ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ - ΓΛΟΥΤΩΝ

Είναι κοινό μυστικό πως η χαλάρωση των μηρών και των γλουτών είναι ισοδύναμη με την ηλικία και τις αυξομειώσεις βάρους. Επίσης, είναι γνωστό πως παραμένει το δυσκολότερο πρόβλημα στην αποκατάστασή του, καθώς δεν ανταποκρίνεται στην άσκηση, σε μη- επεμβατικές διαδικασίες, μεσοθεραπείες, μηχανήματα σύσφιξης, κλπ.

ΠΟΙΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ;

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να διατηρήσουν το κάτω τμήμα του σώματος τους, καλοσχηματισμένο. Οι λόγοι μπορεί να είναι λόγω κληρονομικής προδιάθεσης, λόγω ηλικίας ή άλλοι παράγοντες.

Τις περισσότερες φορές, αυτό το επίμονο λίπος στους μηρούς και η περίσσεια δέρματος στους μηρούς- γλουτούς, δεν ανταποκρίνεται σε καμία άλλη μορφή θεραπείας, όπως διατροφή και/ή άσκηση, κυρίως μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, όπου το πλεονάζων δέρμα περισσεύει αντιαισθητικά. Όταν το περίσσιο δέρμα, η κυτταρίτιδα και το λίπος, συσσωρεύονται στην περιοχή των μηρών- γλουτών, σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες, βαρύτερες και λιγότερο γραμμωμένες, απ’ ότι είστε στην πραγματικότητα.

Εάν η  εικόνα του σώματός σας δε σας ικανοποιεί και ενώ πριν έχετε προσπαθήσει με όλες τις άλλες μη- επεμβατικές τεχνικές, τότε έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε τη μοναδική λύση. Η επέμβαση της ανόρθωσης μηρών- γλουτών, η οποία θα σας χαρίσει αυτό που επιτέλους επιθυμείτε.

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η ανόρθωση μηρών- γλουτών είναι μία σημαντική χειρουργική επέμβαση και οι ασθενείς θα πρέπει να είναι έτοιμες για την επερχόμενη περίοδο ανάρρωσης. Μετά από την κλινική εξέταση με την Δρ. Τζαμαντάκη, θα καθοριστεί το χειρουργικό πλάνο που απαιτεί το σώμα σας για την πλήρη και ομοιόμορφη αποκατάστασή του. Μπορεί να είναι μόνο Lift μηρών, όπου οι τομές θα είναι κρυμμένες μέσα στις μηροβουβωνικες πτυχές. Άλλες φορές, απαιτείται μόνο ανόρθωση γλουτών, όπου εκεί η τομή είναι σαν V στο πίσω μέρος των γλουτών.

Κάποιες άλλες φορές, πρέπει να συνδυαστεί το Lift μηρών- γλουτών και με κοιλιοπλαστική, όπου εκεί πλέον μιλάμε για Ολικό Λιφτ Σώματος. Μόνο μετά από την κλινική σας εξέταση θα μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε, πως θα γίνει και όλες τις λεπτομέρειες της μετεγχειρητικής σας πορείας.

Το κόστος της επέμβασης Ανόρθωσης Μηρών – Γλουτών, θα κριθεί ανάλογα με τον τύπο της χειρουργικής επέμβασης και θα το γνωρίζετε μόνο κατά την κλινική σας εξέταση με την Δρ. Τζαμαντάκη.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΗΡΩΝ- ΓΛΟΥΤΩΝ

  • Περίσσεια δέρματος στους μηρούς- γλουτούς
  • Επίμονο λίπος στους μηρούς- έσω/ έξω επιφάνεια, με περίσσεια δέρματος
  • Εξαιρετικά μεγάλη περιφέρεια που δημιουργεί πρόβλημα στην εφαρμογή των ρούχων στην ασθενή.
  • Περίσσεια δέρματος σε όλη την επιφάνεια των μηρών μετά από απώλεια βάρους.

Η Δρ. Τζαμαντάκη ακολουθεί μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Μέσα από την κλινική εξέταση, το επεμβατικό πλάνο θα πρέπει να είναι πλήρως συνυφασμένο με τα θέλω, και τους στόχους σας, καθώς και με τη δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των οδηγιών στο μετεγχειρητικό στάδιο από μέρους σας. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό και θα έχετε πλέον καλλίγραμμους και καλοσχηματισμένους μηρούς- γλουτούς.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία του ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν κοινή συναινέσει στην επέμβαση και να αντιληφθούν την αυτοπεποίθηση της για το αναμενόμενο, άριστο τελικό αποτέλεσμα

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής επίσκεψης στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα».

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*