ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Σε πολλές ανατομικές περιπτώσεις η επίτευξη ενός "τέλειου στήθους" δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, μόνο με την επέμβαση της Αυξητικής με ενθέματα. Πολλές φορές απαιτούνται συνδυασμοί χειρουργικών τεχνικών, σύνθετων που μπορεί να περιλαμβάνουν και την ανόρθωση στήθους με τις όποιες διαφορετικές τεχνικές. Σε άλλες από αυτές μπορεί να χρειάζεται λιπομεταφορά είτε ακόμα και λιποαναρρόφηση στο στήθος.

Σύνθετη ή Υβριδική Αυξητική Στήθους.

Είναι ο απαιτούμενος συνδυασμός χειρουργικών τεχνικών που χρειάζεται εξατομικευμένα η δική σας ανατομία, έτσι ώστε να επαναπροσδιοριστεί το σωστό μέγεθος, σχήμα, ύψος θηλών, θέση υπομάστιου πτυχής, όψη ντεκολτέ και γενικότερα να αποκατασταθεί οποιαδήποτε δυσμορφία έχει επιφέρει ο χρόνος, η μητέρα φύση, είτε παλαιές επεμβάσεις πλαστικής στήθους. Η Σύνθετη ή Υβριδική Αυξητική Στήθους  επιτυγχάνει σε μία επέμβαση την απόλυτη αποκατάσταση σε μια πιο νεανική και φυσική εικόνα.

Ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα απαιτητικός από άποψη χειρουργικής τεχνικής, εμπειρίας και διορατικότητας στο τελικό αποτέλεσμα που μπορεί να προσφέρει ο Πλαστικός. Η εξειδίκευση στις σύνθετες επεμβάσεις στήθους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία και την μακροζωία του Αισθητικού Αποτελέσματος!

Πως πραγματοποιείται η Συνθέτη Αυξητική Στήθους?

Όπως εξηγήσαμε παραπάνω, περιλαμβάνει την επέμβαση Αυξητικής Στήθους με όλες τις διαφορετικές επιλογές της τεχνικής προσαρμοσμένες στο δικό σας στήθος, συνδυασμένη με Ανόρθωση Στήθους, επίσης με τις διαφορετικές χειρουργικές επιλογές, ανάλογα με τη χαλάρωση του αδένα και την χαλάρωση και το ύψος των θηλών. Composite Breast Augmentation όπως είναι στα Αγγλικά ο όρος, μπορεί να περιλαμβάνει συνδυαστικά ακόμη και Λιπομεταφορά αυτόλογου λίπους στο ντεκολτέ, ή σε κάποιες περιπτώσεις και Λιποαναρρόφηση στα έξω τεταρτημόρια του στήθους. Στόχος είναι η “καθολική σμίλευση” του στήθους σε όλα τα επίπεδα του ιστού. Το αποτέλεσμα που παράγεται από την Σύνθετη Αυξητική Στήθους δεν μπορεί να αποδοθεί με καμία άλλη τεχνική Πλαστικής Στήθους με ενθέματα από μόνη της, είτε με τις διαφορετικές τεχνικές ανόρθωσης στήθους, ούτε να αποδοθεί η φυσικότητα και η Αρμονία σε σχέση και με το υπόλοιπο σώμα, που μας προσφέρει η Σύνθετη Αυξητική. Μεγάλο πλεονέκτημα η τρισδιάστατη φυσική αποκατασταση με μειωμένες τομές, που σε κάποιες περιπτώσεις, μπορούμε να τις αποφύγουμε παντελώς.

Η  επιλογή ποιών συνδυασμών θα χρειαστεί το στήθος για να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα, είναι καθαρά στην επιλογή και κρίση του Πλαστικού σας. Εσείς θα μπορείτε να επιλέξετε με σωστή έρευνα και ενημέρωση τον καταλληλότερο Πλαστικό για να σας διασφαλίσει μια τόσο πολυσύνθετη και πολύπλοκη επέμβαση.

