4D HIGH DEFINITION LIPOPLASTY VASER LIPO

Διεθνώς η χρήση της τεχνολογίας Vaser Lipo έχει αλλάξει τα δεδομένα στο σμίλευμα – γλυπτική του λίπους του σώματός μας. Θαυμάσιο μόνιμο αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα.

Όλοι γνωρίζουμε τι προσφέρει μια καλώς εκτελεσμένη λιποαναρρόφηση και σίγουρα πολλοί από εμάς έχουμε δει επίσης άσχημα και αντιαισθητικά αποτελέσματα κυρίως στην παραλία. Η λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική είναι μια εκλεπτυσμένη επέμβαση της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής που διαμορφώνει θεαματικά και μόνιμα το σχήμα του σώματος.

Σε οποιαδήποτε τέχνη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο «Μάστορας» να είναι επιδέξιος και καλός αλλά πρέπει να έχει στην κατοχή του και «καλά εργαλεία» για να μπορεί να δημιουργεί άριστα καλλιτεχνήματα!!! Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι η καλλιτεχνική δημιουργία της Χειρουργικής στο ανθρώπινο σώμα και εξαρτάται απόλυτα από τα «εργαλεία» που χρησιμοποιεί ο Πλαστικός! Η Δρ. Τζαμαντάκη πάντα ανήσυχη και πρωτοπόρος είναι από τους λιγοστούς πρώτους στην Ελλάδα που έχει 15 έτη πλέον εμπειρία με την Vaser Lipo λιποαναρρόφηση.

H 4D High Definition Lipoplasty είναι η εξελιγμένη τεχνική λιποαναρρόφησης – λιπογλυπτικής με την χρήση της Ultrasound τεχνολογίας του Vaser Lipo ώστε το σμίλευμα του λιπώδους ιστού στις 4D διαστάσεις να πραγματοποιηθεί ατραυματικά, χωρίς μετεγχειρητικό πόνο, χωρίς οίδημα ή μελανιές και δυσφορία. Η τεχνολογία του μηχανήματος είναι η αιτία που μπορεί ο επιφανειακός λιπώδης ιστός να «πλαστεί» στην κυριολεξία αφήνοντας ομοιόμορφο γραμμωμένο και καλλίγραμμο σώμα. Χωρίς αυτή την τεχνολογία, δεν μπορεί να παραχθεί αυτό το εξαίσιο αποτέλεσμα όσο καλός και επιδέξιος και εάν είναι ο Πλαστικός σας. Οι αστέρες του Hollywood αλλά και παγκοσμίως οι καλώς ενημερωμένοι ενδιαφερόμενοι, επιλέγουν αποκλειστικά Vaser Lipo ακριβώς για το άμεσο, μόνιμο, χωρίς μετεγχειρητικό πόνο, εξάλειψη οποιασδήποτε ατέλειας αφήνοντας  ένα αρμονικά καλλίγραμμο σώμα. Σαν να έχετε κάνει γυμναστική για χρόνια!!!

Τι διαφορετικό προσφέρει η Vaser Lipo λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική?

Μια αρρενωπή σιλουέτα με γραμμωμένους κοιλιακούς, τονισμένο μυϊκά θώρακα, γραμμωμένη πλάτη και κορμό γενικότερα στο ανδρικό σώμα είναι ζηλευτή και περιζήτητη. Μπορεί κάποιος να την  αποκτήσει μόνο μετά από χρόνια και για  πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Όταν αυτό το χαρίζει η 4D High Definition Vaser Lipo το αποτέλεσμα είναι μόνιμο χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αντίστοιχα στο γυναικείο σώμα η δημιουργία της S Curve Shilouette η Signature Treatment της Δρ. Τζαμαντάκη όπου στήθος – μέση – γλουτοί σμιλεύονται ώστε να δημιουργούν θαυμάσιες θηλυκές καμπύλες και ταυτόχρονα καλλίγραμμη,  γυμνασμένη κοιλιά με το περιζήτητο Champagne Groove. Στο γυναικείο σώμα είναι ακόμη πιο δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα μόνο με την πολυετή και έντονη γυμναστική. Η συντήρηση του αποτελέσματος με καλό τρόπο ζωής, χωρίς διατροφικές καταχρήσεις αλλά και η συνεχιζόμενη, ήπια σωματική ασκηση, είναι ο χρυσός κανόνας για βέλτιστα αποτελέσματα που διαρκούν για πάντα.

