VIP PATIENTS

Στην Clinic of Excellence “Plasis”, προσφέρουμε τις πιο εξελιγμένες Ιατρικές Υπηρεσίες στην Πλαστική Χειρουργική για να διορθώσουμε ό,τι το πέρασμα του χρόνου μας στέρησε ή η μητέρα-φύση παρέλειψε. Αν επιθυμείτε μία ανανεωμένη φυσική εμφάνιση, θέλετε να διορθώσετε τις ατέλειες σας ή απλά επιθυμείτε να «αναβαθμίσετε» το σώμα σας, η Δρ. Τζαμαντάκη και η έμπειρη ομάδα της, είναι εδώ για να σας προσφέρουν αυτό που επιθυμείτε. Στην Κλινική μας, η φιλοσοφία μας, μας υπαγορεύει να αντιμετωπίζουμε όλους τους ασθενείς μας ως VIP (Very Important People) και να τους παράσχουμε την VIP εμπειρία που επιθυμούν.

Ασθενείς από όλον τον κόσμο, μας επισκέπτονται για να υποβληθούν σε επεμβάσεις αισθητικής Χειρουργικής στο πρόσωπο, στο στήθος και στο σώμα, από τους ιατρούς μας. Αν προέρχεστε από το χώρο του θεάματος, είστε δημόσιο πρόσωπο ή απλά θέλετε να διατηρήσετε την ιδιωτικότητα σας, με το VIP PROGRAM, σας παρέχουμε το πιο διακριτικό, πολυτελές, άνετο και ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Πλαστικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Μαστού.

VIP PLASTIC SURGERY ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Εξυπηρετούμε ασθενείς, από όλα τα σημεία της χώρας, αλλά και εκτός Ελλάδας. Η κλινική εξέταση από τους ιατρούς μας και η επιλογή της ενδεδειγμένης χειρουργικής επέμβασης, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του δικού σας σώματος, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Ταξιδέψτε για την επίσκεψη και κλινική εξέταση. Ιδανική επιλογή για τους ασθενείς που θέλουν να δουν τον ιατρό τους από κοντά και να έχουν προσωπική επαφή μαζί του. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξεταστεί το πρόσωπο/στήθος/σώμα σας στις επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα τρισδιάστατης εικονικής συμβουλευτικής εξέτασης, με τη χρήση του 3D Vectra XT, μέσω του οποίου θα μπορείτε να δείτε την  προεπισκόπηση του μετεγχειρητικού σας αποτελέσματος.
  • Ως δεύτερη επιλογή,  προσφέρουμε την δυνατότητα επικοινωνίας μέσω Skype, για να συζητήσετε με τη ιατρό τους στόχους σας και να αποφασίσετε ποια προσέγγιση είναι η ιδανική για εσάς.

Ανεξαρτήτως από το ποια θα είναι η επιλογή σας, η ιατρός θα κρίνει αν είστε ιδανική/ός υποψήφια/ος π.χ. για Λίφτινγκ Προσώπου, Επανόρθωση Στήθους, Βλεφαροπλαστική ή Γλυπτική Σώματος κ.λ.π. Επίσης θα σας παρουσιάσει την ιδανικότερη λύση για εσάς, σχετικά με την επέμβαση, τον τύπο ενθεμάτων καθώς και τις διάφορες  τεχνικές επιλογές. Η γραμματέας της Κλινικής, θα επικοινωνήσει μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσει σχετικά με την αρχική κλινική σας εξέταση, για το κόστος της επέμβασης και άλλα συνοδά έξοδα, όπως πχ. το ξενοδοχείο.

VIP ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: Διαθέσιμα Πακέτα

Όσον αφορά τη διαμονή σας, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα τρία προτεινόμενα ξενοδοχεία: “Four Season Hotel”, “Grand Bretagne Hotel” και το “Divani Apollon Pallace & Thalasso”. Το VIP πακέτο (με ειδικές τιμές για τους ασθενείς μας) περιλαμβάνει όλα τα έξοδα του χειρουργείου, την μετεγχειρητική σας παρακολούθηση, την αφαίρεση ραμμάτων  και ό,τι άλλο έχει να κάνει με το χειρουργείο σας.  Επίσης συμπεριλαμβάνεται η υπηρεσία μεταφοράς με λιμουζίνα από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο που θα έχετε επιλέξει.

