RENUVION ΣΥΣΦΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Αντιμετωπίζει μια για πάντα την χαλάρωση του δέρματος χωρίς τομές!!!

Η ανακάλυψη της τεχνολογίας του Plasma προ δεκαπενταετίας είχε αποτελέσει παγκοσμίως επανάσταση. Όμως η χρήση της ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη εάν δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε πλήρως το έγκαυμα που προκαλεί. Μετά από χρόνια ερευνών και κλινικών αποτελεσμάτων η Apyx Medical κατάφερε να δημιουργήσει το «Θαύμα», ένα εργαλείο που χωρίς τομές δημιουργεί σύσφιξη του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Η επανάσταση αυτή Renuvion by Apyx Medical είναι η μοναδική τεχνολογία παγκοσμίως που έχει έγκριση από το FDA για σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος.

Η ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’   όπως πάντα πρωτοπόρος στην αυθεντικά πραγματική τεχνολογία, με την Δρ. Τζαμαντάκη να έχει ακολουθήσει από 5ετίας όλο το απαραίτητο training και έχοντας διεκπεραιώσει άριστα όλα τα προ απαιτούμενα cases. Από το 2022 μπορείτε να υποβληθείτε και στην Ελλάδα στα θεαματικά αποτελέσματα με πραγματική σύσφιξη και συρρίκνωση του χαλαρωμένου δέρματος και υποδόριου ιστού με το Renuvion.

Όπως μας περιγράφει η Δρ. Τζαμαντάκη «το Renuvion είναι ένα εργαλείο δουλειάς για την Πλαστική Χειρουργική καθώς η σύσφιξη και η ανόρθωση των χαλαρωμένων ιστών είναι πάντα το «ζητούμενο». Όταν αυτό πραγματοποιείται χωρίς την ανάγκη μεγάλων χειρουργικών επεμβάσεων και τομών, όπως π.χ. σε μια κοιλιοπλαστική, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο»!!!

Όσον αφορά την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική όλοι επιζητούν στο πρόσωπο Lifting χωρίς τομές. Το ίδιο απαιτεί το κοινό και στο σώμα. Να διατηρήσουν την νεανική σφριγηλότητα του δέρματος τους σε όλο το σώμα τους, καθώς η χαλάρωση με το πέρασμα των χρόνων, δεν ανταποκρίνεται ούτε στην γυμναστική, ούτε στην καλή ποιότητα ζωής, τροφής, ψυχικής ηρεμίας κλπ. Η γήρανση του δέρματος και η χαλάρωση των ιστών είναι αναπόφευκτη. Μέχρι πρότινος μόνο μεγάλες επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής μπορούσαν να αποφέρουν ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα ανατρέποντας τον χρόνο.

Η αυθεντική τεχνολογία Renuvion by Apyx Medical αποτελεί την επανάσταση του μέλλοντος.

 • Χωρίς τομές και ουλές
 • Χωρίς μετεγχειρητικό χρόνο αποθεραπείας και πόνο
 • Δεν απαιτεί γενική νάρκωση ή παραμονή στο Νοσοκομείο
 • Συνδυάζεται άριστα με λιποαναρρόφηση- λιπογλυπτική στο ίδιο χειρουργείο  «Vaser Lipo»
 • Παράγει άμεσα επιδερμική σύσφιξη και συρρίκνωση του χαλαρωμένου δέρματος.

Το αυθεντικό Renuvion είναι το μοναδικό εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο FDA για σύσφιξη στο χαλαρωμένο δέρμα

Σε ποιες περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε την θεραπεία J Plasma – Renuvion?

