ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ ΜΕ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Η BBL χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα, αλλάζοντας συνολικά την 3D εικόνα του γυναικείου σώματος. Η Signature S Curve technique της Δρ. Τζαμαντάκη περιλαμβάνει αναπόσπαστα την Brazilian Butt Lift.

Λίφτινγκ γλουτών Brasilian Butt Lift

Η Jennifer Lopez είχε πει «όσο μεγαλύτερα είναι τα οπίσθια σου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσοχή που σου δίνουν». Η μόδα των μεγάλων juicy οπίσθιων μόλις είχε καθιερωθεί… Είναι πλέον η No. 1 top ζητούμενη επέμβαση από ηλικίες κάτω των 30 ετών με ή χωρίς αυξητική στήθους.

Οι κλασικές Μεσογειακές, οι Λατίνες της γηραιάς Ηπείρου άλλο που δεν ήθελαν καθώς η ανατομία με τα ψωμάκια τους που δεν ανταποκρίνονται στην έντονη άσκηση και τις λιμοκτονικές διατροφές βοηθάει άριστα. Επέδρασε ταυτόχρονα και το φαινόμενο Kardashian και η ανάγκη πλέον να αποκολληθεί η τάση της μόδας από τα αποστεωμένα και ανορεκτικά μοντέλα των προηγούμενων δεκαετιών. Έτσι το απόλυτα σέξι θηλυκό βρήκε χώρο να επιστρέψει στην επικαιρότητα με τις  juicy καμπύλες που του έχει χαρίσει η φύση. Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo από σημεία που περισσεύει το λίπος όπως κοιλιά, μέση, ψωμάκια και χοντρούς μηρούς, καθαρισμός του λίπους και λιπομεταφορά στους γλουτούς, ώστε να χαρίσει ένα σμιλευμένο με ακαταμάχητες θηλυκές καμπύλες σώμα!

Η Δρ. Τζαμαντάκη και η Signature τεχνική της S Curve που έχει εφεύρει και εξελίξει, παράγει ακριβώς αυτό το αισθητικό εφέ. Σαν γυναίκα Πλαστικός Χειρουργός διαισθητικά και αισθανόμενη την ανάγκη να παράγει αρμονικά και 3D τρισδιάστατα θηλυκές καμπύλες, σμιλεύει τόσο περιμετρικά τους μηρούς μέχρι και τα γόνατα, αλλά και τον κορμό, το κάτω μέρος της πλάτης, την μέση και την κοιλιά. Έτσι όλο αυτό το σμίλεμα του λίπους, από τον κορμό και τους μηρούς μεταφέρεται στους γλουτούς  και στο στήθος. Ξανασχηματίζεται ουσιαστικά όλος ο κορμός του σώματος, αρμονικά χαρίζοντας θηλυκότητα. Σε αυτή την τεχνική απαραίτητα εργαλεία είναι οι  τεχνολογίες του Vaser Lipo και Renuvion, όπου χωρίς αυτές δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πραγματικά θαυμάσιο αποτέλεσμα που να διατηρηθεί μέσα στα χρόνια.

Η BBL είναι μια υπέροχη επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής που όμως εάν δεν πραγματοποιηθεί από έμπειρο και εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό είναι επίσης η Νο. 1 αιτία σε θανάτους στις ΗΠΑ τα τελευταία 4 χρόνια από επεμβάσεις «Low Cost» κυρίως στην Florida, Miami.Στη τεράστια αύξηση στην ζήτηση σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος των Πλαστικών Επεμβάσεων στις ΗΠΑ βρήκαν έδαφος επιτήδειοι, ανειδίκευτοι ή και άλλων ειδικοτήτων Ιατροί, όπου άρχισαν να προσφέρουν σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος την BBL. Στο Μαϊάμι, τον Νοέμβριο του 2022, στο Διετές Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής είχαν καταγραφεί την τελευταία 3ετία και κατά την διάρκεια της καραντίνας Covid-19, 33 θάνατοι νέων γυναικών από BBL σε φθηνού κόστους κλινικές. Η πολιτεία της Florida αναγκάστηκε να θεσπίσει νόμο με όρια, τρόπους χειρουργικής έγχυσης του λίπους και εκτέλεση της επέμβασης αποκλειστικά από Πλαστικούς Χειρουργούς εξειδικευμένους στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική και στην συγκεκριμένη τεχνική. Οι θάνατοι νέων υγιών γυναικών μετά από επεμβάσεις Low Cost αν μη τι άλλο είναι ανεπίτρεπτο και προσβλητικό στις μέρες μας. Κλινικές και κλινικάρχες έκλεισαν, μπήκαν φυλακή και πλήρωσαν τεράστια χρηματικά πρόστιμα στις οικογένειες των θανόντων, αλλά τίποτα δεν τις επιστρέφει στην ζωή.

