ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η πρωτοποριακή τεχνική 4D Hi Definition Liposculpture

χαρίζει ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς ατέλειες για πάντα.

 

Σήμερα η σύγχρονη αισθητική πλαστική χειρουργική είναι σε θέση να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα κάθε γυναίκας και να χαρίσει εγγυημένα μια σιλουέτα χωρίς περιττό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Μπορεί αυτό να φαίνεται μαγικό ή υπερβολικό, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, καθώς η εξελιγμένη τεχνολογία σε συνδυασμό με την επιστήμη μπορεί να κάνει το «θαύμα» πραγματικότητα.

Η 3D Hi Definition Liposculpture γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια. Σήμερα όμως μια σημαντική τεχνολογική εξέλιξη στο γνωστό μηχάνημα λιποαναρρόφησης Vaser Lipo πηγαίνει τη θεραπεία ένα βήμα πιο μπροστά αντιμετωπίζοντας οριστικά τη χαλάρωση, τα παχάκια αλλά και την κυτταρίτιδα. Έτσι, μπορούμε πλέον να μιλάμε για 4D Hi Definition λιπογλυπτική, που αντιμετωπίζει τρισδιάστατα τη λιποδυστροφία, αλλά προχωρά ακόμα παραπέρα καθώς εξαλείφει οριστικά την κυτταρίτιδα.

Η Νέα Τεχνική

Η 4D Hi Definition Liposculpture δεν είναι μια απλή επέμβαση, αλλά μια μορφή τέχνης, καθώς ο πλαστικός καλείται να σμιλεύσει, να «πλάσει» ένα σώμα από την αρχή χαρίζοντας σε αυτό θηλυκές καμπύλες, αφαιρώντας παχάκια και ταυτόχρονα αντιμετωπίζοντας οριστικά κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Η εξελιγμένη τεχνολογία 4D Vaser Lipo δίνει τη δυνατότητα στο χειρουργό να προσφέρει αποτελέσματα που με τη συμβατική λιποαναρρόφηση-λιπογλυπτική δεν μπορούσε να επιτύχει.

Κατ’ αρχάς, η ενέργεια των υπερήχων (U/S) που εφαρμόζεται στην υπό θεραπεία περιοχή με τη συσκευή Vaser Lipo επιτυγχάνει οριστική λύση στο περιοχικό λίπος, χωρίς ανομοιομορφίες και «λακκούβες» στην επιφάνεια, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά και για πάντα η κυτταρίτιδα. Αυτό γίνεται χάρη στην εξέλιξη μιας ειδικής κάνουλας που αποκολλά τα ινώδη στοιχεία στην επιφάνεια του δέρματος, χωρίς να προκαλεί αιμορραγίες και οίδημα. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, ότι η νέα τεχνική είναι μια λεπτομερής hi definition λιπογλυπτική, που τελικά γίνεται μια μορφή τέχνης στα χέρια του έμπειρου πλαστικού χειρουργού.

Στο ερώτημα «Γιατί να μην προτιμήσει κανείς τις μη επεμβατικές λύσεις στο θέμα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας;» οι ειδικοί απαντούν ότι ενέσιμες μεσοθεραπείες, καθώς και άλλα non invasive μηχανήματα που υπόσχονται μόνιμες λύσεις στην καλύτερη των περιπτώσεων προσφέρουν μόνο παροδική βελτίωση και όχι οριστικά αποτελέσματα. Επιπλέον, απαιτούν χρονοβόρες και πολλαπλές συνεδρίες, επώδυνες και με εκχυμώσεις που παραμένουν για εβδομάδες.