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Η πολυετής εμπειρία, οι γνώσεις και η επιστημονική κατάρτιση στις Αισθητικές Πλαστικές Επεμβάσεις στήθους της  Δρ. Τζαμαντάκη με την εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα από Χειρουργούς Μαστού της Κλινικής μας στις ογκοπλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού. Η εμπειρία μας και το Know How στην εξειζητημένη και πολύπλοκη χειρουργικά One Stage Breast Reconstruction τεχνική αποκατάστασης στο Ca μαστού. Η ανώδυνη τεχνική Flash Recovery, No Pain No Drain Αυξητική στήθους. Η απαιτητική Composite Breast Augmentation με Λιπογλυπτική στο ντεκολτέ, η ονομαζόμενη Butterfly Breast Augmentation.  Η Λιπογλυπτική με διαφορετικούς τρόπους παρασκευής του αυτόλογου λίπους και τα ζωτικά Βλαστοκύτταρα που εμπεριέχονται σε αυτό. Διαφορετικές παρασκευές του λίπους για τις διαφορετικές θέσεις, π.χ. μέσα στον αδένα, ή στην περιφέρεια του, ή ακόμη πολύ βαθειά και μέσα στον μείζονα θωρακικό μυ. Ονομάζονται Macro, Micro, Milli, Nano Fat Grafting, λαμβάνονται  με την τεχνική Vaser Lipo Λιποαναρρόφηση. Η επιλογή μας μόνο των καλύτερων παγκοσμίως FDA & CE Approved και εγγυημένα γραπτώς σιλικονούχα εθέματα. Η επισταμένη μετεγχειρητική παρακολούθηση από τους ίδιους τους γιατρούς μας και η άμμεση αντιμέτωπιση τύχον επιπλοκών. Η Κλινική μας, προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα την 3D Consultation με το ρομπότ Vectra XT,  είναι μία μοναδική εμπειρία να μπορείτε να γνωρίζετε πριν την επέμβαση σας το αποτέλεσμα μετά το χειρουργείο σας. Όλοι οι ανωτέρω διαφορετικοί παράγοντες, τους επιλέγουμε εμείς, ώστε να κάνουμε την δουλειά μας  Άριστα και να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλα θα διεξαχθούν ομαλά και ότι τίποτα δεν θα μπορέσει να χαλάσει την εμπειρία σας. Όλη η διαδικάσια πριν την επέμβαση κατά την διάρκεια, όσο και μετεγχειρητικά είναι λεπτομερώς αναλυμένα και διευκρινισμένες όλες οι ερωτήσεις και οι συλλογισμοί σας. Την απόφαση για την τέλεια επέμβαση σε εσάς, την γνωρίζουν οι γιατροί μας, όμως εσείς μας κατευθύνετε με τα θέλω και τα όνειρα σας.

Vectra XT by Canfield

Το Vectra XT  είναι η Top παγκοσμίως ρομποτική εικονική 3D τρισδιάστατη πραγματικότητα. Μπορείτε να δείτε το στήθος σας, προεγχειρητικά με τις διαφορετικές επιλογές, διαφορετικό μέγεθος ενθεμάτων, σχήματος στρογγυλό ή ανατομικό αλλά και την πιθανή ταυτόχρονη λιπομεταφορά στο ντεκολτέ σας, “το λεγόμενο Butterfly Cleavage “. Μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα την αυξητική στήθους, Composite Breast Augmentation στο θώρακα σας, συνδυασμένη με την ανόρθωση στήθους με τις διαφορετικές τεχνικές, την Benelli με “περιθηλαία τομή”, την Lollipop τεχνική, είτε με την κλασσική τομή άγκυρας και να επιλέξουμε ακριβώς το μέγεθος της σιλικόνης και αντίστοιχα με την τεχνική, το μέγεθος και το σχήμα των ενθεμάτων.

Έτσι,  μπορείτε να έχετε μια σαφή μετεγχειρητική εικόνα πως θα βλέπετε τον εαυτό σας, τρισδιάστατα μετά την επέμβαση. Το Vectra XT, πραγματικά είναι ένα εργαλείο δουλειάς στις επεμβάσεις στήθους, και γι’ αυτό στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ είμαστε περήφανοι που η Κλινική μας είναι η μοναδική στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει αυτην την υπηρεσία.

Ποιά η διαφορά στην Clinic of Excellence Plasis ?

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, θα σας κατευθύνει,  σεβόμενοι πάντα την επανορθωτική σκάλα της Πλαστικής Χειρουργικής. Θα σας προτείνουμε τον καλύτερο δυνατόν και πιο εύκολο τρόπο επιτυχίας του επιθυμυτού αποτελέσματος.  Η Δρ. Τζαμαντάκη, θα σας εξετάσει κλινικά και θα σας ενημερώσει πλήρως για  τις διαφορετικές προτεινόμενες επιλογές που δίνει εξατομικευμένα το στήθος και η ανατομία σας. Θα απαντηθούν όλες σας τα ερωτήματα και θα σας επεξηγήσει πλήρως όλες τις απορίες  και οι ανησυχίες σας. Όταν αποφασίσετε να προχωρήσουμε μαζί στην επέμβαση, θα είστε σίγουρες ότι εμείς σας διασφαλίζουμε την ομαλή και ανώδυνη μετεγχειρητική ανάρρωση αποφεύγοντας τυχόν απρόοπτα και προβλήματα. Το τελικό Αισθητικό αποτέλεσμα, είναι για εμάς, “η ανταμοιβή μας”. Επιδιώκουμε σε κάθε περιστατικό να χαρίζουμε εκτός από το τέλειο αποτέλεσμα και μια ευχάριστη εμπειρία καθ’ όλη την περιεγχειρητική περίοδο.

Όσον αφορά την αναζήτηση μέσω διαδυκτίου, ο “Doctor Ίντερνετ”  είναι ένας μάγος, τα κάνει «όλα θαυμάσια» και συμφέρει οικονομικά! Αναζητήστε την σωστή πληροφόρηση από έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό και απολαύστε αυτό που πραγματικά η σύγχρονη Αισθητική Πλαστική Χειρουργική μπορεί να σας προσφέρει.

 

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*