RENUVION ΣΥΣΦΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ

Αντιμετωπίζει μια για πάντα την χαλάρωση του δέρματος χωρίς τομές!!! Είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας, που συρρικνώνει το δέρμα και τον υποδόριο ιστό, αναδιαμορφώνοντας το σχήμα του σώματος σε πιο σφρυγιλό και νεανικό.

Η ανακάλυψη μίας νέας ενέργειας της ύλης αυτής του πλάσματος, προ εικοσαετίας, είχε αποτελέσει μία παγκοσμία επανάσταση στον επιστημονικό κόσμο. Η χρήση της ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη, εφόσον δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε πλήρως το έγκαυμα που προκαλούσε. Μετά από χρόνια ερευνών και κλινικών μελετών η Bovie, κατάφερε να δημιουργήσει το «Κλινικό Θαύμα». Η ενέργεια του αερίου του Ηλίου και η ενέργεια της ραδιοσυχνότητας RF κατάφεραν την απολύτως ελεγχόμενη συρρίκνωση του υποδορίου ιστού που πραγματικά την ώρα του χειρουργείου είναι αξιοθαύμαστη! Αργότερα η εταιρεία εξάγοράστηκε απο την Apyx Medical Company που εξέλιξε ακόμη περισσότερο την τεχνολογία του πλάσματος και δημιούργησε την τεχνολογία Renuvion όπως είναι σήμερα. Ένα απολύτως ασφαλές και ελεγχόμενο εργαλείο που χωρίς τομές, δημιουργεί μόνιμη σύσφιξη του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Η επανάσταση αυτή, Renuvion by Apyx Medical είναι η μοναδική τεχνολογία παγκοσμίως που έχει έγκριση από το FDA & CE για μόνιμη και οριστική σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος.

Στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’  όπως πάντα, είμαστε πρωτοπόροι στην κατοχή αυθεντικής τεχνολογίας,  που πραγματικά αλλάζει τα κλινικά δεδομένα και πραγματοποιεί το αδύνατο!  Η  Δρ. Τζαμαντάκη  είχε εκπαιδευτεί κατάλληλα  από το 2018 όταν ακόμη ονομαζόταν J Plasma και είχε διεκπεραιώσει άριστα όλα τα προαπαιτούμενα cases, ώστε να έχει την άδεια και όλα τα διαπιστευτήρια για να μπορεί να πραγματοποιεί την τεχνολογία Renuvion.  Η Κλινική μας είναι η πρώτη στην Ελλάδα απο το 2021 που παρέχει την υπηρεσία του Renuvion Χειρουργική Σύσφιξη Χωρίς Τομές. 

Ποιά η κλινική διαφορά αυτής της τεχνολογίας?

Είναι τεράστιο το κλινικό πλεονέκτημα που παράγεται στον εσωτερικό ιστό. Όπως μας περιγράφει η Δρ. Τζαμαντάκη «το Renuvionείναι το απόλυτο εργαλείο δουλειάς” για την Πλαστική Χειρουργική καθώς η σύσφιξη και η ανόρθωση των χαλαρωμένων ιστών ήταν πάντα το «ζητούμενο». Όταν αυτό πραγματοποιείται χωρίς την ανάγκη μεγάλων χειρουργικών επεμβάσεων και τομών, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο»!!  Σε πολλές περιπτώσεις καταφέρνει να ακυρώσει τελείως, μεγάλες επεμβάσεις, πχ. ένα Λίφτινγκ μηρών, την επέμβαση της Βραχιονοπλαστικής, να μετατρέψει μια κλασική κοιλιοπλαστική σε Μίνι κοιλιοπλαστική, να μεταφέρει χρονικά ένα Μίνι Λίφτινγκ προσώπου, ή να ακυρώσει μία επέμβαση Γυναικομαστίας και να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά χωρίς τομές.  Σε άλλες περιπτώσεις μετατρέπει τις μεγάλες και εκτεταμένες επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, σε μικρότερες σε έκταση, με μικρότερο χρόνο ανάρρωσης και σαφώς μικρότερες τομές. Οι κλινικές του εφαρμογές, είναι πολλές εάν λάβουμε υπόψη ότι δημιουργεί σύσφιξη του δέρματος, χωρίς τομές, σε οποιαδήποτε επιφάνεια του σώματος δουλευτεί! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά την ώρα του χειρουργείου είναι θεαματική η σύσφιξη που δημιουργεί, όμως η σύνθεση νέου κολλαγόνου και η ανάπτυξη νέων ινών ελαστίνης, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται 6-9 μήνες μετά.

