ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Ένα σφρυγυλό καλαίσθητο στήθος και καλοσχηματησμένο ντεκολτέ αυξάνει υπέρμετρα την θηλυκότητα και την σεξουαλική αυτοπεποίθηση.

Το ωραίο στήθος δεν έχει ηλικία. Με την πάροδο των ετών όμως, τις εγκυμοσύνες και τις αυξομειώσεις βάρους, το στήθος  χάνει την σφριγηλότητα του, μοιάζει άδειο, οι περιφερικοί ιστοί χαλαρώνουν παρασέρνοντας τόσο τον μαζικό αδένα όσο και τη θέση των θηλών. Η επεμβάσεις ανόρθωσης στήθους, επαναφέρουν το στήθος και το ντεκολτέ στο φυσιολογικό και σε καλαίσθητο επίπεδο.

Η ανόρθωση στήθους ή μαστοπηξία είναι η επέμβαση της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής που προσφέρει ένα σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος, ώστε να μοιάζει με αυτό της νεαρής ηλικίας.

Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές ανόρθωσης?

Διαφορετικές τεχνικές “πλασίματος του μαζικού αδένα” με διαφορετικές τομές ανάλογα την προϋπάρχουσα χαλάρωση τόσο του αδένα, όσο και των θηλών.

  • Η περιθηλαία τομή τεχνική Benelli όπου η ανόρθωση πραγματοποιείται μόνο με περιθηλαία τομή. Ενδείκνυται μόνο για πολύ ήπια πτώση και ενώ το στήθος έχει αρκετό Volume. Σε πολλές περιπτώσεις είναι σωτήρια επιλογή με τον συνδυασμό τοποθέτησης μικρού όγκου ενθέματος.
  • Η τομή τύπου Lollipop όπου εκτός από την περιθηλαία τομή υπάρχει και αντίστοιχα μια κάθετη. Είναι επέμβαση επιλογής όταν η πτώση του αδένα του μαστού, αλλά και η θέση της θηλής είναι Grade II.
  • Η κλασική τομή του ανάστροφου Τ όπου οι τομές είναι τύπου γλειφιτζούρι και εκείνη της υπομάστιας πτυχής. Ενδείκνυται σε μεγαλύτερου βαθμού πτώσης του αδένα και των θηλών.

Όποια τομή και τεχνική πρέπει να επιλεγεί, επιλέγεται με βάση την ανατομία και το επιθυμητό μετεγχειρητικό αισθητικό αποτέλεσμα. Πρ’όλα αυτά όμως η ανατομία κατευθύνει από μόνη της για το ποιά τεχνική ακριβώς πρέπει να ακολουθηθεί. Το σχήμα του στήθους, ο όγκος του, η θέση των θηλών πρέπει να ανταποκρίνονται στον επανασχηματισμό του στήθους και του ντεκολτέ στον θώρακα και να λύνουν οριστικά το πρόβλημα της χαλάρωσης.

Εάν το στήθος εκτός από χαλαρό είναι και άδειο, κυρίως στον άνω πόλο, τότε η ανόρθωση πρέπει να συνδυαστεί με τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης ή με αύξηση του μεγέθους του με λιπογλυπτική – λιπομεταφορά Composite Breast Augmentation. Ολες οι διαφορετικές τεχνικές έχουν έναν στόχο: Επαναπροσδιορισμό του σχήματος, της θέσης του αδένα και των θηλών σε ένα φυσιολογικό, αρμονικό και καλαίσθητο ντεκολτέ.

Το Breast Lift είναι ιδανικό όταν:

  • Στήθος που έχει χαλάρωση και είναι ατροφικό από πλευράς όγκου.
  • Στήθος το οποίο έχει ικανοποιητικό μέγεθος, αλλά η θηλή και θηλαία άλω είναι στο κατώτερο σημείο του μαστού. Πτώση θηλής θηλαίας άλου.
  • Στήθος το οποίο είναι στη φυσιολογική θέση το σύμπλεγμα θηλής – θηλαίας άλω, αλλά ο μαστός είναι άδειος και χαλαρός. Πτώση αδένα.
  • Ανισομαστία, όπου ο ένας μαστός έχει πέσει ή είναι ατροφικός. Αυτή η κατάσταση προϋπάρχει συνήθως αλλά με την ηλικία ή και την εγκυμοσύνη αυτή επιδεινώνεται.

