ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗΣ

Πολύ συχνά, μας επισκέπτονται ασθενείς με καρκίνο μαστού, οι οποίες είχαν υποβληθεί στο παρελθόν σε αποκατάσταση μετά μαστεκτομής και οι οποίες είναι δυσαρεστημένες από το αισθητικό αποτέλεσμα. Επιθυμούν άμεσα επανόρθωση και φυσικά επιζητούν να απαλλαγούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από την «αρρωστημένη εικόνα» τους.

Πολλές γυναίκες είχαν κάνει την αποκατάσταση πολύ πριν αναπτυχθούν οι νέες χειρουργικές τεχνικές. Η αποκατάσταση των μαστών από προηγούμενα χειρουργεία, είναι μια διαδικασία – πρόκληση για τον Πλαστικό που καλείται να επαναφέρει στο φυσιολογικό το στήθος που ενδεχομένως να έχει υποστεί ακτινοβολίες, μεγάλα Flap όπως πλατύ ραχιαίου μυ ή Tram Flap, κλπ. Η Δρ. Τζαμαντάκη θα αξιοποιήσει όλα τα δυνατόν σύγχρονα «εργαλεία» , τεχνικές του σήμερα ώστε να μπορέσει να αποκαταστήσει ξανά το στήθος της ασθενούς. Το ζητούμενο είναι η αίσθηση της ολοκληρωμένης υγιούς και ψυχολογικά ισορροπημένης εικόνας στην παθούσα.

Με την πολυετή πείρα και την εξειδίκευσή τους,  οι Ιατροί της ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’, έχοντας πρωτοπορήσει σε αυτόν τον τομέα, με άκρως αποτελεσματικές  και προηγμένες  τεχνικές αποκατάστασης μαστών, είναι σε θέση και σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και βρίσκοντας λύση σε κάθε πιθανό πρόβλημα, εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να ξανακερδίσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

  ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ

  • Μεγάλες και αντιαισθητικές ουλές μαστεκτομής.
  • Ανισομαστία.
  • Λανθασμένη τοποθέτηση ενθεμάτων.
  • Ρίκνωση του δέρματος, κενά και ανομοιογένεια.
  • Ρικνωτική κάψα.
  • Εμφανές ένθεμα σε μεγάλο τμήμα του.
  • Ανομοιόμορφο και αφύσικο κατά την κίνηση στήθος.
  • Αναδίπλωση – ανομοιομορφία του δέρματος και του ιστού εάν είχε γίνει αποκατάσταση με Flap.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΘΗΛΗΣ

Η αφαίρεση της θηλής σε αρκετές περιπτώσεις μαστεκτομής είναι αναπόφευκτη, ειδικότερα  όταν ο όγκος βρίσκεται σε εγγύτητα με αυτήν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται ειδικές τεχνικές, εξειδικευμένες για το δικό σας στήθος, έτσι ώστε να αναπλάσουν τη θηλή και να φαίνεται όσο το δυνατόν γίνεται πιο φυσική και υγιής. Ενδέχεται, σε δεύτερο χρόνο, να χρειαστεί να υποβληθείτε σε θεραπευτικό τατουάζ, το οποίο θα συμβάλλει στην ολοκλήρωση της νέας σας εικόνας.

Η επίσκεψή σας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Η Δρ. Τζαμαντάκη, επιμελείται ιδιαιτέρως την ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση. Θα συζητήσετε τους στόχους σας τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Θα σας εξηγηθούν λεπτομερώς όλες οι πιθανές χειρουργικές τεχνικές που αρμόζουν στην περίπτωση σας. Τα πλεονεκτήματα και ενδεχομένως τα μειονεκτήματα αυτών καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια που αφορά την μετεγχειρητική περίοδο. Η απαιτούμενη φροντίδα και οι ιδιαιτερότητες που θα υπάρξουν, θα τις γνωρίζετε όλες επακριβώς εκ των προτέρων. Ειδικά σε τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις δευτερογενούς αποκατάστασης από μαστεκτομή οι λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά σημαντικές. Σ’ ένα ήδη βεβαρημένο ψυχικά άτομο όλα πρέπει να γίνουν «όπως πρέπει». 

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*