ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η κοιλιοπλαστική είναι η επέμβαση που αλλάζει θεαματικά το σχήμα του σώματος, χαρίζοντας ένα νεανικό σχήμα στον κορμό και μια καλλίγραμμη κοιλιά.

Αυξομειώσεις βάρους, με μεγάλη απώλεια βάρους, εγκυμοσύνες, επεμβάσεις Βαριατρικής Χειρουργικής είναι η κύρια αιτία της χαλάρωσης της πρόσθιας κοιλιακής χώρας. Η αλλαγή είναι μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Υπάρχει χαλάρωση δέρματος που πιάνεται και πολλές φορές κατά το σκύψιμο «κρέμεται», η λεγόμενη ” κρεμάμενη κοιλία” περίσσεια λίπους γύρω από τον κορμό και την περιφέρεια στη μέση, διάσταση των ορθών κοιλιακών μυών, ύπαρξη ραγάδων και πτώση του εφηβαίου. Η ίδια κλινική εικόνα και στο ανδρικό σώμα, με λιγότερη διάσταση των ορθών κοιλιακών, όμως σε σχέση με το γυναικείο.

Αυτή η περίσσεια δέρματος – λίπους και μυών δεν μπορεί να αλλάξει με κανένα είδους γυμναστικής, διατροφής ή με την χρήση μηχανημάτων σύσφιξης, κρυολιπόλυσης ή ενέσιμες μεσοθεραπείες λιπόλυσης, κλπ. Η επέμβαση  της κοιλιοπλαστικής είναι η μοναδική ουσιαστική λύση. Πολλές φορές η κοιλιοπλαστική πρέπει να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική ώστε πραγματικά το αισθητικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται καθολικά στον κορμό του σώματος.

Η Δρ. Τζαμαντάκη πρωτοπόρος στην No DrainNo Pain τεχνική κοιλιοπλαστικής δίνει ιδιαίτερο βάρος τόσο στην προεγχειρητική ενημέρωση και την κατανόηση «της σωστής επέμβασης για το δικό σας σώμα» όσο και στην μετεγχειρητική φροντίδα, που αποτελεί κεφαλαιώδους σημασίας στο πως βιώνει ο/η ασθενής την φροντίδα μετά από ένα χειρουργείο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Το ζητούμενο είναι μετά από μια μεγάλη επέμβαση Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής όπως αυτή της κοιλιοπλαστικής να έχετε χαρίσει ένα δώρο στον εαυτό σας, αλλά ταυτόχρονα να έχετε υποστεί και μια ευχάριστη εμπειρία καθ’ όλη την διάρκεια της περιεγχειρητικής περιόδου.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Υπάρχουν αρκετές χειρουργικές παραλλαγές στην κοιλιοπλαστική, όπου η καθεμία επιλύει διαφορετικά ανατομικά προβλήματα. Για τους περισσότερους ασθενείς, η «κλασική κοιλιοπλαστική», είναι η  επέμβαση με την οποία χειρουργικά αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος και του λίπους πάνω και κάτω από τον ομφαλό, ενώ συγχρόνως ενδυναμώνονται οι κοιλιακοί μύες.  Είναι η επέμβαση στην  κοιλιακή χώρα, που χαρίζει μία επίπεδη και με καλοσχηματισμένους  μύες του κοιλιακού τοιχώματος, “six pack” για τους άνδρες και “champagne groove” για τις γυναίκες. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, πως σε κάποιες περιπτώσεις συνδυάζουμε την κοιλιοπλαστική με περιοχική Vaser Lipo λιποαναρρόφηση, αλλά και με γενικότερο σμίλευμα στον κορμό, καθώς έτσι καταλήγουμε σε ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτελέσμα. Άλλες φορές χρειάζεται να γίνεται χρήση κατά την διάρκεια της επέμβασης της λεγόμενης “χειρουργικής σύσφιξης” Renuvion τεχνική που εκμεταλλευόμαστε για ακόμη πιο σφριγηλή και καλλίγραμμη σιλουέτα.

Μία «μίνι κοιλιοπλαστική», αντιμετωπίζει μικρότερης έκτασης χαλάρωση, μόνο στο τμήμα κάτω από τον ομφαλό.

Μια μεγαλύτερης έκτασης κοιλιοπλαστική, κρίνεται ως απαραίτητη όταν η περίσσεια δέρματος βρίσκεται τόσο στην πρόσθια κοιλιακή χώρα όσο και στο υπερομφάλιο τμήμα του κορμού αλλά και στις πλαϊνές και οπίσθιες περιοχές του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια μεγαλύτερη τομή είναι αναγκαία για να αφαιρεθεί όλος ο περισσευούμενος δερμουποδόριος ιστός και η τεχνική ονομάζεται “κυκλοτερής κοιλιοπλαστική“.  Είναι μια επέμβαση που αντιμετωπίζει σε 360° την χαλάρωση στον κορμό του σώματος.