Κάτι θαυμάσιο όπως είναι η BBL τεχνική εάν δεν πραγματοποιηθεί όπως πρέπει, γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη. Η Αισθητική Χειρουργική έχει «κανιβαλιστεί» ακριβώς γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι όλα εύκολα, απλά, «μπορώ να το κάνω και εγώ που είμαι Ιατρός άλλης ειδικότητας, ή δεν έχω καμία Ιατρική Ειδικότητα γιατί να μην βγάλω και εγώ χρήματα?!». Έτσι στο internet κυρίως που δεν υπάρχει κανείς έλεγχος αρχίζουν να διαφημίζουν θαυμαστές επεμβάσεις σε προκλητικά χαμηλές τιμές!!! Βασικά σας χρειάζονται για πειραματόζωα όπου θα τους πληρώσετε κιόλας, αλλά με λιγότερο κόστος ώστε να μάθουν!!! Το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι αυτά που είπαμε πριν. Η σωστή ενημέρωση σας και διασφάλιση της υγείας του κοινού είναι πρωταρχικής σημασίας.

Πως πραγματοποιείται η Brazilian Butt Lift?

Αυτή η επέμβαση πραγματοποιείται με έναν συνδυασμό διαφορετικών χειρουργικών τεχνικών προσαρμοσμένο αυστηρά στις δικές σας ανάγκες. Vaser Lipo – η ατραυματική τεχνική αφαίρεσης του λίπους από το σώμα, στα σημεία όπου έχουμε επιλέξει να επέμβουμε π.χ. κοιλία, μέση, ψωμάκια, μηρούς, στην συνέχεια με άλλη τεχνική και σε κλειστό κύκλωμα το λίπος καθαρίζεται και ετοιμάζεται επίσης με άλλα εργαλεία π.χ. Tulip, Macro, Micro, Nanofat Transfer ή/και Pure Graft ώστε να τοποθετηθεί πάλι πίσω στο σώμα με ιδιαίτερη επίσης, χειρουργική τεχνική και πλούσια τόσο με τα ζωντανά βλαστοκύτταρα αλλά και με τα λιπώδη κύτταρα ώστε το μέγεθος και το σμίλεμα που θα δώσουμε στο χειρουργικό τραπέζι, να παραμείνει μέσα στα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό το Lipoimplant να παραμείνει επιφανειακά πάνω από τον μείζων γλουτιαίο μυ και να μην τραυματιστεί κατά την επέμβαση. Ο μυς είναι πλούσιος σε μεγάλα αγγειακά συμπλέγματα. Ο τραυματισμός τους έχει ενοχοποιηθεί για τις Πνευμονικές Λιπώδεις Εμβολές. Όπως σε όλες τις επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής έτσι και στην Λιπογλυπτική απαιτούνται να τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα στανταρτ ασφαλείας.

Η μετεγχειρητική πορεία είναι σχετικά ανώδυνη και γρήγορη. Δεν χρειάζεται παρά να ακολουθήσετε πιστά τις μετεγχειρητικές οδηγίες που λεπτομερώς σας έχουμε δώσει πριν το χειρουργείο σας. Σας φοράμε αμέσως μετά την επέμβαση τα ειδικά Garments που περιορίζουν το οίδημα. Απαγορεύονται οι γυμναστικές ασκήσεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες ενώ το περπάτημα σαν γυμναστική είναι επιθυμητό από την 3η μετεγχειρητική ημέρα. Ντουζ  μπορείτε να κάνετε την 3η-4η μετεγχειρητική ημέρα. Όλα όμως αυτά θα σας εξηγηθούν λεπτομερώς και θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χειρουργείου που θα έχει υποστεί το δικό σας σώμα. Αυτές είναι, πολύ διαφορετικές, ανάλογα με τις διαφορετικές ανατομικές θέσεις που έχουμε σμιλέψει.

Η επίσκεψη σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Είμαστε  πάντα στην διάθεση σας για να σας εξετάσουμε κλινικά και να σας προτείνουμε την ενδεικνυόμενη επέμβαση που χρειάζεται το δικό σας σώμα. Θα σας ενημερώνουμε πλήρως για τον τρόπο που θα πρέπει να γίνει η επέμβαση Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής σε εσάς. Θα απαντηθούν όλες σας οι ερωτήσεις και οι απορίες.

Διαθέτουμε το Know How, την εμπειρία και αποκλειστικά τεχνολογίες “εργαλεία δουλειάς” που αλλάζουν τα δεδομένα στις δυνατότητες της Αισθητικής Χειρουργικής.  Passe-partout τεχνικές βεβαίως και υπάρχουν αλλά δεν έχουν θέση στην Αισθητική Χειρουργική μαζί μας.  Η Αισθητική Χειρουργική είναι η εκλεπτυσμένη Χειρουργική της Τελειότητας και οι λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά σημαντικές. Είναι αυτές που κάνουν και την διαφορά. Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας ενημερώσει πλήρως πως θα μπορέσετε να υποβληθείτε στην S Curve signature τεχνική της, ή στην Λιπογλυπτική και την Brasilian Butt Lift, διασφαλίζοντας τα αυτονόητα αλλά και ταυτόχρονα την άριστη περιεγχειρητική περίοδο. Η προσοχή μας είναι, στην κάθε λεπτομέρεια ώστε η ανάρρωση σας να είναι  γρήγορη, ανώδυνη και με μία εξαιρετική εμπειρία. Το άριστο αποτέλεσμα με την εμπειρία και τα εργαλεία που διαθέτουμε είναι 100% διασφαλισμένο!

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*