Όσον αφορά την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική όλοι επιζητούν στο πρόσωπο Lifting χωρίς τομές. Το ίδιο απαιτεί το κοινό και στο σώμα. Πχ. Lifting μηρών γλουτών χωρίς χειρουργείο? Να διατηρήσουν την νεανική σφριγηλότητα του δέρματος τους σε όλο το σώμα τους, καθώς η χαλάρωση με το πέρασμα των χρόνων, δεν ανταποκρίνεται ούτε στην γυμναστική, ούτε στην καλή ποιότητα ζωής, τροφής και ψυχικής ηρεμίας κλπ. Η γήρανση του δέρματος και η χαλάρωση των ιστών είναι αναπόφευκτη. Μέχρι πρότινος μόνο μεγάλες επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής μπορούσαν να αποφέρουν ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα ανατρέποντας τον χρόνο. Πλέον έχουμε εφεύρει στην κυριολεξία την τεχνολογία  “Μαγικό Ραβδί”  Renuvion by Apyx Medical.

Η αυθεντική τεχνολογία Renuvion by Apyx Medical αποτελεί την επανάσταση του μέλλοντος.

 • Χωρίς τομές και ουλές
 • Χωρίς μετεγχειρητικό χρόνο αποθεραπείας και πόνο
 • Πολλές φορές δεν απαιτεί γενική νάρκωση ή παραμονή στο Νοσοκομείο
 • Συνδυάζεται άριστα με λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική στο ίδιο χειρουργείο «Vaser Lipo»
 • Παράγει άμεσα επιδερμική σύσφιξη και συρρίκνωση του χαλαρωμένου δέρματος.

Το αυθεντικό Renuvion είναι το μοναδικό εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο FDA για σύσφιξη στο χαλαρωμένο δέρμα

Σε ποιές περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε την θεραπεία Renuvion?

 • Στο πρόσωπο : στο κάτω τμήμα του προσώπου το Renuvion ανορθώνει και συσφίγγει το οβάλ του προσώπου, με θεαματικό αποτέλεσμα, χωρίς τομές. Στον λαιμό συνδυαστικά με Vaser Lipo εάν υπάρχει διπλοσάγονο βελτιώνει τη χαλάρωση στην κάτω γνάθο και το λαιμό με αποτέλεσμα που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε με άλλη τεχνική, χωρίς τομές.
 • Στην κοιλιά : στο γυναικείο σώμα στην υπέρ και υπό ομφάλια περιοχή δίνει το λεγόμενο Champagne Groove και την επιθυμητή σύσφιξη ώστε να φαίνονται γραμμωμένοι οι κοιλιακοί μύες. Στο ανδρικό σώμα σχηματίζει το Six Pack σε συνδυασμό με 3D High Definition Vaser Liposculpture πραγματοποιώντας ταυτόχρονα μία ουσιαστικά σφριγηλή κοιλιακή χώρα. Πολλές φορές μετατρέπει  την επέμβαση της Κλασικής Κοιλιοπλαστικής σε Μίνι Κοιλιοπλαστική.
 • Στο στήθος : τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο προσφέρει ουσιαστική σύσφιξη και αναζοωγόννηση στο χαλαρωμένο δέρμα. Είμαστε σε αναμονή για έγκριση από τον FDA για Scarless Breast Lift. Σε επιλεκτικά περιστατικά με ήπια χαλάρωση, χαρίζει μέχρι και 2 εκατοστά ανόρθωσης στις θηλές. Στο ανδρικό στήθος συνδυασμένο με Vaser Lipo καταφέρνει στις περισότερες περιπτώσεις να ακυρώσει τις τομές στην εκσεσημασμένη Γυναικομαστία.
 • Στα γόνατα : στην έσω επιφάνεια των μηρώνΣτους γλουτούς και την οπίσθια επιφάνεια των μηρών στα λεγόμενα Banana Rols με ή χωρίς Vaser Lipo λιπογλυπτική. Δύσκολες θέσεις που η κλασσική Αισθητική Πλαστική Χειρουργική δίνει ναι μεν λύσεις, που όμως, αφήνουν εμφανείς τομές.  Στις περισσότερες περιπτώσεις ακυρώνει την επέμβαση Λίφτινγκ μηρών, είτε καταφέρνει το ίδιο αποτέλεσμα με μικρότερες και καλά κρυμμένες τομές μέσα στην μηροβουβωνική πτυχή.
 • Βραχίονες : το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό από την συρρίκνωση του δέρματος ακυρώνοντας σε πολλά περιστατικά την βραχιονοπλαστική, μια επέμβαση με αντιαισθητικές και δύσκολα κρυμμένες ουλές. Σε εκτεταμένο πρόβλημα χαλάρωσης του δέρματος μειώνει τις τομές στο ελάχιστο.
 • Στον κορμό : οπίσθια στον θώρακα, εκεί που μπαίνει ο στηθόδεσμος και στην μέση – γοφούς. Δίνει οριστική λύση σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη ανατομική θέση που οι τομές δεν μπορούν να κρυφτούν και αναγκαστικά τις αποφεύγουμε.