 • Στο πρόσωπο στο κάτω τμήμα του προσώπου το Renuvion ανορθώνει και συσφίγγει το οβάλ του προσώπου, με θεαματικό αποτέλεσμα, χωρίς τομές. Στον λαιμό συνδυαστικά με Vaser Lipo εάν υπάρχει διπλοσάγονο βελτιώνει την χαλάρωση στην κάτω γνάθο και το λαιμό με αποτέλεσμα που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε με άλλη τεχνική, χωρίς τομές.
 • Στην κοιλιά στο γυναικείο σώμα στην υπέρ και υπό ομφάλια περιοχή δίνει το λεγόμενο Champagne Groove και την επιθυμητή σύσφιξη ώστε να φαίνονται γραμμωμένοι οι κοιλιακοί μύες. Στο ανδρικό σώμα βελτιώνει το Six Pack σε συνδυασμό με 3D Vaser Liposculpture πραγματοποιώντας ταυτόχρονα μία σφριγηλή κοιλιακή χώρα. Πολλές φορές ακυρώνει την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής.
 • Στα γόνατα στην έσω επιφάνεια των μηρώνΣτους γλουτούς και την οπίσθια επιφάνεια των μηρών με ή χωρίς λιπογλυπτική. Δύσκολες θέσεις που δεν μπορούν ουσιαστικά να αντιμετωπιστούν ούτε με χειρουργική επέμβαση.
 • Βραχίονες το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό από την συρρίκνωση του δέρματος ακυρώνοντας σε πολλά περιστατικά την βραχιονοπλαστική, μία επέμβαση με αντιαισθητικές ουλές.
 • Στον κορμό οπίσθια στον θώρακα, εκεί που μπαίνει ο στηθόδεσμος και στην μέση – γοφούς. Μια εξαιρετικά δύσκολη ανατομική θέση που οι τομές δεν μπορούν να κρυφτούν και αναγκαστικά τις αποφεύγουμε.

Πως πραγματοποιείται η διαδικασία με το Renuvion?

Είναι μια διαδικασία όπως περίπου και η λιποαναρρόφηση. Ο ιστός προετοιμάζεται εγχύνοντας ειδικά υγρά tumescent technique, ώστε να μπορεί να δουλευτεί ο λιπώδης ιστός και το δέρμα. Από ελάχιστες μικρές οπές η Πλαστικός δημιουργεί κανάλια, ώστε να μπορεί να διοχετευτεί η ενέργεια του Plasma (παράγεται από υψηλής ευκρίνειας Single-use probe, όπου η ενέργεια RF σε συνδυασμό με το αέριο ήλιο προκαλούν απόλυτα ακρίβειας και ελεγχόμενο έγκαυμα στον ιστό, ώστε να συρρικνωθεί και να συσταλεί). Είναι ιδιαίτερα θεαματικό την ώρα του χειρουργείου το πόσο εμφανής είναι η σύσφιξη των μαλακών μορίων και του δέρματος. Το δέρμα και το υποδόριο συρρικνώνονται άμεσα, όμως η ενέργεια του πλάσματος συνεχίζει να δρα παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη για τους επόμενους μήνες. Το αποτέλεσμα συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι και εννέα μήνες μετά την επέμβαση. Άμεσα έχουμε το 10% του αποτελέσματος ενώ ήδη στο 3μηνο έχουμε το 40% του αποτελέσματος. Στο 9μηνο έχουμε το 100% στην σύσφιξη και συρρίκνωση του δέρματος της θεραπευμένης περιοχής.

Σε  ποιους απευθύνεται η χειρουργική σύσφιξη Renuvion?

Σε άνδρες και γυναίκες που επιζητούν μια απόλυτη χειρουργική λύση στην χαλάρωση του δέρματος σε διαφορετικές θέσεις του προσώπου και του σώματος τους χωρίς όμως τομές. Η χαλάρωση μπορεί να έχει δημιουργηθεί από διαφορετικούς παράγοντες όπως, αυξομειώσεις σωματικού βάρους, εγκυμοσύνη, γήρανση, κακής ποιότητας δέρμα ή μετά από λιποαναρρόφηση / λιπογλυπτική. Το Plasma όταν συνδυαστεί με Vaser Lipo σε έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια, αποτελεί την πιο δυνατή και αποτελεσματική τεχνολογία που έχουμε στις μέρες μας. Δεν υπάρχει παγκοσμίως άλλη τεχνολογία που με απόλυτη ασφάλεια  δίνει αυτό το αποτέλεσμα συρίκνωσης και σύσφιξης του δέρματος!!

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία του ασθενούς που μπορεί να προκύψουν.

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δεν θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ οι πληροφορίες που θα λάβετε από τους εξειδικευμένους Ιατρούς μας δεν θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα» και «σταθμά».

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

  Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*