ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Αιδιοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που αποκαθιστά τον πλεονάζων ή και χαλαρωμένο ιστό στην περιοχή του αιδοίου.

Ουσιαστικά η Αιδοιοπλαστική αντιμετωπίζει χειρουργικά την αποκατάσταση των έσω ή και έξω χειλέων του αιδοίου, όταν αυτά είναι υπερτροφικά, υπερμεγέθη ή ασύμμετρα. Το αποτέλεσμα πρέπει να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε ενόχληση τόσο ανατομική όσο και εμφανισιακή. Η αποφυγή για παράδειγμα να εμφανίζεστε με μαγιό, ήδη υποδηλώνει την μεγάλη έκταση του προβλήματος! Η ευαίσθητη φύση της περιοχής χρήζει και ιδιαίτερη διακριτικότητα στην περιεγχειρητική φροντίδα σας. Στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ θα έχετε την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση και φροντίδα.

Πότε όμως ενδείκνυται η επέμβαση της Αιδοιοπλαστικής?

  • Όταν η περίσσεια του δέρματος στην περιοχή είναι ιδιαίτερα εμφανής ακόμη και από το παντελόνι πόσο μάλλον με το μαγιό.
  • Συνεχής δυσφορία και ερεθισμός ακόμη και σε απλές δραστηριότητες όπως μια βόλτα με ποδήλατο.
  • Συχνές κολπίτιδες και ενδεχομένως επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις.
  • Αίσθηση πόνου και έντονου ερεθισμού κατά την σεξουαλική πράξη, σε τέτοιο βαθμό που επηρεάζει αρνητικά την ερωτική διάθεση.
  • Ακόμα και η τοποθέτηση ταμπόν κατά την περίοδο μπορεί να είναι αδύνατη.

Παρότι η αιδιοπλαστική χρειάζεται κάποια βασικά στάνταρ καλής υγείας, η απόφασή σας θα κριθεί απόλυτα από τη δυσαρέσκεια σας για την εμφάνιση της περιοχής ή από τυχόν ενόχληση που σας δημιουργεί ο πλεονάζων ιστός στην συγκεκριμένη περιοχή. Τότε το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι πως η αιδιοπλαστική είναι μια σύντομη αισθητική επέμβαση, με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης, όπου δεν αφήνει καθόλου ουλές. Η απόφαση θα πρέπει να παρθεί μετά από επίσκεψη με στην Κλινική μας, όπου θα σας δοθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την επέμβαση και τις μετεγχειρητικές οδηγίες, που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η επίσκεψη σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Η απόλυτη ενημέρωση σας, καθώς και η κατανόηση της περιεγχειρητικής περιόδου είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Οι επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποιούνται επειδή εσείς το επιλέγετε. Είναι σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις και για να είναι άριστο το μετεγχειρητικό αισθητικό αποτέλεσμα αν μη τι άλλο πρέπει να γίνουν όλα όπως πρέπει. «Οι λεπτομέρειες» κάνουν τη διαφορά, η οποία όμως θα σας αφήσει τελικά ικανοποιημένους πλήρως ή όχι. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και μόνο. Στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο συνολικό pampering προς εσάς ώστε να βιώσετε με τον πιο ευχάριστο τρόπο την εμπειρία της επέμβασης μαζί μας.

Στόχος των Ιατρών μας και του εξειδικευμένου προσωπικού μας, είναι να ικανοποιηθείτε πλήρως σε όλες τις προσδοκίες σας. Αυτός είναι και ο συνολικός στόχος της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, να χαρίζει σε υγιή άτομα μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

                                                                                   «Αφήστε τους ν’ αναρωτιούνται»   

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*