Πως πραγματοποιείται η διαδικασία με το Renuvion?

Είναι μια χειρουργική διαδικασία όπως και η λιποαναρρόφηση. Ο ιστός προετοιμάζεται εγχύοντας ειδικά υγρά tumescent technique, ώστε να μπορεί να δουλευτεί ο λιπώδης ιστός και το υποδόριο. Από ελάχιστες μικρές οπές, δημιουργούνται κανάλια, (όπως ακριβώς στην Λιποαναρρόφηση) ώστε να μπορεί να διοχετευτεί η ενέργεια του Πλάσματος (παράγεται από υψηλής ευκρίνειας Single-use probe, όπου η ενέργεια RF σε συνδυασμό με το αέριο Ήλιο, προκαλούν απόλυτης ακρίβειας και ελεγχόμενη συρρίκνωση στον ιστό, ώστε να συσταλεί και να προκαλέσει σύσφιξη). Είναι ιδιαίτερα θεαματικό την ώρα του χειρουργείου το πόσο εμφανής είναι η σύσφιξη των μαλακών μορίων και του δέρματος. Το δέρμα και το υποδόριο συρρικνώνονται άμεσα, όμως η ενέργεια του πλάσματος συνεχίζει να δρα παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη για τους επόμενους μήνες. Το αποτέλεσμα συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι και εννέα μήνες μετά την επέμβαση. Άμεσα έχουμε το 10-20% του αποτελέσματος ενώ ήδη στο 3μηνο έχουμε το 70-80% του αποτελέσματος. Στο 9μηνο έχουμε το 100% στην σύσφιξη, συρρίκνωση και ανανέωση του δέρματος της θεραπευμένης περιοχής.

Σε ποιους απευθύνεται η χειρουργική σύσφιξη Renuvion?

Σε άνδρες και γυναίκες που επιζητούν μια απόλυτη χειρουργική λύση στην χαλάρωση του δέρματος σε διαφορετικές θέσεις του προσώπου και του σώματος τους χωρίς όμως τομές. Η χαλάρωση μπορεί να έχει δημιουργηθεί από διαφορετικούς παράγοντες όπως, αυξομειώσεις σωματικού βάρους, εγκυμοσύνη, γήρανση, κακής ποιότητας δέρμα ή μετά από λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική με αισθητικά προβλήματα. Το Renuvion όταν συνδυαστεί με Vaser Lipo σε έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια, αποτελεί την πιο δυνατή και αποτελεσματική τεχνολογία που έχουμε στις μέρες μας. Δεν υπάρχει παγκοσμίως άλλη τεχνολογία που με απόλυτη ασφάλεια, να προκαλεί αυτό το αποτέλεσμα συρρίκνωσης και σύσφιξης του δέρματος. Δικαιολογημένα έχει χαρακτηριστεί το Μαγικό Ραβδί!

Η Επίσκεψη σας στην Clinic of Excellence

Κατά την κλινική σας εξέταση με την Δρ. Τζαμαντάκη θα γνωρίζετε εάν η τεχνική με το Renuvion είναι η ενδεδειγμένη τεχνική για το δικό σας πρόβλημα, στο δικό σας σώμα. Θα σας προτείνει την πλέον αποτελεσματική τεχνική ή συνδυασμό του Renuvion με την ενδεδειγμένη χειρουργική επέμβαση. Θα ενημερωθείτε απόλυτα, σχετικά με τον τύπο της επέμβασης που πρόκειται να υποβληθείτε, θα σας αναλύσει όλες σας τις απορίες και θα απαντηθούν όλες σας τα ερωτήματα. Σημαντικό είναι να μπορούν να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, με τα αναμενόμενα αποτελέσματα να είναι αυτά που ονειρεύεστε.

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για ενημερωτικούς λόγους, δεν θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας ενδελεχούς κλινικής εξέτασης στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ οι πληροφορίες που θα λάβετε από τους εξειδικευμένους Ιατρούς μας δεν είναι τυπικές και γενικές, αλλά αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και  είναι στα δικά σας «μέτρα» και «σταθμά».

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

  Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*