ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πότε η καλή Πλαστική Χειρουργική, ξεχωρίζει από την Άριστη?
Απολαύστε το Status και τη δύναμη της νεότερης φυσικής εικόνας χωρίς το φόβο μίας "παραμόρφωσης"!

Ένα Face Lift, χαρακτηρίζεται ως η επέμβαση επιτομή που ξεχωρίζει τις ικανότητες ενός Πλαστικού Χειρουργού από εκείνον,  που θα δημιουργήσει ένα Face Lift με καλιτεχνικά άριστο αισθητικό αποτέλεσμα! Το πρόσωπο έχει την ιδιαιτερότητα ότι το αποτέλεσμα της επέμβασης, φαίνεται και κατά συνέπεια κρίνεται και κατακρίνεται απο το  κοινωνικό μάτι. Η σύγχρονη Αισθητική Πλαστική Χειρουργική έχοντας στην φαρέτρα της , εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές, εξελιγμένα τεχνολογικά επιτέυγματα και  εργαλεία,  και έχοντας  οριστικά  κατανοήσει την διαδικασία της γήρανσης, δημιουργεί, θεσπέσια και μη ανιχνευσιμά φυσικά αποτελέσματα. Η συνδυαστική αποκατάσταση τόσο της χαλάρωσης όσο και της Λιποατροφίας είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την επίτευξη ένος άριστου φυσικού αποτελέσματος. Απαγορευσιμό σε ένα Λιφτινγκ του 2024 να φαίνεται “τραβηγμένο” ή “αφύσικο” ή να αφήνει αλλοιώμενα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η Τρισδιάστατη αποκαταστασης 3D όχι μόνο της χαλάρωσης όπως γινόταν παλαιότερα, αλλά και της Λιποατροφίας,  έχουν αλλάξει δραματικά  τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Σε ποιον  θα εμπιστευτείτε το πρόσωπο σας για μία  φυσική ανανέωση? Πολλές και διαφορετικές οι συμβουλές μέσω διαδυκτίου. Ένα πράγμα όμως θα σας κάνει να αποφασίσετε. Να σας συστήσει κάποιος που έχει ήδη υποστεί το χειρουργείο και τον γνωρίζατε και πριν από αυτό. Ακόμη καλύτερα,  περισσότερα άτομα να γνωρίζουν την δουλειά του/της Πλαστικού σας.

Η φιλοσοφία της Δρ. Τζαμαντάκη στις επεμβάσεις προσώπου -λαιμού, όπου είναι και εξειδικευμένη, είναι ιδιαίτερη και απαιτητική. Η Χειρουργική της τελειότητας όπως ονομάζεται η Αισθητική Πλαστική Προσώπου, εκτός του γεγονότος ότι δεν συγχωρεί λάθη, απαιτεί εξεζητημένες  και μοναδικές συνθήκες.

Σταδιακά, όπως ένας γλύπτης δημιουργεί ένα έργο τέχνης έτσι και η Δρ. Τζαμαντάκη αφαιρεί χρόνια στρες, κούρασης, έκθεσης στον ήλιο και φθοράς, αναδεικνύοντας μια αναζωογονημένη και πιο φρέσκια έκδοση του εαυτού σας. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πάντοτε διακριτικό  και μη ανιχνεύσιμο. Κανείς δεν θα πρέπει να μπορεί να υποπτευθεί ότι αυτό το αποτέλεσμα προέρχεται από τα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού παρά μόνο να μαντέψει. Μόνο τότε ένα Face Lift, θεωρείται ότι είναι απόλυτα επιτυχημένο!!!

Το Λίφτινγκ δεν είναι μια απλή επέμβαση που μπορεί να περιγραφεί εύκολα στους άλλους. Μια τελειομανής, όπως η  Δρ. Τζαμαντάκη, θέλει να είναι σίγουρη πως κάθε ασθενής θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ιατρός εξηγεί: “Αυτό που έχει αλλάξει στην Πλαστική Χειρουργική με την πάροδο των ετών δεν είναι η ανατομία, αλλά η κατανόηση μας στην γήρανση και την χαλάρωση”. Ένα εξελιγμένο Face Lift του 2024, είναι πράγματι αποτέλεσμα των επιστημονικών προόδων που έχουν αυξήσει την ικανότητα μας να αντιμετωπίζουμε όχι μόνον τη χαλάρωση, αλλά και την λιποατροφία που δημιουργείται στην ανατομία του προσώπου. Δουλεύουμε πάνω στην  ανατομία 4D πολυδιάστατα, και έτσι επιτυγχάνουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να φαίνεται «πειραγμένο».  Η Δρ. Τζαμαντάκη, πραγματοποιεί το 4D Face Lift  διασφαλίζοντας την ανανέωση και του Skin Quality, που είναι το 4D της τρισδιάστατης αποκατάστασης. Έτσι το πρόσωπο σμιλεύεται αρμονικά και καθολικά προσδίδοντας ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.  Η απόλυτη επιτυχία των περιστατικών της, είναι αυτή που της έχει δώσει τη φήμη της. «Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε», όπως λέει και η ίδια!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ?