Για την Ιατρό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατευθύνει τους ασθενείς της σωστά στην ενδεικνυόμενη χειρουργική επέμβαση. Η φιλοσοφία της αφορά κυρίως την επίτευξη ενός άριστου αισθητικού αποτελέσματος. Αυτό σημαίνει πως με το ελάχιστο χειρουργικό τραύμα, θα καταφέρει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Μέσα από την κλινική εξέταση, το επεμβατικό πλάνο πρέπει να είναι πλήρως συνυφασμένο με τα “θέλω” και τους στόχους των ασθενών, καθώς και με τη δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των οδηγιών στο μετεγχειρητικό στάδιο.

Το πρώτο βήμα πριν πάρετε την απόφαση για την σωστή επέμβαση της κοιλιοπλαστικής, είναι η πλήρης επίγνωση από μέρους σας, του τι περιλαμβάνει μία κοιλιοπλαστική ή εάν και εφόσον χρειάζεστε και γλυπτική στον κορμό σας. Στην επίσκεψη σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ και με την βοήθεια του Vectra XT 3D consultation θα μπορέσετε να κατανοήσετε σαφώς καλύτερα τις ενδείξεις και να δείτε σε προσομοίωση πως θα είναι το σώμα σας μετά το χειρουργείο τρισδιάστατα.

ΣΩΣΤΗ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΜΦΑΛΟΥ

Συχνά ένα παραμελημένο κομμάτι της κοιλιοπλαστικής είναι η σωστή επανατοποθέτηση του ομφαλού. Κατά τη διάρκεια της κοιλιοπλαστικής, ο ομφαλός επανατοποθετείται στη θέση του  επί του κρημνού, αφού το περίσσιο δέρμα έχει αφαιρεθεί. Η σωστή επέμβαση πρέπει με τέτοιον τρόπο να πραγματοποιείται, ώστε να είναι δυσδιάκριτη η ουλή και καλά κρυμμένη μέσα στον ομφαλό. Επίσης, θεωρείται εξαιρετικά ουσιαστικό, ο ομφαλός να φαίνεται φυσικός χωρίς την παραμικρή ανισορροπία που θα πρόδιδε κάποια επέμβαση.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Την συρραφή επιμελείται ή ίδια η Δρ. Τζαμαντάκη ώστε να καταφέρνει πραγματικά δυσδιάκριτες, καλαίσθητες και καλά κρυμμένες τομές. Η τεχνική “No Drain No Pain” για την κοιλιοπλαστική είναι κανόνας για εκείνη εδώ και πολλά χρόνια.  Πάντα ενημερωμένη και ανήσυχη για τις εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική, πραγματικά προσφέρει πρωτοπόρες υπηρεσίες με αποτελέσματα που “κάνουν την διαφορά”.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Αμέσως μετά την κοιλιοπλαστική, οι ασθενείς βλέπουν το σώμα τους καλοσχηματισμένο, αδυνατισμένο ταυτόχρονα, με μία κοιλιά επίπεδη και καλλίγραμμη όπως ήταν σε νεότερη  ηλικία. Χάρη στην προσοχή της  Δρ. Τζαμαντάκη στην κάθε λεπτομέρεια και την αφοσίωση της στην τελειότητα, το αποτέλεσμα της επέμβασης θα είναι το πλέον φυσικό. Η ιατρός θα κάνει τα μέγιστα για να παραμείνει στο ελάχιστο  η ουλή, η οποία θα είναι απολύτως καλυμμένη στο μαγιό και στο εσώρουχο σας. Εκτός από αυτήν τη λεπτή γραμμή, δε θα υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο που να προδίδει πως έχετε υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική. Κοιτώντας την εικόνα σας στον καθρέφτη μετά την επέμβαση, κάθε περίσσεια ιστών θα έχει αφαιρεθεί και η κοιλιακή χώρα θα είναι σφριγηλή και επίπεδη, παρουσιάζοντας μία πιο λεπτή και γυμνασμένη σιλουέτα.  Η θεαματική αλλαγή στον κορμό επαναφέρει την αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να φοράτε τα στενά σας ρούχα και να μπορείτε να εμφανίζετε το σώμα σας χωρίς ενδοιασμούς.

Η εξέταση σας με την Δρ. Τζαμαντάκη.

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ενδιαφερομένων της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία του/της ενδιαφερόμενου/ης, έτσι ώστε να προχωρήσετε στην επέμβαση με στόχο πάντα το άριστο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς λόγους, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η πληροφορία που θα αποκομίσετε, προς αντικατάσταση μιας δια ζώσης κλινικής εξέτασης. Κατά τη διάρκεια της κλινικής σας εξέτασης, οι πληροφορίες που λαμβάνετε, δεν είναι τυπικές και γενικές αλλά  αφορούν εσάς προσωπικά και το πρόβλημα σας. Ο Doctor Google  δυστυχώς μόνο μαγικά που δεν κάνει!!! Αναζητήστε σωστά την πληροφόρηση που χρειάζεστε και επιλέξτε σοφά τον/την Πλαστικό σας.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*