MINI LIFT ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Είναι η 3D ανανέωση του προσώπου όπου με ελάχιστες τομές, «σαν μαγεία» χαρίζει ένα φυσικά φρέσκο και νεανικό πρόσωπο. Η επέμβαση που γυρίζει το ρολόι του χρόνου πίσω , με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης, και πρέπει να εξαλείφει οποιοδήποτε κίνδυνο για παραμόρφωση!!

Δεν είναι όμως μαγεία!!! αλλά η εξέλιξη της επιστήμης και των τεχνικών της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής ,γνωστό και με διαφορετικές ονομασίες όπως, Weekend Lift ή Star Lift καθώς είναι η πλέον περιζήτητη επέμβαση των Star του Hollywood. Επώνυμοι και μη ανά την υφήλιο αναζητούν ασφαλείς τρόπους ώστε χωρίς τον κίνδυνο της παραμόρφωσης να διατηρήσουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση μεγαλώνοντας και όχι «γερνώντας».

Το Mini Lift έχει περιορισμένες ενδείξεις όσον αφορά την προυπάρχουσα χαλάρωση. Ενδείκνυται σε άτομα ηλικίας 40-45 ετών με ήπια χαλάρωση στο κάτω τμήμα του προσώπου και το άνω τμήμα του λαιμού. Αλλοίωση στην τραχηλοπροσωπική γωνία, ήπιο platysma band  ή αλλοίωση στο jawline. Πολλές άλλες περιπτώσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε μεγαλύτερες ηλικίες, με την προϋπόθεση όμως να το επιτρέπει η ανατομία του ενδιαφερόμενου. Σε άλλες περιπτώσεις είναι η επέμβαση εκλογής, πχ όταν κάποιος έχει υποβληθεί σε Full Face – Neck Lift προ 20ετίας.

Η διαφορά σε σχέση με το Full Face Lift είναι ότι αντιμετωπίζει μόνο το κάτω τμήμα jawline του προσώπου και το άνω μέρος του λαιμού για ήπια χαλάρωση.

Η φυσικότητα που πρέπει να δώσει ένα χειρουργείο στο πρόσωπο είναι αποτέλεσμα πολλών επιμέρους ανατομικών συνθηκών, αλλά και ικανότητας του πλαστικού να δώσει την «μαγεία». Ιδιαίτερες συνθήκες αναμιγνύονται με εξαιρετικές προηγμένες τεχνικές ώστε από ελάχιστα μη ορατές τομές να ανορθώσουν τους πεσμένους ιστούς. Η επιτυχία έγκειται στο μη ανιχνεύσιμο, ενός χειρουργείο που απλά αφήνει τους άλλους να αναρωτιούνται! Έχει κάνει χειρουργείο?

Είναι η επέμβαση που συνήθως συνδυάζεται με άλλες αισθητικές επεμβάσεις όπως Βλεφαροπλαστική, Μετωπιαίο Ενδοσκοπικό ή Mini Κροταφικό Lift, Λιποαναρρόφηση στο διπλοσάγονο, Λιπομεταφορά για 3D αποκατάσταση εάν και εφόσον προϋπάρχει λιποατροφία «3D Liposculpting» ή και Nano fat Transfer «4D facesculpting» για να αναγεννηθεί το δέρμα του προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, χεριών κ.λπ. Το λίπος είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, με αποτέλεσμα όπου εγχυθεί να παράγει νέο δέρμα!!! Είναι το ελιξίριο της νιότης.

Η Δρ. Τζαμαντάκη έχοντας εμπειρία από το 2008 και όντως από τους πρώτους πλαστικούς στην Ελλάδα που εφάρμοσε την λιπομεταφορά με βλαστοκύτταρα, σταλμένα σε τράπεζα βλαστοκυττάρων στην Ελβετία. Παραδέχεται ότι τίποτα δεν είναι όμοιο με ένα 4D Face Sculpting με Fat Grafting στο πρόσωπο. Η ολοκληρωμένη και συνολική αντιμετώπιση της γήρανσης του προσώπου πρέπει να αποκαθίσταται με μαεστρία και εξαιρετική τεχνική ώστε να δίνει την «μαγεία».

Η φυσική και αξιοπρεπή εικόνα που δίνει μια άριστη χειρουργική, ή λιγότερο επεμβατική διαδικασία ανανέωσης στο πρόσωπο πρέπει να είναι ένα φυσικό δώρο, που κανείς να μην μπορεί να ανιχνεύσει!!!

Είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία ενός άριστα εκπαιδευμένου Πλαστικού Χειρουργού και μόνο . . . που με ιδιαίτερές ικανότητες εκτελεί το χειρουργείο στο πρόσωπο. Εξάλλου κάποιος κρίνεται μόνο εκ του αποτελέσματος. Ούτε διαφήμιση ούτε πληρωμένοι PRίστες μπορούν να δώσουν την «Μαγεία». Η ικανότητα της άριστης δημιουργίας κρίνεται από όλους και φαίνεται προς όλους.

Keep then Guessing!!! Από την Dr. Elena Tzamantaki

O Doctor Google μπορεί να βοηθήσει?

Δυστυχώς η παραμόρφωση της εικόνας μέσω Instagram και φίλτρων με τα Russian Lips, Foxy Eyes, αφύσικα overdone facesμε τεράστιο πιγούνι με όλη την κάτω γνάθο να έχει φουσκώσει προκειμένου να προκαλέσει Lifting, δείχνουν την κατάντια της εποχής μας και πως η αλλοίωση – παραμόρφωση έχει ακουμπήσει πλέον όλες τις γενιές.  Όμορφες κοπέλες Generation X έχουν παραμορφωθεί τελείως γιατί είναι της μόδας. Δεν μπορούν να μιλήσουν και πολλές φορές ούτε το σάλιο να κρατήσουν κατά την ομιλία τους. Νεαροί άνδρες έχουν εκφυλιστεί  σε ένα demi φύλλο, με απόλυτη θηλυκοποίηση των ανδρικών χαρακτηριστικών τους.

Μη έχοντας διαφυγή κάποιος νοήμον και καλώς σκεπτόμενος όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για να μην γεράσει αλλά απεναντίας έχει απόλυτη αποστροφή καθώς φοβάται να μην παραμορφωθεί!!! Άραγε δεν είναι καλύτερο να αφήσει κάποιος την αλλοίωση της φύσης να δράσει φυσικά στην όψη του από το να πάει να παραμορφωθεί σε ειδήμονες και experts  injectors???

Τεράστιο ηθικό πρόβλημα η αλλοίωση πλέον των νεότερων γενεών. Σε λίγα χρόνια ο εθισμός τους θα αλλάξει τελείως τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου είδους και θα μεταμορφωθούμε σε Alien. Ήδη μιλάμε στα συνέδρια της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής για την μάστιγα της εποχής μας και το ηθικό – κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργείται από το Alienized Look. To internet έχει συμβάλει καθοριστικά σ’ αυτήν την αλλοιωμένη εικόνα που σε επίπεδη οθόνη με τα φίλτρα είναι οκ για να παίξει κάποιος, αλλά σε ζωντανή εμφάνιση…!!! Δυστυχώς απόλυτα αντιαισθητικό.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*