ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Οι απότομες αυξομειώσεις βάρους αλλά και η μειωμένη ελαστικότητα που επιφέρει η γήρανση είναι η βασική αιτία «χαλάρωσης του δέρματος» στην εσωτερική επιφάνεια των χεριών.

Όταν χαλαρώσει το δέρμα στην συγκεκριμένη ανατομική θέση είναι αδύνατον να επανέλθει ουσιαστικά, χωρίς χειρουργείο. Η βραχιονοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται όλος ο δερμουποδόριος ιστός ο οποίος «κρέμεται». Οι επιλογές στις διαφορετικού τύπου τομές έγκειται στην ποσότητα περίσσειας αυτού. Στόχος πάντα είναι οι τομές να είναι οι λιγότερες δυνατόν, όμως η ανατομία του βραχίονα είναι τέτοια που η επέμβαση θα πρέπει να αφήνει το χέρι καθ’ όλες του τις κινήσεις, ταυτόχρονα με ομοιόμορφο shape.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η καλά κρυμμένη κλασική ανάστροφη Τ τομή είναι αρκετή για να επιτευχθεί το αισθητικό αποτέλεσμα. Σε άλλες το ποδάρι του Τ πρέπει να κατέβει κάτω από την μεσότητα του βραχίονα. Όπως και να έχει η συγκεκριμένη επέμβαση, απαιτεί ιδιαίτερη μετεγχειρητική φροντίδα ώστε η τομή να παραμένει μια δυσδιάκριτη λεπτή γραμμή.

Η επιλογή της Δρ. Έλενας Τζαμαντάκη να συνδυάζει την χειρουργική σύσφιξη Renuvion by Apyx στην επέμβαση δίνει το τεράστιο advantage ώστε να μειώνει στο ελάχιστο δυνατόν τις τομές. Η τεχνολογία του Plasma με το αέριο  Ήλιο προκαλεί θεαματική συρρίκνωση του ιστού την ώρα της επέμβασης. Έτσι οι τομές ελαχιστοποιούνται. Σε πολλές περιπτώσεις η Δρ. Τζαμαντάκη καταφέρνει να παραμένει μονάχα «η οριζόντια τομή» η οποία είναι εξαιρετικά καλά κρυμμένη μέσα στην μασχαλιαία κοιλότητα.

Η βραχιονοπλαστική είναι πάντα μια επέμβαση challenge για τον Πλαστικό. Ο συνδυασμός της χειρουργικής τεχνικής με VaserLipo και Renuvion εκμεταλλεύεται την παγκοσμίως Top cutting edge Technologies ώστε να αποφέρει Άριστα μετεγχειρητικά αποτελέσματα. Τόσο οι τομές μειώνονται στο ελάχιστο όσο και το shape διατηρείται όπως πρέπει. Η σφριγηλότητα και η επαναφορά της ελαστικότητας τους επόμενους μήνες μετά την επέμβαση με την χρήση του Renuvion είναι θεαματική. Συνεχίζει να αναγκάζει τον οργανισμό να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Το τελικό αποτέλεσμα αυτής της αναγέννησης ολοκληρώνεται στους 9 μήνες. Σαφώς το αποτέλεσμα της χρήσης των δύο αυτών leader μηχανημάτων την ώρα της επέμβασης αλλάζει θεαματικά και το τελικό αποτέλεσμα.

Στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ οι επιλογές μας πάντα στοχεύουν να σας προσφέρουν πραγματικά ότι καλύτερο μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

Η επίσκεψη σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Η απόλυτη ενημέρωση σας, καθώς και η κατανόηση της περιεγχειρητικής περιόδου είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Οι επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποιούνται επειδή εσείς το επιλέγετε. Είναι σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις και για να είναι άριστο το μετεγχειρητικό αισθητικό αποτέλεσμα αν μη τι άλλο πρέπει να γίνουν όλα όπως πρέπει. «Οι λεπτομέρειες» κάνουν τη διαφορά, η οποία όμως θα σας αφήσει τελικά ικανοποιημένους πλήρως ή όχι. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και μόνο. Στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο συνολικό pampering προς εσάς ώστε να βιώσετε με τον πιο ευχάριστο τρόπο την εμπειρία της επέμβασης μαζί μας.

Στόχος των Ιατρών μας και του εξειδικευμένου προσωπικού μας, είναι να ικανοποιηθείτε πλήρως σε όλες τις προσδοκίες σας. Αυτός είναι και ο συνολικός στόχος της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, να χαρίζει σε υγιή άτομα μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

                                                                        «Αφήστε τους ν’ αναρωτιούνται»  

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*