MIRACLE FACE LIFT

Με την πολυετή  πείρα και την γυναικεία της αισθητική, η Δρ. Τζαμαντάκη ανακάλυψε μέσα στα χρόνια «το χρυσό κανόνα» για την απολύτως φυσική ανανέωση του προσώπου.  Το έχει ονομάσει Miracle Face Lift και είναι ο εξατομικευμένος χρυσός κανόνας για κάθε πρόσωπο ξεχωριστά. Η απόλυτη επιτυχία των περιστατικών της είναι αυτή που της έχει δώσει και τη φήμη της. «Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε», όπως λέει και η ίδια.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με την εξειδίκευση που διαθέτει, την τεχνογνωσία της και την αισθητική ματιά της, μπορεί να μειώνει την περίσσια δέρματος και τον πεσμένο ιστό ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Διατηρεί την ακεραιότητα της γραμμής των μαλλιών, αποφεύγοντας μια αφύσικη εικόνα που «έχει τραβηχτεί» ή το φαινόμενο της μάσκας, όπως είναι ευρέως γνωστό, ενώ ανά περίπτωση  μειώνει τις ουλές έτσι ώστε να είναι σχεδόν αόρατες.

Με την λεπτή, συντηρητική της τεχνική, η Δρ. Τζαμαντάκη όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνιση του/της ασθενούς της, αλλά και έντεχνα αποφεύγει το τρομακτικό αποτύπωμα μιας κακής πλαστικής χειρουργικής, δίνοντας παράλληλα ένα ακαταμάχητα φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το Α-Ω για εκείνη. Αυτή είναι η φήμη της και αυτό προσφέρει. «Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που δεν σας κάνει να απολογείστε».

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

H Δρ. Τζαμαντάκη ανέπτυξε την μέθοδο του Miracle Face Lift οδηγώντας την πλαστική χειρουργική του προσώπου σε καινούργια διάσταση. Σταδιακά όπως ένας γλύπτης αφαιρεί χρόνια στρες, έκθεσης και φθοράς αναδεικνύει  μια αναζωογονημένη και πιο φρέσκια έκδοση του εαυτού σας. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πάντοτε διακριτικό  και μη ανιχνεύσιμο. Κανείς δεν θα πρέπει να μπορεί να υποπτευθεί ότι αυτό το αποτέλεσμα προέρχεται από τα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού, μόνο να αναρωτηθεί.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ MIRACLE FACE LIFT

Ενώ η Δρ. Τζαμαντάκη θα καθορίσει τελικά αν το Miracle Face Lift είναι η κατάλληλη επέμβαση για εσάς, έχετε ένδειξη αν σας ενοχλούν τα παρακάτω:

  • Χαλάρωση στο κάτω τμήμα του προσώπου σας
  • Κουρασμένη όψη με πτώση των οφρύων
  • Ενόχληση από την χαλάρωση στις παρειές (κυρίως στο σκύψιμο)
  • Εμβάθυνση των πτυχών στις ρινωπαρειακές αύλακες
  • Συσώρευση λίπους στην υπογνάθιο περιοχή
  • Αλλοίωση του περιγράμματος της κάτω γνάθου

Εάν αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω προβλήματα, ενδέχεται να είστε κατάλληλος υποψήφιος για το Miracle Face Lift.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ένα παγκόσμιας κλάσης, ασφαλές και προβλέψιμο Face Lift όχι μόνο ενισχύει την αυτοεκτίμηση, αλλά ανοίγει τις πόρτες σε οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που ίσως δεν ήταν διαθέσιμες διαφορετικά. Η μείωση των σημείων γήρανσης μέσω χειρουργικής επέμβασης Face Lift δίνει στους αποδέκτες ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη ζωή. Αυτό τους κάνει να υπερτερούν και να είναι άκρως ανταγωνιστικοί έναντι των αντιπάλων τους.

H Δρ. Τζαμαντάκη είναι περήφανη για το γεγονός ότι οι εξαιρετικά απαιτητικοί ασθενείς της πέτυχαν προσωπική και επαγγελματική επιτυχία διατηρώντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση ακόμα και σε μεγάλη ηλικία.

3D ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΓΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με το πέρασμα του χρόνου δημιουργείται στο πρόσωπο ατροφία με αποτέλεσμα την γνωστή σε όλους μας χαλάρωση. Ενισχύοντας το χαμένο όγκο και σμιλεύοντας το περίγραμμα σε ελάχιστο χρόνο παρέχεται μια φυσική λύση στις ορατές αλλαγές της γήρανσης. Η Δρ. Τζαμαντάκη χρησιμοποιεί ένα μείγμα από εξαιρετικής ποιότητας υλικών, ώστε να αποκαταστήσει τρισδιάστατα 3D την απώλειας του όγκου από το πρόσωπο σας. Αυτή η διαδικασία που ονομάζεται και Υγρό Lift ή Liquid Lift, ουσιαστικά είναι πρωτεύων σημασίας για την φυσική εικόνα σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*