ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΗΛΩΝ

Όλες οι αισθητικές επεμβάσεις του στήθους, επιβάλλεται να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στις θηλές, έτσι ώστε όχι μόνο να έχουμε ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα να είναι και λειτουργικές. Αυτό επιβάλει λεπτομερή γνώση της ανατομίας του στήθους και εμπειρία στον τύπο αυτών των επεμβάσεων.

Είτε πρόκειται για εισολκή της θηλής ή για μεγάλη θηλαία άλω, είτε μετά από μαστεκτομή χρειάζεστε ολική αποκατάσταση θηλής – θηλαίας άλου. Η Δρ. Τζαμαντάκη έχει 15ετή εμπειρία, ώστε η επέμβαση να έχει μία άριστη και συμμετρική εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα, να διαφυλάσσει όσο το δυνατόν και την αισθητήρια λειτουργικότητα της θηλής.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΗΛΗ;

Πολλές φορές υπάρχει εκ γενετής ένα κατασκευαστικό πρόβλημα, όπως:

  • Οι θηλές κρατούνται εσωτερικά: η λεγόμενη «εσολκή θηλών».
  • Υπάρχει ανομοιομορφία της θηλής-θηλαίας άλω.
  • Είναι Υπερτροφικές (προκαλούν πρόβλημα κάτω από λεπτά ρούχα).
  • Έχει αφαιρεθεί (λόγω μαστεκτομής το σύμπλεγμα θηλής και θηλαίας άλου), όπου πρέπει να επανασχηματισθεί εξ’ αρχής.

Η χειρουργική αποκατάσταση έχει πολλές φορές διαφορετικές τεχνικές Πλαστικής όπου στοχεύουν να επαναφέρουν στο φυσιολογικό την ανατομία και εικόνα των θηλών και της θηλαίας άλου. Οι τελευταίες εξελίξεις για την ολική αποκατάσταση μετά μαστεκτομής των θηλών έχει τεχνικές Πλαστικής ιδιαίτερα εξελιγμένες. Μια είναι η τοποθέτηση σιλικονούχου ενθέματος θηλής – θηλαίας άλου, κάτω από το δέρμα. Η θηλή προέχει φυσιολογικά και η θηλαία άλω έχει την ανατομική της υπόσταση. Ακολουθεί ένα τατουάζ και πραγματικά το αισθητικό αποτέλεσμα με ελάχιστο τραύμα, είναι θεαματικό.

Η απόφαση να προχωρήσετε σε πλαστική θηλών, εξαρτάται απόλυτα από την αισθητική  δυσμορφία στα μάτια σας. Λόγω του ό,τι η συγκεκριμένη επέμβαση, είναι ελάχιστα επεμβατική, οι τομές στο δέρμα είναι ελάχιστες και όλη η μετεγχειρητική περίοδος είναι ιδιαίτερα εύκολη. Η Πλαστική Θηλών, θα σας βελτιώσει ή τις περισσότερες φορές θα επαναφέρει στην φυσιολογική όψη τις θηλές σας.

Η επίσκεψη σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Η Δρ. Τζαμαντάκη, ενημερώνει πλήρως τις ενδιαφερόμενες σχετικά με την επέμβαση αποκατάστασης θηλών και συζητάει από κοινού τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ειδικά σε τόσο ευαίσθητες  περιπτώσεις, αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία της ασθενούς,  έτσι ώστε όταν προχωρήσετε στην επέμβαση, το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά αυτό που επιθυμείτε.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας συνάντησης με την Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δεν θα είναι τυπικές και γενικές, αλλά θα αφορούν το δικό σας πρόβλημα και τις πιθανές λύσεις του. Ο Doctor  Google είναι ένας μάγος, τα κάνει «όλα» «θαυμάσια» και συμφέρει οικονομικά! Αναζητήστε την σωστή πληροφόρηση από έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό και μόνο.

 

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*