ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ & ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, να μπορούμε να προσφέρουμε νέες χειρουργικές επιλογές στις ασθενείς μας με καρκίνο μαστού. Ελαχιστοποιούμε το ψυχικό τραύμα του ακρωτηριασμού, καθώς η αφαίρεση στήθους και η αποκατάσταση πραγματοποιούνται στην ίδια χειρουργική επέμβαση».

Η Δρ. Τζαμαντάκη εξειδικεύτηκε στην Νέα Υόρκη και πραγματοποιεί την υποδόρια μαστεκτομή και άμεση αποκατάσταση του στήθους μετά από ριζική αφαίρεση καρκίνου του μαστού, την λεγόμενη επέμβαση Angelina Jolie, από το 2015 στην Ελλάδα. Είναι το 1ο χειρουργικό team μαζί με τον Δρ. Κρασονικολάκη Χειρουργό Μαστού που πραγματοποίησαν την πρώτη επέμβαση στην Ελλάδα. Η ασθενής μας 38 ετών με Ca μαστού Grade I στον Δεξιό μαστό και in situ Ca στον Αριστερό, υποβλήθηκε σε υποδόριες μαστεκτομές άμφω, Λεμφαδενικό καθαρισμό Δεξιάς μασχάλης και λεμφαδένα φρουρό στην Αριστερή. Άμεση αποκατάσταση των μαστών άμφω με ενθέματα σιλικόνης και εσωτερικό «inner mesh bra».

Η επέμβαση σαφώς είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη και απαιτητική χειρουργικά όμως το αποτέλεσμα είναι η αποφυγή της ασθενούς από πολλαπλές, χρονοβόρες επεμβάσεις ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιείται το ψυχικό τραύμα που συνοδεύει τον ακρωτηριασμό μετά Μαστεκτομής. Αυστηρά η τήρηση των διεθνών Guide Lines είναι πάντα προαπαιτούμενη προϋπόθεση για την απόλυτη επίτευξη μιας υγιούς μετέπειτα ζωής.

Η έξαρση του καρκίνου του μαστού τα τελευταία χρόνια, έχει αυξήσει τις ανάγκες για τελειοποιημένες χειρουργικές τεχνικές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των γυναικών και απαλύνουν την ήδη βεβαρημένη ψυχολογία τους. Σήμερα, η αποκατάσταση του στήθους μετά μαστεκτομής, είναι επιτακτική ανάγκη γι’ αυτό και στις μέρες μας, πάνω  από το 80% των γυναικών, επιλέγουν μαστεκτομή και αποκατάσταση του στήθους.

Η αντιμετώπιση επίσης των γυναικών που είχαν υποβληθεί στο παρελθόν σε αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή αλλά έχουν διάφορα προβλήματα πολλές φορές τέτοιου μεγέθους που το στήθος είναι σαν να μην έχει αποκατασταθεί ποτέ ή η δυσμορφία του, τους προκαλεί το ίδιο άκρως ψυχικό τραύμα. Η αποκατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι επιτακτική και γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί πλήρως ή στις δυσκολότερες κλινικές περιπτώσεις να βελτιωθεί τουλάχιστον σ’ ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Η πρώτη μας συνάντηση

Ο καρκίνος του μαστού στις μέρες μας είναι σαφώς απολύτως Ιάσιμος με την προϋπόθεση όμως της έγκαιρης διάγνωσης σε πρώιμο στάδιο. Η σύγχρονη Ιατρική παρέχει πλέον στο κοινό Άριστη ποιότητα ζωής και στοχεύει στην Μακροζωία. Η Δρ. Τζαμαντάκη ως γυναίκα Πλαστικός Χειρουργός, κατανοεί απόλυτα την γυναικεία φύση και θα σας ενημερώσει πλήρως για τις δυνατότητες της δικής σας κλινικής περίπτωσης. Πάντα σε συνεργασία με τους Χειρουργούς Μαστού θα σας προτείνει ότι είναι δυνατόν καλύτερο να γίνει στις μέρες μας ώστε με απόλυτη ασφάλεια να μπορείτε να ξεπεράσετε αυτήν την δύσκολη στιγμή, σαν να μην έγινε ποτέ. Μεγάλα λόγια που όμως γίνονται πραγματικότητα όταν ακολουθούμε τις οδηγίες και τους κανόνες των Ιατρών μας και της σύγχρονης Ιατρικής γενικότερα.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*