Τι είναι η 4D λιπογλυπτική και το Renuvion?

Η Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη τα τελευταία χρόνια έχει τελειοποιήσει την 4D High Definition Lipoplasty – την Τετραδιάστατη Υψηλής Ευκρίνειας λιποαναρρόφηση και μπορεί και σμιλεύει, σχηματίζει και  να δημιουργεί ένα πραγματικά αψεγάδιαστο σώμα Total Body 4D High Definition Liposcupting. Μπορεί να δημιουργήσει την ιδανική καμπύλη και να σχηματίσει “δυνατούς ” κοιλιακούς στους άνδρες. Και αυτή δεν είναι η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση! Με τη High- Def  λιποαναρρόφηση Vaser Lipo, σμιλεύεται με απόλυτη λεπτομέρεια ο λιπώδης ιστός. Είναι έτσι σχεδιασμένη η τεχνολογία, ώστε όχι μόνο να αφαιρεί το λίπος, αλλά ταυτόχρονα να συσφίγγει το δέρμα. Αυτό επιτρέπει την πραγματοποίηση της λιποαναρρόφησης σε ακόμη μεγαλύτερες ηλικίες, σε ηλικίες ακόμη και άνω των 45 με 55 ετών. Είναι αδιανόητο να πραγματοποιηθεί μία λιποαναρρόφηση σε ηλικίες άνω των 45 ετών, χωρίς την χρήση της τεχνολογίας του Vaser Lipo συνδιαστικά με την χρήση της τεχνολογίας του. Μπορείτε να καταλάβετε, πως ο χαλαρωμένος και ανελαστικός ιστός σε αυτές τις ηλικίες, δε θα μπορούσε να σμιλευτεί εάν η τεχνολογία ταυτόχρονα δεν δίνει και εσωτερική σύσφιξη.  Στην Clinic of Excellence Plasis είμαστε πρωτοπόροι στην Ελλάδα που έχουμε στην κατοχή μας το εργαλείο Renuvion παλαιότερα ονομάζετο J Plasma. Είναι η χειρουργική σύσφιξη η οποία βοηθάει με την ενέργεια του πλάσματος και το αέριο Ήλιο να παράγει μόνιμη σύσφιξη με αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης για τους επόμενους 6 – 9 μήνες. Η αυθεντική Αμερικάνικη τεχνολογία η μοναδική με FDA έγκριση για συσφιξη χωρίς τομές. Είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο που συνδυάζεται άριστα με την λιποαναρρόφηση, σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες άνω των 50 ετών ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά αψεγάδιαστο. Εξάλλου, δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα αυτήν την χρονική στιγμή παγκοσμίως, από το Renuvion που να μπορεί να δώσει χειρουργική συσφιξη χωρίς τομές.  Η συνδυαστική χρήση αυτής της τεχνολόγιας με το Vaser Lipo ακυρώνει μεγάλες επεμβάσεις ή τις μετατρέπει σε μικρότερης έκτασης όπως  π.χ. μια κοιλιοπλαστική να την μετατρέψει σε Mini κοιλιοπλάστικη, είτε να ακυρώσει μια π.χ. μία βραχιονοπλαστική όπου δυστυχώς οι τομές είναι εκτεταμένες και δύσκολα κρύβονται με τις κινήσεις των άνω άκρων! Ο συνδυασμός των δύο αυτών κορυφαίων τεχνολογικών επιτευγμάτων επιτρέπει την μεταμόρφωση του σώματος σε πραγματικά άλλα επίπεδα.

Γιατί να επιλέξω την λιποαναρρόφηση Vaser Lipo?