Η σωστή ενημέρωση σας.

Θα πρέπει να ενημερωθείτε σωστά και πλήρως πριν πάρετε την απόφαση. Η πλαστική στήθους στις μέρες μας, χαρίζει θαυμάσια αποτελέσματα και ικανοποιεί πλήρως τις προσδοκίες σας, ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις. Είναι ένα δώρο στη γυναικεία φύση που κρατάει για μια ζωή. Η φιλοσοφία της γιατρού μας είναι ότι, “όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και μόνο”.

Επιπλέον, η Δρ. Τζαμαντάκη είναι γνωστή για την ικανότητα της να αναλαμβάνει δύσκολα περιστατικά αποκατάστασης ενθεμάτων και πολυσύνθετες επεμβάσεις, λύνοντας οριστικά, πολυετή προβλήματα. Η διαδικασία διόρθωσης μίας αποτυχημένης πλαστικής στήθους, είναι πολύ πιο δύσκολη και περίπλοκη, απ’ ότι σε ένα πρώτο χειρουργείο. Η διόρθωση και αποκατάσταση των μαστών από προηγούμενα χειρουργεία Mal Practice, αποτελεί πάντα, ένα χειρουργείο – πρόκληση για τον Πλαστικό που το αναλαμβάνει. Η Δρ. Τζαμαντάκη είναι εδώ με ειλικρίνια, πολυετή εμπειρία στις πλαστικές στήθους, για να σας χαρίσει ελεγχόμενα και με απόλυτη ασφάλεια το στήθος  που πάντα ονειρευόσασταν.

 Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Οι επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειπουργικής είναι προγραμματισμένες επεμβάσεις. Τίποτα δεν μπορεί να παεί λάθος στα έμπειρα χέρια ενός καλού Πλαστικού, ούτε να υπάρξουν απρόοπτα. Είναι όλα απολύτως ελεγχόμενα. Η πολυετή εμπειρία στις επεμβάσεις στήθους με πληθώρα επεμβάσεων άριστα εκτελεσμένων, οι γνώσεις, η επιστημονική κατάρτιση, η ανώδυνη με γρήγορη ανάρρωση Flash Recovery No Pain No Drain τεχνική, τα καλύτερα παγκοσμίως εγγυημένα γραπτώς σιλικονούχα εθέματα, η επιλογή ενός από τα καλύτερα Πανελληνίως Νοσοκομείου και η διασφάλιση της απαιτούμενης διανυκτέρευση σας, η επισταμένη μετεγχειρητική σας παρακολούθηση προσωπικά από τους γιατρούς  μας, η 3D Consultation με το ρομπότ Vectra XT  είναι όλοι διαφορετικοί παράμετροι που μας διασφαλίζουν ότι θα διεξαχθεί άριστα  η πλαστική στήθους, με τα απολύτως αναμενόμενα αποτελέσματα.

Εμείς σας  προσφέρουμε, την επέμβαση διασφαλίζοντας ότι όλα τα επιμέρους διαδικαστικά είναι εκ των προτέρων τακτοποιημένα και διασφαλίζουμε την πλαστική  στήθους, χωρίς πόνο, χωρίς προβλήματα, είτε οτιδήποτε άλλο μπορεί να χαλάσει την εμπειρία σας. Όλη η διαδικάσια πριν την επέμβαση κατά την διάρκεια,  είναι λεπτομερώς αναλυμένα και διευκρινισμένες όλες οι ερωτήσεις και οι ανυσηχίες σας.  Μετεγχειρητικά η επισταμένη παρακολούθηση από τους ίδιους τους γιατρούς μας είναι και αυτή κεφαλαιώδους σημασία για το τελικό αποτέλεσμα και την αποτροπή άμεσων μεταγχειρητικών επιπλοκών.