Ένα Face Lift με απολύτως προβλέψιμο αποτέλεσμα, ασφαλές και με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης, όχι μόνο ενισχύει την αυτοεκτίμηση, αλλά ανοίγει και τις πόρτες σε οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που ίσως δεν θα ήταν διαθέσιμες διαφορετικά. Η μείωση των σημείων γήρανσης, ή  μιάς κουρασμένης όψης  προσφέρει  ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη ζωή, όχι μόνον αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση, αλλά και χαρίζοντας την μοναδική αίσθηση “αισθάνομαι και φαίνομαι καλά”

                         Είναι όμορφο να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ FACE LIFT

Η διαδικασία ξεκινάει με την διεξοδική μελέτη των γωνιών του προσώπου σας, καθώς και των αναλογιών του.  Κλινική εξέταση της χαλάρωσης του προσώπου συνολικά, του μετώπου, των ματιών και της κατάστασης του λαιμού σας. Στη συνέχεια συνεκτιμώνται και συζητούνται οι στόχοι  σας  ώστε το αποτέλεσμα του Face Lift να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Επίσης θα σας δοθεί ενδελεχής πληροφόρηση τόσο για την προεγχειρητική προετοιμασία όσο και για την μετεγχειρητική πορεία και παρακολούθηση. Για να επιτευχθεί μια φυσική και υγιής εικόνα, το χειρουργείο από μόνο του δεν αρκεί. Εκμεταλλευόμαστε όλα τα εργαλεία, τεχνικές, Laser, Macro, Micro και Nano Fat Grafting,  μη επεμβατικές διαδικασίες, ώστε ολιστικά να αντιμετωπισθεί η γήρανση και να δώσει μια πολυδιάστατη φυσική ανανέωση.

Η φιλοσοφία της Δρ. Τζαμαντάκη

Δεν είναι εύκολο να γυρίσει κανείς το ρολόι του χρόνου 10 και 15 χρόνια πίσω, με φυσικό αποτέλεσμα!!! χωρίς εμφανή σημάδια, ή οτιδήποτε αλλό που να προσδίδει ένα χειρουργείο. Η Δρ. Τζαμαντάκη εξηγεί πώς η επέμβαση ενός  Face Lift διακρίνεται από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Τα στάδια που χρειάζονται για την συγκεκριμένη επέμβαση είναι προσαρμοσμένα  στο δικό σας πρόσωπο, δεν υπάρχουν  “passe – partout” τεχνικές. Η Ιατρός φροντίζει έτσι ώστε οι ουλές  να είναι δυσδιάκριτες και καλά κρυμμένες, ενώ η επισταμένη και ελεγχόμενη μετεγχειρητική παρακολούθηση διασφαλίζουν μια γρήγορη επούλωση και αποφεύγονται οι μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Μετά από την επίσκεψη σας με την Δρ. Τζαμαντάκη πρέπει το χειρουργικό πλάνο που σας έχει προτείνει, να συμβαδίζει με τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Καθώς η εμπειρία, οι γνώσεις και η καλλιτεχνική δημιουργία διασταυρώνονται με την ηθική, την δεοντολογία και την φιλοσοφία της Δρ. Τζαμαντάκη, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβληθούν σε ένα χειρουργείο στο πρόσωπο!

Η δημιουργία ενός άριστου εκτελεσμένου Face Lift, προσφέρει θαυμάσιο αποτέλεσμα, φρεσκάρει συνολικά την όψη, ανανεώνει το πρόσωπο και  προσφέρει καθαρό βλέμμα, νεανικό περίγραμμα στις γωνίες και το οβάλ. Το κυριότερο αναπτερώνει το ηθικό και ανεβάζει την αυτοεκτίμηση.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*