Ένα άλλο μεγάλο avantage της Vaser Lipo, είναι ο μειωμένος χρόνος ανάρρωσης στο ελάχιστο, καθώς μελανιές και οίδημα είναι περιορισμένα στο ελάχιστο έως καθόλου. Επίσης, δεν έχει μετεγχειρητικό πόνο!  Η τεχνολογία του Vaser Lipo χρησιμοποιεί την ενέργεια των Υπερήχων U/S όπου αναγνωρίζει τα νεύρα και τα αγγεία και δεν τα τραυματίζει. Αυτό εκφράζεται σε γρήγορο χρόνο ανάρρωσης, χωρίς πόνο και εκτεταμένες μελανιές, μόλις 2-3 ημερών όπου και επιστρέφετε στις καθημερινές σας ασχολίες. Επιπλέον, μπορεί να διαμορφώσει και να επανορθώσει επιφανειακά τον συνδετικό λιπώδη ιστό και να εξαφανίσει πλήρως την κυτταρίτιδα, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Η σμίλευση και αναδιαμόρφωση του σώματος, απαιτεί από τον Πλαστικό, ιδιαίτερη καλαισθησία και σαφώς μεγάλη χειρουργική εμπειρία. Το αποτέλεσμα μίας πετυχημένης λιπογλυπτικής 4D High Definition απαιτεί την επιλογή ενός έμπειρου Πλαστικού, που να συνδυάζει, την χειρουργική ικανότητα, την καλαισθησία και να είναι εξοπλισμένος με άριστα τεχνολογικά επιτεύγματα, ώστε πραγματικά να κάνει το αισθητικό αποτέλεσμα την διαφορά.

Η επίσκεψη σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Όπως σε όλες τις επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής έτσι και στην Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική ή στην 4D High Definition Vaser Lipo η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας ενημερώσει πλήρως για την διαδικασία και τον τρόπο που πρέπει να ακολουθηθεί στην επέμβαση σας, προσαρμοσμένη αποκλειστικά για το δικό σας σώμα και τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Είναι κεφαλαιώδους σημασίας να καταλάβετε ότι οι επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής είναι μεγάλες και σοβαρές επεμβάσεις για τον οργανισμό μας. Ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας και των τεχνικών μας δεν ακυρώνει την απόλυτη απαιτούμενη σοβαρότητα. Γεγονός όμως επίσης, είναι ότι η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική τα τελευταία χρόνια έχει «Κανιβαλιστεί» από τους διάφορους αδαείς που αρέσκονται στην δημοφιλία και βγαίνουν στα ΜΜΕ και τα Social media, αλλά ακόμα και από  επιτήδειους, γιατρούς και μη, που νομίζουν ότι μπορούν να πραγματοποιούν επεμβάσεις Πλαστικής χωρίς να είναι γνώστες πραγματικά της Ιατρικής ειδικότητας, της Πλαστικής Χειρουργικής. Παραποίηση επαγγέλματος πράττουν παρανόμως,  φυσικά εις βάρος σας για να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά με εκπτωτικές τιμές και προσφορές. Το 2022 στη πολιτεία της Florida στο Miami, οι αρχές αναγκάστηκαν να θεσπίσουν νόμο για το ποιος μπορεί να εκτελεί λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική και υπό ποιες συνθήκες.  Ήταν ανάγκη μετά από αρκετούς θανάτους νεαρών γυναικών μετά από την δημοφιλή Βραζιλιάνικη τεχνική αυξητικής γλουτών με λιπομεταφορά από λιποαναρρόφηση από άλλα σημεία του κορμού, BBL Brazilian Butt Lift.

Οι καιροί, μας επιβάλλουν να είστε καχύποπτοι, αλλά ταυτόχρονα πλήρως και καλώς ενημερωμένοι. Δεν μπορούμε στην χώρα μας να συνεχίζονται να παράγονται «mal practice» από Πλαστικούς, μόνο κατά δήλωση, αλλά φθηνοί κατά τα άλλα και να ενοχοποιείται η Πλαστική Χειρουργική γενικότερα!!!

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*