ΑΨΟΓΟ ΣΩΜΑ

Σήμερα μπορείς να έχεις ένα τέλειο σώμα, χωρίς χαλάρωση, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος σε κάθε ηλικία, χάρη στη σύγχρονη πλαστική χειρουργική

Είναι γεγονός πως το να έχει κάποιος τέλειο σώµα µετά τα 40-45 σαφώς δεν είναι εύκολη υπόθεση, άλλα όχι και κλινικά ανέφικτη. Η εξελιγµένη αισθητική πλαστική χειρουργική, αξιοποιώντας τελειοποιηµένα ιατρικά µηχανήµατα, είναι σε θέση να δίνει αποτελέσµατα, που χωρίς τη χρήση τους δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθούν. Παχάκια, επιδερµική χαλάρωση και κυτταρίτιδα βρίσκουν οριστικό τέλος µε µία µόνο επέµβαση, χωρίς πόνο, εκχυµώσεις, οίδηµα και καθήλωση στο σπίτι µετεγχειρητικά. Η 4D Hi-Definition Lipoplasty, όπως ονοµάζεται η λιπογλυπτική που πραγµατοποιείται µε το εξελιγµένο τεχνολογικά 4D Vaser Lipo, αντιµετωπίζει οριστικά σύνθετα προβλήµατα, όπως η κυτταρίτιδα µε χαλάρωση και λιποδυστροφία σε ηλικίες ακόµη και άνω των 40 ετών.

  • HI-TECH ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΉ
    Τα κλασικά µηχανήµατα λιποαναρρόφησης δυστυχώς δεν είναι τεχνολογικά συµβατά για σµίλευµα του σώµατος χωρίς προβλήµατα, πόσο µάλλον σε µεγαλύτερες ηλικιακές οµάδες όπου η επιδερµική χαλάρωση ή/και η κυτταρίτιδα είναι εµφανείς. Η 4D Hi-Def Vaser Lipo, µε διαφορετική ενέργεια υπερήχων (U/S) και διαφορετικά probes (κάνουλες), αντιµετωπίζει οριστικά στο ίδιο χειρουργείο όλα τα προϋπάρχοντα προβλήµατα. Η επέµβαση πραγµατοποιείται µε µέθη, ενώ δεν απαιτείται διανυκτέρευση στην κλινική. Μέσα από ελάχιστες τοµές (0,5εκ.), ο/η πλαστικός εισάγει τα ειδικά probes που αποκολλούν το λιπώδη ιστό από το σώµα, αφήνοντας νεύρα και αγγεία ανέπαφα. Η κατάλληλη U/S ενέργεια προκαλεί σύσφιγξη, γράµµωση, ενώ άλλα probes επιλέγονται στην περίπτωση της κυτταρίτιδας. Σαφώς η εµπειρία και η καλλιτεχνική ικανότητα του πλαστικού είναι κεφαλαιώδους σηµασίας για την επίτευξη ενός όµορφα σµιλευµένου σώµατος.

 

  • ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ
    Ένα σηµαντικό ατού της µεθόδου είναι ότι προστατεύει τα βλαστοκύτταρα, διατηρώντας τα ζωτικά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα η λιποαναρρόφηση να µπορεί να µετατραπεί σε λιπογλυπτική. Έτσι, πραγµατοποιείται η 4D (δηλαδή 3D συν το επίπεδο της κυτταρίτιδας 4D) µε λιπογλυπτική «Macro Fat», µε το αποτέλεσµα να παραµένει µε την πάροδο των ετών. Το σώµα σµιλεύεται οµοιόµορφα αποκτώντας θηλυκές καµπύλες, π.χ., µε αύξηση του όγκου και πλάσιµο του στήθους, µε Brazilian Butt Lift (BBL), µε ταυτόχρονο σµίλευµα του κορµού στη µέση (S-Curve) και σχηµατισµό γραµµωµένης κοιλιάς, ενώ τα πόδια-γόνατα σµιλεύονται αναλόγως, χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Αντίστοιχα στο αντρικό σώµα, ο/η γιατρός µπορεί να σχηµατίσει ένα αρρενωπό στήθος, να εξαλείψει τα παχάκια στη µέση και να δηµιουργήσει six pack στην κοιλιά. Παράλληλα, προσφέρεται η επιλογή σε «Nanofat». Χρησιµοποιείται για αλλαγή της ποιότητας του δέρµατος σε πρόσωπο, λαιµό, ντεκολτέ και χέρια. Στο πρόσωπο επαναφέρει τις γωνίες της νιότης τονίζοντας τα ζυγωµατικά, αποκαθιστά τη λιποατροφία στο κέντρο του προσώπου, τα χείλη, το µέτωπο. Ένα 3D Facesculpting µε το δικό σας λίπος που προσδίδει µια σηµαντική ανανέωση, αφαιρώντας ακόµα και µία δεκαετία. Το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσµα χωρίς τοµές και χρόνο ανάρρωσης είναι το Golden Standard πλέον στην αντιγήρανση και τη φυσική ανανέωση.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*