ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕ VASER LIPO

Η κορυφαία μέθοδος, λιποαναρρόφησης που λατρεύουν οι αστέρες του Hollywood. Δίνει άμεσα θαυμάσιο αποτέλεσμα που διαρκεί χωρίς πόνο και μελανιές!

Η Vaser λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική μεταμορφώνει θεαματικά το σώμα χωρίς νυστέρι, πόνο και μετεγχειρητικό εγκλεισμό. Ξεχάστε την απλή λιποαναρρόφηση όπου απλά αφαιρείται το περιττό λίπος στα σημεία που περισσεύει. Η Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη χρησιμοποιεί αποκλειστικά την Vaser Lipo με πάνω από 15ετή πλέον εμπειρία και δηλώνει ότι όχι μόνο είναι το απόλυτο εργαλείο δουλειάς της, αλλά είναι και η τεχνολογία που έχει αλλάξει θεαματικά τα αποτελέσματα στο σώμα εξελίσσοντας την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική σε τέχνη υψηλής καλλιτεχνικής δημιουργίας. Η λιποαναρρόφηση VaserLipo επιλεκτικά και ατραυματικά αποσπά τα λιποκύτταρα από τον συνδετικό ιστό, αναγνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα νεύρα και αγγεία, όπου και τα αφήνει χωρίς να τα τραυματίζει. Από την άλλη, η ομοιόμορφη αυτή αποκόλληση των λιποκυττάρων από το σώμα διασφαλίζει στο μέγιστο, την ομοιομορφία του αισθητικού αποτελέσματος. Ο Πλαστικός έχει τον ρόλο του γλύπτη όπου ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η Τεχνολογία U/S του Vaser Lipo είναι η αιτία αυτής της ομοιόμορφης χωρίς μελανιές και χωρίς πόνο μετεγχειρητικής πορείας. Εάν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε το λίπος που αφαιρείται, το οποίο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ζωτικά βλαστοκύτταρα αυτό καθαρίζεται και επανατοποθετείται σε σημεία του σώματος, ώστε να χαρίσει στους άνδρες τονισμένους μύες π.χ. γυμνασμένο θώρακα ή sixpack προσομοιάζοντας με ένα καλλίγραμμο και καλοδιατηρημένο κορμί. Στο γυναικείο σώμα αντίστοιχα ο στόχος είναι να χαρίσει καμπύλες θηλυκότητας στα διαφορετικά σημεία του σώματος όπως: Brazilian Butt Lift (BBL), αυξητική στήθους χωρίς ενθέματα σιλικόνης, την αγαπημένη S Curve τεχνική της Δρ. Τζαμαντάκη όπου στήθος – μέση – γλουτοί αποκτούν ακαταμάχητη θηλυκότητα.

Άλλη λατρεμένη διαδικασία της Ιατρού είναι η Ωραιοποίηση ή η αποκατάσταση ενός προσώπου 3D τρισδιάστατα με την λιπομεταφορά. Η Δρ. Τζαμαντάκη το έχει εξελίξει σε άλλα επίπεδα γλυπτικής και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Signature επέμβασης του Miracle Lift της.

Η ζωτικότητα των λιποκυττάρων και το πόσο πλούσιος είναι ο λιπώδης ιστός σε ζωντανά βλαστοκύτταρα έχει να κάνει, με τον ατραυματικό τρόπο που η Ultrasound τεχνολογία της Vaser Lipo αποσπά τα λιποκύτταρα από το σώμα μας. Έτσι μπορούμε να μιλήσουμε για λιπογλυπτική. Το σημείο όπου περισσεύει το λίπος σμιλεύεται ομοιόμορφα χωρίς λακκούβες ή ανομοιομορφίες ενώ στα σημεία που θα χαρίσουμε καμπύλες ή μυϊκή γράμμωση, αυτή η δουλειά μας να παραμείνει μέσα στα χρόνια και ταυτόχρονα να αναγεννηθεί η θεραπευμένη περιοχή. Ένα παράδειγμα, στο πρόσωπο με την 3D Facesculpting τεχνική Lifting της Δρ. Τζαμαντάκη. Το λίπος όπου τοποθετείται σε διαφορετικά σημεία πρέπει να αναγεννηθεί ταυτόχρονα εάν τα βλαστοκύτταρα που εμπεριέχει η λιπομεταφορά μας είναι ζωντανά. Αλλιώς, θα έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα αλλά σε 2 – 3 μήνες όλο και θα φθίνει. Αντίθετα, όταν τα βλαστοκύτταρα είναι ζωντανά στους 3 μήνες αρχίζει η πραγματική αναγέννηση του ιστού που είναι μοναδικά θεαματική!

 Η επίσκεψη σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Η απόλυτη ενημέρωση σας, καθώς και η κατανόηση της περιεγχειρητικής περιόδου είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Οι επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής πραγματοποιούνται επειδή εσείς το επιλέγετε. Είναι σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις και για να είναι άριστο το μετεγχειρητικό αισθητικό αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο πρέπει να γίνουν όλα όπως πρέπει. «Οι λεπτομέρειες» κάνουν τη διαφορά, η οποία όμως θα σας αφήσει τελικά ικανοποιημένους πλήρως ή όχι. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και μόνο. Στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο συνολικό pampering προς εσάς ώστε να βιώσετε με τον πιο ευχάριστο τρόπο την εμπειρία της επέμβασης μαζί μας.

Στόχος των Ιατρών μας και του εξειδικευμένου προσωπικού μας, είναι να ικανοποιηθείτε πλήρως σε όλες τις προσδοκίες σας. Αυτός είναι και ο συνολικός στόχος της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, να χαρίζει σε υγιή άτομα μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

                                                                           «Αφήστε τους ν’ αναρωτιούνται»                    

 

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*