VIP ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: Το Επόμενο Βήμα

Εφόσον αποφασίσετε να προχωρήσετε με την προτεινόμενη VIP Πλαστική Χειρουργική σας Επέμβαση, ξεκινάει η διαδικασία προγραμματισμού.

  • Επιλογή Ημερομηνίας: η γραμματέας της Κλινικής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες πιθανές ημερομηνίες. Για να μπορέσουμε να κλείσουμε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί, θα πρέπει να γίνει η πληρωμή του 50% του συνολικού κόστους. Μόλις κλείσετε την ημερομηνία που προτιμάτε, θα σας στείλουμε email με όλες τις φόρμες συναίνεσης και οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε πριν από την άφιξη σας. Η ολοκλήρωση και η αποπληρωμή πρέπει να έχουν γίνει 2 εργάσιμες ημέρες πριν την επέμβασης σας. Για την απόλυτη εξυπηρέτηση σας, δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.
  • 1η Μέρα: Ο προ-εγχειρητικός Έλεγχος και η κλινική εξέταση είναι εξαιρετικά σημαντικά: Ξεκινάμε με ενδελεχή κλινική εξέταση και συνεχίζουμε με επεξήγηση των μετεγχειρητικών οδηγιών για να είμαστε σίγουροι πως θα έχετε μία ταχεία και ασφαλή ανάρρωση. Θα πρέπει να υπογράψετε τις φόρμες συναίνεσης και η ιατρός θα σας εξηγήσει βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία και θα απαντήσει σε κάθε σχετική σας ερώτηση.
  • 2η Μέρα: Χειρουργείο: Όλες οι προεγχειρητικές εξετάσεις πραγματοποιούνται την προηγούμενη ημέρα, έτσι ώστε τη συγκεκριμένη ημέρα να είστε έτοιμοι για το χειρουργείο. Η Δρ. Τζαμαντάκη και η ομάδα της, χειρουργούν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, κλινική Παλαιού Φαλήρου, επί της οδού Άρεως 36. Η διάρκεια του χειρουργείου ποικίλλει. Συνήθως, επιβάλλεται μία διανυκτέρευση στον χώρο του νοσοκομείου για να επιβεβαιώσουμε την απόλυτη ασφάλεια σας.
  • Επεμβάσεις χωρίς Διανυκτέρευση: Πολλές επεμβάσεις όπως: Βλεφαροπλαστική, Mini Face Lift, Αυξητική Γλουτών με Υαλουρονικό Σώματος, Μικρή Λιπογλυπτική, Λίφτινγκ με βλαστοκύτταρα από το λίπος σας “Nano Fat Transfer”, ωτοπλαστική, mini κοιλιοπλαστική, διάφορες μικροεπεμβάσεις, γίνονται στο χειρουργείο της κλινικής μας. Κάποιες από αυτές, επιβάλλεται να γίνουν με τοπική αναισθησία, ενώ άλλες και με μέθη. Μετά από λίγες ώρες, είστε έτοιμο να φύγετε σε άριστη κατάσταση, από την κλινική μας.

VIP ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ: Ανάρρωση

Ο χρόνος ανάρρωσης ποικίλλει, ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος της επέμβασης ή των επεμβάσεων. Θα πρέπει να υπολογίσετε την παραμονή σας στην περιοχή της Αθήνας, για 3 έως 15 ημέρες, κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Μπορούμε να σας παράσχουμε περαιτέρω νοσηλευτική φροντίδα, έναντι ανάλογης χρέωσης, εάν φυσικά το χρειαστείτε. Παρ’ όλα αυτά το Πακέτο VIP περιλαμβάνει όλες τις μετεγχειρητικές επισκέψεις και κλινικές εξετάσεις, προσωπικά από την Δρ. Τζαμαντάκη. Ακολουθώντας τις μετεγχειρητικές οδηγίες, είναι βέβαιο πως θα αναρρώσετε άμεσα και με ασφάλεια και θα μπορέσετε να επιστρέψετε στον χώρο κατοικίας σας χωρίς ενοχλήσεις. Η Ασφάλεια σας και η Υγεία σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια, επιστρέφοντας στον χώρο σας, η Δρ. Τζαμαντάκη και η ομάδα της, θα βρίσκονται δίπλα σας μέσω email, τηλεφωνικής επικοινωνίας, Skype ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Με το πρόγραμμα Πλαστικής Χειρουργικής VIP, θα επιστρέψετε από τις «διακοπές» σας, απόλυτα ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι…

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*