ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ J PLASMA – RENUVION

“ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ”

 

Είναι η πρόσφατη ανακάλυψη μιας νέας τεχνολογίας στην Silicon Valley που έχει πραγματικά αλλάξει τα δεδομένα στην επιδερμική χαλάρωση. Είναι η τεχνολογία που έχει ταράξει τους κύκλους των Πλαστικών Χειρουργών Παγκοσμίως. Πλέον υπάρχει η τεχνολογία που καταφέρνει από ελάχιστες οπές να συρρικνώσει το δέρμα και τον υποδόριο ιστό προκαλώντας θεαματικά πραγματική σύσφιξη και συρρίκνωση του δέρματος! Είναι και επίσημα εδώ και διατίθεται στην Clinic of Excellence Plasis από την έμπειρη και κατάλληλα εκπαιδευμένη Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη.

Είναι ένα εργαλείο δουλειάς για την Πλαστική Χειρουργική, καθώς η σύσφιξη και η ανόρθωση των ιστών είναι πάντα το «μέγα  θέμα».

Όσον αφορά  την Αισθητική Χειρουργική όλοι επιζητούν στο πρόσωπο lifting χωρίς τομές. Να διατηρούν την σφριγηλότητα του δέρματος τους σε όλο το σώμα καθώς η χαλάρωση δεν ανταποκρίνεται ούτε στην γυμναστική, ούτε στην καλή ποιότητα ζωής, τροφής, ψυχικής ηρεμίας κλπ. Η γήρανση του δέρματος είναι αναπόφευκτη και μόνο μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις μπορούν να αποφέρουν ωραίο αισθητικό αποτέλεσμά πάντα όμως με κόστος τις τομές!

Η αυθεντική τεχνολογία J Plasma by Renuvion FDA αποτελεί την επανάσταση του μέλλοντος στην χαλάρωση.

 • Χωρίς τομές, ουλές και μελανιές
 • Χωρίς μετεγχειρητικό χρόνο αποθεραπείας και πόνο
 • Δεν απαιτεί γενική νάρκωση ή παραμονή στο Νοσοκομείο
 • Συνδυάζεται άριστα με λιποαναρρόφηση- λιπογλυπτική στον ίδιο χειρουργικό χρόνο «VaserLipo»
 • Παράγει άμεσα επιδερμική σύσφιξη και συρρίκνωση του χαλαρωμένου δέρματος.
 • Το αυθεντικό JPlasma by Renuvion είναι το μοναδικό εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο FDA

Ποιες περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε την θεραπεία J Plasma - Renuvion

 • Στο πρόσωπο στο κάτω τμήμα του προσώπου το J Plasma ανορθώνει και συσφίγγει το οβάλ του προσώπου, με θεαματικό αποτέλεσμα, χωρίς τομές. Στον λαιμό συνδυαστικά με Vaser Lipo εάν υπάρχει διπλοσάγονο βελτιώνει την χαλάρωση στην κάτω γνάθο και το λαιμό με αποτέλεσμα που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε με άλλη τεχνική, χωρίς τομές.
 • Στην κοιλιά στο γυναικείο σώμα στην υπέρ και υπό ομφάλια περιοχή δίνει το λεγόμενο Champagne Groove και την επιθυμητή σύσφιξη ώστε να φαίνονται γραμμωμένοι οι κοιλιακοί μύες. Στο ανδρικό σώμα βελτιώνει το six pack σε συνδυασμό με 3D Vaser Liposculpture πραγματοποιώντας ταυτόχρονα μία σφριγηλή κοιλιακή χώρα. Πολλές φορές ακυρώνει την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής .
 • Στα γόνατα στην έσω επιφάνεια των μηρών. Στους γλουτούς και την οπίσθια επιφάνεια των μηρών με ή χωρίς λιπογλυπτική. Δύσκολες θέσεις που δεν μπορούν ουσιαστικά να αντιμετωπιστούν ούτε με χειρουργική επέμβαση.
 • Βραχίονες το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό από την συρρίκνωση του δέρματος ακυρώνοντας σε πολλά περιστατικά την βραχιονοπλαστική, μία επέμβαση με αντιαισθητικές ουλές.
 • Στον κορμό οπίσθια στον θώρακα, εκεί που μπαίνει το στηθόδεσμο και στην μέση – γοφούς. Μια εξαιρετικά δύσκολη ανατομική θέση που η τομές δεν έχουν θέση.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία με το J Plasma ?

Είναι μια διαδικασία όπως περίπου και η λιποαναρρόφηση. Ο ιστός προετοιμάζεται εγχύνοντας ειδικά υγρά, ώστε να μπορεί να δουλευτεί ο λιπώδης ιστός και το δέρμα. Από ελάχιστες μικρές οπές ο/η πλαστικός δημιουργεί κανάλια, ώστε να μπορεί να διοχετευτεί η ενέργεια του J Plasma. [Παράγεται από υψηλής ευκρίνειας Single-use probe, οπου η ενέργεια RF σε συνδυασμό με το αέριο ήλιο προκαλούν απόλυτα ακρίβειας και ελεγχόμενο έγκαυμα στον ιστό, ώστε να συρρικνωθεί και να συσταλεί]. Είναι ιδιαίτερα θεαματικό την ώρα του χειρουργείου το πόσο εμφανής είναι η σύσφιξη των μαλακών μορίων και του δέρματος. Το δέρμα και η επιδερμίδα συρρικνώνονται άμεσα, όμως η ενέργεια του πλάσματος συνεχίζει να δρα παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη για τους επόμενους μήνες.

Το αποτέλεσμα συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι και εννέα μήνες μετά την επέμβαση.

Σε ποιους απευθύνεται η χειρουργική σύσφιξη J Plasma.

 

Σε άνδρες και γυναίκες που επιζητούν μια απόλυτη χειρουργική λύση στην χαλάρωση του δέρματος σε διαφορετικές θέσεις του προσώπου και του σώματος τους χωρίς όμως τομές .

Η χαλάρωση μπορεί να έχει δημιουργηθεί από διαφορετικούς παράγοντες όπως, αυξομειώσεις σωματικού βάρους, εγκυμοσύνη, γήρανση, κακής ποιότητας δέρμα ή μετά από λιποαναρρόφηση / λιπογλυπτική. Το J Plasma όταν συνδυαστεί με το Vaser Lipo σε έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια, αποτελεί την πιο δυνατή και αποτελεσματική τεχνολογία που έχουμε στις μέρες μας. Δεν υπάρχει παγκοσμίως άλλη τεχνολογία που με απόλυτη ασφάλεια  δίνει αυτό το αποτέλεσμα ρίκνωσης και σύσφιξης του δέρματος!!

before & after

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία του ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν κοινή συναινέσει στην επέμβαση και να αντιληφθούν την αυτοπεποίθηση της για το αναμενόμενο, άριστο τελικό αποτέλεσμα

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα». Με την εξαιρετική αίσθηση αρμονίας και χάρης που χαρακτηρίζουν την Δρ. Τζαμαντάκη, να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι πέραν του δέοντος.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

  Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*