ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η μειωτική στήθους πραγματοποιείται σε περιστατικά με μεγάλο όγκο και βάρος στο στήθος, ώστε να ανακουφιστούν κυρίως από τα συμπτώματα του πόνου στην πλάτη και στον αυχένα. Η Μειωτική Στήθους λύνει οριστικά αυτά τα προβλήματα βελτιώνοντας το σχήμα και το μέγεθος του.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Ο κύριος παράγοντας  που  οδηγεί τις γυναίκες με υπερμεγέθη στήθη, να προχωρήσουν στην επέμβαση της  μειωτκής στήθους, είναι συνήθως η ανακούφιση από τους πόνους στην πλάτη, στην μέση, στους ώμους και τον αυχένα. Σε πολλές περιπτώσεις συναντάμε την κλινική κατάστασης της Εφηβικής Μεγαλομαστίας ή ακόμη και Γιγαντομαστίας όπως ονομάζονται, η κλινική κατάσταση της εκσεσημασμένης μεγαλομαστίας από την ηλικία ήδη των 13 και 14 ετών.

Οι ενδείξεις για την επέμβαση είναι:

 • Πολύ μεγάλο στήθος δυσανάλογο με το υπόλοιπο σώμα.
 • Βάρος στον θώρακα με δυσφορία και πόνους ακόμη και κατά τον ύπνο.
 • Έντονη χαλάρωση με πτώση, τόσο του αδένα όσο και των θηλών.
 • Ανισομαστία. Ένα στήθος πολύ μεγαλύτερο από το άλλο.
 • Οι λεγόμενες εντομές από την τιράντα του στηθόδεσμου στους ώμους. Δεν καλύπτονται και παραμένουν για μεγάλο διάστημα ακόμη και μετά την διορθωτική επέμβαση της Μειωτικής στήθους.
 • Γυναίκες που αδυνατούν να αθληθούν και γενικώς δυσφορούν από το μέγεθος ακόμη και σε απλές καθημερινές κινήσεις.
 • Δερματικά εξανθήματα – εκζέματα που δημιουργούνται στο κάτω μέρος του στήθους σε επαφή με την κοιλιακή χώρα.

Πλεονεκτήματα Επέμβασης Μειωτικής Μαστών

Η διορθωτική επέμβαση της Μειωτικής Στήθους αποκαθιστά την σωματική δυσμορφία των μαστών και επαναφέρει την αρμονία και τις αναλογίες του σώματος.

 • Ανακουφίζεται η μέση, η πλάτη και οι ώμοι από το βάρος του μεγέθους των μαστών σας.
 • Ανακτάται η συμμετρία και το φυσιολογικό μέγεθος, προσδίδοντας αρμονία στην σιλουέτα του κορμού.
 • Βελτιώνεται η καθημερινότητα γενικότερα.

Μειωτική Στήθους με Λιποαναρρόφηση

Ανάλογα το μέγεθος των μαστών, την χαλάρωση του δέρματος, την πτώση των θηλών αλλά και του μαζικού αδένα, επιλέγονται και οι αντίστοιχες χειρουργικές τεχνικές. Η λιποαναρρόφηση διαδραματίζει  επικουρικά έναν βασικό ρόλο στην μειωτική στήθους, ως εργαλείο δουλειάς, παρέχοντας συμμετρία και μια πιο προσεγμένη σμίλευση του στήθους και του θώρακα. Κυρίως στην περιφέρεια του μαστού, στην περιοχή κάτω από την μασχάλη η λιποαναρρόφηση σμιλεύει την δύσκολη αυτήν θέση, χωρίς την ανάγκη εκτεταμένων τομών μέχρι την μασχάλη. Είναι γεγονός ότι σε ένα μεγάλο στήθος, η φύση επιλέγει την εναπόθεση λίπους περιμετρικά στο πάνω μέρος του κορμού. Η λιποαναρρόφηση βοηθάει τόσο ώστε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται με μικρότερες τομές και με καλύτερη Αισθητική Αρμονία στο σχήμα του θώρακα.