 

Η Διαδικασία

Η πρωτοποριακή τεχνική 4D Hi Definition Liposculpture είναι μια επέμβαση που δεν απαιτεί τομές, αλλά μικρές οπές μεγέθους 0,5 χιλιοστoύ. Μέσα από εκεί η ατραυματική κάνουλα διοχετεύει τη κατάλληλη ενέργεια ώστε να αποκολληθεί το λίπος βαθιά και η κυτταρίτιδα επιφανειακά. Εάν συνυπάρχει χαλάρωση, ρυθμίζε ται η ενέργεια έτσι ώστε να προκληθεί ταυτόχρονα σύσφιγξη στην εξωτερική δερματική επιφάνεια. Δε χρειάζεται γενική νάρκωση, αλλά τοπική αναισθησία και μέθη. Το μεγάλο όμως πλεονέκτη- μα και η ειδοποιός διαφορά αυτής της τεχνικής από τη συμβα τική λιπογλυπτική είναι πως, εκτός από το ότι χρησιμοποιεί ειδική κάνουλα για την οριστική λύση της κυτταρίτιδας, το Vaser Lipo αφαιρεί ατραυματικά λιποκύτταρα εξαιρετικά πλούσια σε ζωτικά βλαστοκύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι το αυτόλογο λίπος που αφαιρείται στη συνέχεια μπορεί να διοχετευτεί σε διάφορα σημεία του προσώπου και του σώματος, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Έτσι, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να επιτύχει ένα άριστο acesculpting στην περιοχή του προσώπου, χωρίς τομές, μελανιές, πόνο ή οιδήματα, με αποτέλεσμα να αφαιρείται από την εικόνα μας η κούραση, η θλίψη και η ατροφία και η όψη μας να δείχνει φυσικά ανανεωμένη και κατά μια δεκαετία νεότερη. Όσον αφορά το σώμα και το στήθος, με την εξελιγμένη αυτή τεχνική λιπομεταφοράς και λιπογλυπτικής το κορμί σμι- λεύεται έτσι ώστε να αποκτήσει καμπύλες («scurve») στο επιθυμητό κάθε φορά σημείο και η σιλουέτα να γίνει συνολικά πιο θηλυκή και θελκτική.

 

Τα Πλεονεκτήματα

 • Απόλυτη ασφάλεια που εγγυώνται έμπειροι χειρουργοί, κάτι που είναι κλινικά αποδεδειγμένο εδώ και μία δεκαετία.
 • Μόνιμα αποτελέσματα.
 • Ελαχιστοποίηση του χρόνου ανάρρωσης, καθώς το όποιο οίδημα, πόνος και μελανιές είναι πραγματικά ανύπαρκτα.
 • Εφαρμογή μόνο με τοπική αναισθησία και μέθη.
 • Επέκταση των ενδείξεων λιποαναρρόφησης και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.
 • Οριστική λύση στην κυτταρίτιδα με μία εφαρμογή
 • .Χειρουργική λύση στην επιδερμική χαλάρωση στις μεγαλύτερες ηλικίες, χωρίς τομές.
 • Μόνιμο αποτέλεσμα στη λιπογλυπτική, καθώς το πλούσιο σε βλαστοκύτταρα λίπος χαρίζει μόνιμα αποτελέσματα όπου κι αν μεταφερθεί στο πρόσωπο ή στο σώμα.
 • Απουσία τομών.
 • Μακροχρόνια διάρκεια αποτελέσματος, εφόσον το σωματικό βάρος διατηρηθεί σταθερό.

 

 

Συμπέρασμα

Τα επιστημονικά τεχνολογικά επιτεύγματα σήμερα δίνουν οριστική λύση σε χρόνια και δύσκολα προβλήματα. Η αισθητική χειρουργική μεταλλάσσεται, εξελίσσεται και τελειοποιείται διαρκώς ώστε να μπορεί να προσφέρει την απόλυτη τελειότητα. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της πλαστικής χει- ρουργικής, να βοηθά τη φύση και να τελειοποιεί τις ατέλειες που φέρνουν η ίδια και ο χρόνος.

Η αισθητική πλαστική χειρουργική είναι η χειρουργική της τεχνικής αρτιότητας και τελειότητας και έτσι αποτελεί μια μορφή τέχνης. Σίγουρα σήμερα, στην εποχή της κρίσης στη χώρα μας, είναι σημαντικό το κοινό να ενημερώνεται ενδελεχώς και να γνωρίζει, ώστε να μην κινδυνεύει να παραπλανηθεί από εκείνους που δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

  Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*