινό μυστικό πως η χαλάρωση των μηρών και των γλουτών είναι ισοδύναμη με την ηλικία και τις αυξομειώσεις βάρους. Επίσης, είναι γνωστό πως παραμένει το δυσκολότερο πρόβλημα στην αποκατάστασή του, καθώς δεν ανταποκρίνεται στην άσκηση  ή σε μη- επεμβατικές διαδικασίες, μεσοθεραπείες, μηχανήματα σύσφιξης, Lasers, κλπ.

ΠΟΙΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ;

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να διατηρήσουν το κάτω τμήμα του σώματος τους, καλοσχηματισμένο. Οι λόγοι μπορεί να είναι λόγω κληρονομικής προδιάθεσης, λόγω ηλικίας ή άλλοι παράγοντες.

Τις περισσότερες φορές το επίμονο λίπος στους μηρούς και η περίσσεια δέρματος στους μηρούς – γλουτούς, δεν ανταποκρίνεται σε καμία άλλη μορφή θεραπείας, όπως διατροφή και/ή άσκηση κυρίως μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, όπου το πλεονάζων δέρμα περισσεύει αντιαισθητικά. Όταν το περίσσιο δέρμα, η κυτταρίτιδα και το λίπος, συσσωρεύονται στην περιοχή των μηρών – γλουτών, σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες ηλικιακά, βαρύτερες και λιγότερο γραμμωμένες, απ’ ότι είστε στην πραγματικότητα.

Το Lifting  μηρών είναι μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν λεπτομέρειες για την επερχόμενη περίοδο ανάρρωσης. Μετά από την κλινική εξέταση με την Δρ. Τζαμαντάκη, θα καθοριστεί το χειρουργικό πλάνο που απαιτεί το σώμα σας για την πλήρη και ομοιόμορφη αποκατάστασή του. Μπορεί να είναι μόνο Lift μηρών, όπου οι τομές θα είναι κρυμμένες μέσα στις μηροβουβωνικες πτυχές. Άλλες φορές, απαιτείται συνδυαστικά και ανόρθωση γλουτών, όπου εκεί η τομή είναι σαν V στο πίσω μέρος των γλουτών. Εάν η  εικόνα του σώματος σας δε σας ικανοποιεί, ενώ έχετε προσπαθήσει με όλες τις άλλες μη επεμβατικές τεχνικές, τότε έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε τη μοναδική λύση. Η επέμβαση της ανόρθωσης μηρών – γλουτών, η οποία θα σας χαρίσει αυτό που επιτέλους επιθυμείτε. Η τεχνολογία Renuvion μπορεί να βοηθήσει αρκετά, ώστε να περιοριστούν οι τομές αλλά να αντιμετωπίσει και την χαλάρωση στα γόνατα χωρίς τομές.

Κάποιες φορές, πρέπει να συνδυαστεί το Lift μηρών – γλουτών και με κοιλιοπλαστική, όπου εκεί πλέον μιλάμε για Ολικό Λίφτ Σώματος. Μόνο μετά από την κλινική σας εξέταση θα μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε, πως θα γίνει και όλες τις λεπτομέρειες της περιεγχειρητικής σας περιόδου. Το κόστος της επέμβασης Ανόρθωσης Μηρών, θα κριθεί ανάλογα με τον τύπο της χειρουργικής επέμβασης, τον συνδυασμό αυτών, την χρήση ή όχι Vaser Lipo του Renuvion και θα το γνωρίζετε στην κλινική σας αξιολόγηση με την Δρ. Τζαμαντάκη.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΗΡΩΝ- ΓΛΟΥΤΩΝ

    • Περίσσεια δέρματος στους μηρούς
    • Επίμονο λίπος στους μηρούς- έσω/ έξω επιφάνεια, με περίσσεια δέρματος μέχρι και τα γόνατα
    • Εξαιρετικά μεγάλη περιφέρεια που δημιουργεί πρόβλημα στην εφαρμογή των ρούχων
    • Περίσσεια δέρματος σε όλη την επιφάνεια των μηρών μετά από μεγάλη απώλεια βάρους

Στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ έχουμε την φιλοσοφία της απόλυτης ειλικρίνειας απέναντι σας και διασαφήνισης όλης της διαδικασίας εξ αρχής. Δικαιούστε να γνωρίζετε τι ακριβώς θα υποστεί το σώμα σας και πως αυτό θα πραγματοποιηθεί. Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αναρρώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς πόνο και μετεγχειρητικές επιπλοκές. Τόσο προεγχειρητικά η ετοιμασία που θα σας συμβουλεύσουμε να ακολουθήσετε αλλά και μετεγχειρητικά οι οδηγίες μας, δίνονται ώστε να έχετε μια απόλυτα θετική εμπειρία και άριστο αισθητικά αποτέλεσμα.

Η επίσκεψη σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Η απόλυτη ενημέρωση σας, καθώς και η κατανόηση της περιεγχειρητικής περιόδου είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Οι επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποιούνται επειδή εσείς το επιλέγετε. Είναι σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις και για να είναι άριστο το μετεγχειρητικό αισθητικό αποτέλεσμα αν μη τι άλλο πρέπει να γίνουν όλα όπως πρέπει. «Οι λεπτομέρειες» κάνουν τη διαφορά, η οποία όμως θα σας αφήσει τελικά ικανοποιημένους πλήρως ή όχι. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και μόνο. Στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο συνολικό pampering προς εσάς ώστε να βιώσετε με τον πιο ευχάριστο τρόπο την εμπειρία της επέμβασης μαζί μας.

Στόχος των Ιατρών μας και του εξειδικευμένου προσωπικού μας, είναι να ικανοποιηθείτε πλήρως σε όλες τις προσδοκίες σας. Αυτός είναι και ο συνολικός στόχος της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, να χαρίζει σε υγιή άτομα μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

                                                                       «Αφήστε τους ν’ αναρωτιούνται»  

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*