Η τεχνική SuperoInferior Pedicle McKissock, είναι συνήθως η επιλεγείσα από την Δρ. Τζαμαντάκη. Αναλόγως όμως τις ενδείξεις μπορεί να επιλέξει Superolateral ή Inferior Pedicle. Η ιατρός έχει εκπαιδευτεί σε όλες τις διαφορετικές τεχνικές μειωτικής στήθους. Η ενδεδειγμένη κατάλληλη χειρουργική τεχνική θα επιλεγεί  για τις εξατομεικευμένες ανάγκες σας, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Πόσο κοστίζει η Μειωτική Μαστών?

Όπως σε όλες τις επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής έτσι και στην μειωτική του στήθους πολλοί και διαφορετικοί είναι οι παράγοντες που καθορίζουν το τελικό κόστος αυτής. Για πληροφορίες σχετικώς με την επέμβαση Μειωτικής Στήθους ή για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε με την Clinic of Excellence “Plasis”

Vectra XT by Canfield

Είμαστε περήφανοι που η ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’  είναι η μοναδική  στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει αυτήν την υπηρεσία. Το Vectra XT  είναι  παγκοσμίως, η Top  εικονική 3D τρισδιάστατη πραγματικότητα.

Μπορείτε να δείτε το στήθος σας, προεγχειρητικά με τις διαφορετικές επιλογές, διαφορετικό μέγεθος ενθεμάτων, σχήματος στρογγυλό ή ανατομικό αλλά και την πιθανή ταυτόχρονη λιπομεταφορά στο ντεκολτέ σας, “το λεγόμενο Butterfly Cleavage“.  Μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα, συνδυαστικά, ανόρθωση στήθους με τις διαφορετικές τεχνικές “περιθηλαία ανόρθωση”, την Lollipop τεχνική, ή την κλασσική τομή άγκυρας, με την αυξητική στήθους και να επιλέξουμε ακριβώς το μέγεθος των ενθεμάτων, αντίστοιχα με την τεχνική, το μέγεθος και το σχήμα τους.

 Στην μειωτική στήθους επίσης είναι σημαντικό να μπορούμε να δούμε την μείωση του όγκου και σε συνδυασμό με την λιποαναρρόφηση περιμετρικά στον θώρακα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να σας παραχθεί μία τέτοια υπηρεσία, ώστε  να έχετε πριν την επέμβαση,  μια σαφή μετεγχειρητική εικόνα πως θα είστε τρισδιάστατα μετά την επέμβαση.

Η επίσκεψη σας στην Κλινική μας.

   Η Δρ. Τζαμαντάκη αφού πρώτα σας εξετάσει κλινικά, θα σας προτείνει την καλύτερη δυνατόν τεχνική, σεβόμενη πάντα την επανορθωτική σκάλα. “”Πρέπει να μπορούμε να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατόν αισθητικό αποτέλεσμα με το λιγότερο τραύμα και τις μικρότερες  τομές.””  Θα συζητήσει μαζί σας σχετικά με τους στόχους τις επιδιώξεις σας, καθώς και για τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και θα σας εξηγήσει λεπτομερώς όλη την περιεγχειρητική περίοδο. 

Πως μπορεί να βοηθήσει η έρευνα μέσω ίντερνετ?

Η έρευνα μέσω Ίντερνετ είναι ιδιαίτερα βοηθητική για επιμορφωτικούς λόγους για όλες τις επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής . Όμως δεν μπορείτε αυτήν την γενική πληροφόρηση να την εξατομικεύσετε κλινικά στο δικό σας σώμα και πρόβλημα. Η κλινική εξέταση από τον Πλαστικό είναι κεφαλαιώδους σημασίας  σε όλες τις επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Η σοβαρότητα και η βαρύτητα των πλαστικών επεμβάσεων πολλές φορές αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα από τους ασθενείς λόγω “του αισθητικού προβλήματος”,  “δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός”  όμως συνεχίζουν να είναι  ιδιαίτερα σοβαρές, πολύπλοκες και ακόμη πιο σοβαρές ακριβώς για τον λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να δημιουργήσουν επιπλοκές τόσο για την ζωή όσο και από αισθητική δυσμορφία!  

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

  Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*