Η πρώτη μας συνάντηση

Η πρώτη μας συνάντηση είναι ιδιαίτερα  σημαντική, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να διαθέσουμε τον απαραίτητο χρόνο.

Είναι πάντα κεφαλαιώδους σημασίας, η κατανόηση από πλευρά σας, ότι η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική και οι σοβαρές επεμβάσεις, όπως αυτή της ανόρθωσης στήθους χρήζουν απόλυτη κατανόηση της σοβαρότητας τους. Εφόσον η Δρ. Τζαμαντάκη σας ακούσει και σας εξετάσει κλινικά, θα σας προτείνει όλες τις δυνατές λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας σώμα και στήθος. Θα σας αναλύσει όλα τα επιμέρους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ενδεδειγμένη τεχνικής που πρέπει να ακολουθηθεί.

Την απόφαση για την ενδεδειγμένη επέμβαση στο στήθος σας την γνωρίζουμε εμείς, εσείς πρέπει απλά να μας πείτε τα θέλω και τι πραγματικά ονειρεύεστε. Λαμβάνετε σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση, ώστε να μπορέσουμε να επιλέξουμε,  εκείνη την επέμβαση που ικανοποιεί περισσότερο στις  ανάγκες σας.   Οι προσδοκίες σας επίσης είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε πρακτικώς, εάν και εφόσον είναι πραγματοποιήσιμες και ποιές είναι οι πιθανές επιλογές σας.  Τα πλεονεκτήματα ή τα τυχόν μειονεκτήματα των διαφορετικών χειρουργικών τεχνικών πλαστικής στήθους, δικαιούστε να τα γνωρίζετε όλα εξαρχής και όχι να βρεθείτε με εκπλήξεις μετά το χειρουργείο. Η μοναδική απαίτηση εκ μέρους μας είναι η πιστή τήρηση των οδηγιών μας, τόσο κατά την προετοιμασία πριν την επέμβαση αλλά και ιδιαιτέρως μετεγχειρητικά.  Εμείς είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε, εξατομικευμένα την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα σας βιώνοντας το χειρουργείο μαζί μας, με μια απολύτως θετική εμπειρία.

Vectra XT by Canfield

Το Vectra XT  είναι  παγκοσμίως, η Top ρομποτική απεικονική 3D τρισδιάστατη συμβουλευτική. Μπορείτε να δείτε το στήθος σας, προεγχειρητικά με τις διαφορετικές συνδυαστικές επιλογές, τεχνικές ανόρθωσης στήθους π.χ. διαφορετικό μέγεθος ενθεμάτων,  την πιθανή ταυτόχρονη λιπομεταφορά στο ντεκολτέ σας, “το λεγόμενο Butterfly Cleavage“.  Μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα, συνδυαστικά, ανόρθωση στήθους με τις διαφορετικές τεχνικές “περιθηλαία ανόρθωση”, την Lollipop τεχνική, ή την κλασσική τομή άγκυρας, με την αυξητική στήθους και να επιλέξουμε ακριβώς το μέγεθος των ενθεμάτων, αντίστοιχα με την τεχνική, το μέγεθος και το σχήμα τους. Μπορούμε ακόμη να επιλέξουμε να τοποθετήσουμε εικονικά λίπος για αύξηση όγκου στους άνω πόλους για παράδειγμα και ποια ποσότητα λίπους θα μας δώσει το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Έτσι, μπορείτε να έχετε, πριν την επέμβαση,  μια σαφή μετεγχειρητική εικόνα πως θα βλέπετε τον εαυτό σας, τρισδιάστατα μετά την επέμβαση. Το Vectra XT, πραγματικά είναι ένα εργαλείο δουλειάς στις επεμβάσεις στήθους, και γι’ αύτο στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ είμαστε περήφανοι που η Κλινική μας είναι η μοναδική  στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει αυτήν την υπηρεσία.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*