ΑΥΞΗΤΙΚH ΣΤΗΘΟΥΣ

Η τελειότητα στις επεμβάσεις κρίνεται στις λεπτομέρειες. Υπάρχει μόνο μία Αυξητική στήθους, που ταιριάζει στο δικό σας σώμα, στα θέλω και στα όνειρα σας.

Αυξητική Στήθους

Η αυξητική στήθους παραμένει η «Βασίλισσα» των αισθητικών επεμβάσεων Πλαστικής, σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ικανοποιεί υπέρμετρα τη γυναικεία φύση, αυξάνοντας τη θηλυκότητα και την σεξουαλική αυτοπεποίθηση.

Είναι η επέμβαση-επιτομή, η οποία πραγματικά καθορίζει έναν εξαιρετικό «Καλλιτέχνη» Πλαστικό Χειρουργό ως αυθεντία με βάση το απολύτως φυσικό και εναρμονισμένο αποτέλεσμα που μπορεί να προσφέρει. Ο όρος αυξητική στήθους είναι πλέον ξεπερασμένος. Η επέμβαση πρέπει να αντιμετωπίζει όχι μόνο το μέγεθος του στήθους, αλλά συνολικά το σχήμα, την υφή, και την ευπλαστότητα του. Όλες οι αναλογίες του στήθους, πρέπει να δένουν αρμονικά με το θώρακα, το μέγεθος στους ώμους, το ύψος του κορμού, τη μέση, τη λεκάνη, το ύψος των κάτω άκρων, όλα πρέπει να προσομοιάζουν με ένα φυσικό αποτέλεσμα, που πρέπει να χαρίζει και όχι να διαταράσσει τις αναλογίες και την αρμονία του σώματος.

Δρ. Τζαμαντάκη ως γυναίκα Πλαστικός κατανοεί απόλυτα τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες των ασθενών της. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στις πλαστικές επεμβάσεις στήθους, έχει  εξειδικευτεί, σε Παρίσι και Ρώμη σε σύνθετες, πολύπλοκες και στην πλέον περιζήτητη “Υποδόρια μαστεκτομή και αποκατάσταση μαστού σε ένα χειρουργείο“, κατά την  μαστεκτομή.  Με συνεχιζόμενη εκπαίδευση και  ενημέρωση των παγκόσμιων εξελίξεων όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις στήθους, αντιμετωπίζει ακόμη και εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά πολλαπλών επανεπεμβάσεων.

Η σύχρονη αυξητική στήθους πρέπει να επιτυγχάνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα όχι μόνο στο μέγεθος, στο σχήμα και στην υφή του στήθους, «One Breast Feeling», αλλά και την απόλυτη φυσικότητα κατά την κίνηση του σώματος. Ο στόχος των σύγχρονων επεμβάσεων πλαστικής στήθους σίγουρα δεν αφορά μόνο την αύξηση του μεγέθους του, όπως γινόταν παλαιότερα. Επαναπροσδιορισμό του σχήματος του μαστού και του ντεκολτέ εναρμονισμένο απόλυτα με το υπόλοιπο σώμα. «S Curve Shape»

Τι είναι η τεχνική Flash Recovery?

Η Flash Recovery No Pain No Drain τεχνική, είναι αυτή που ακολουθούμε, ήδη πολλά χρόνια ώστε η εμπειρία του χειρουργείου μαζί μας, να είναι ιδιαίτερα εύκολη, ανώδυνη, με γρήγορη και ομάλη μετεγχειρητική ανάρρωση.

Απαιτούνται εξειδικευμένοι χειρισμοί και τεχνικά μέσα και εργαλεία, για την επίτευξη μίας Flash Recovery αυξητικής στήθους. Οι επιλογές στην τεχνική προσπέλασης και παρασκευής της λεγόμενης θήκης, εκεί δηλαδή που θα τοποθετηθεί το ένθεμα,  ο τρόπος τοποθέτησης των ενθεμάτων με ειδικά “εργαλεία σαν χωνιά” τοποθέτησης, η τεχνική καυτηριασμού των αγγείων και η θερμική βλάβη που προκαλεί η διαθερμία, ο τρόπος επισκόπησης και αιμόστασης  και γενικότερα  οι χειρισμοί μας κατά την επέμβαση γίνονται με καθορισμένο ατραυματικό τρόπο. Η τεχνική αυτή διασφαλίζει, μια γρήγορη, ανώδυνη, με ελάχιστο μετεγχειρητικό οίδημα και χωρίς σωληνάκια πλαστική στήθους.

Όλες μας οι επιλογές, γίνονται αποκλειστικά για να διασφαλίσουν το Άριστο Αισθητικό Αποτέλεσμα από την ώρα που θα ξυπνήσετε. Εξ’ άλλου έτσι καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά σε σχέση με παλαιού τύπου χειρουργεία που δυστυχώς πραγματοποιούνται ακόμη στις μέρες μας.

Ποιες είναι οι νέες τεχνικές που αλλάζουν τα δεδομένα?

Οι χειρουργικές τεχνικές έχουν τελειοποιηθεί τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγω των Ιατροτεχνολογικών εξελίξεων.

Α) Η  λιπογλυπτική στο στήθος με τη λιπομεταφορά, η ονομαζόμενη Αυξητική στήθους με Λίπος,  όπου διαφορετικές ποιοτικές παρασκευές π.χ. Macro Fat Grafting, με Micro Fat ή ακόμη και Nano Lipo Ιmplant. Η λιπογλυπτική και η χρησιμοποίηση του ζωντανού αυτόλογου λίπους, παρμένο από διαφορετικά σημεία του σώματος που εφόσον καθαριστεί, τοποθετείται στο στήθος για μικρή αύξηση του μεγέθους (εώς ένα νούμερο στο Cup). Υβριδική αυξητική στήθους, ονομάζεται όταν χρησιμοποιούμε στην αυξητική στήθους, έκτος των σιλικονούχων ενθεμάτων και την τεχνική της Λιπομεταφοράς.  Η λιπομεταφορά στην μεσοστηθαία αύλακα, και σε όλη την επιφάνεια του άνω έσω πόλου του στήθους, με χαρακτηριστική αναζωογόνηση του Ντεκολτέ, ονομάζεται Butterfly Breast Augmentation.

Β) Στον εργονομικό σχεδιασμό των ενθεμάτων σιλικόνης, με εσωτερικά το τζελ της σιλικόνης να είναι φτιαγμένο με Νανοτεχνολογία. Τα ενθέματα του στήθους παίρνουν το φυσικό σχήμα του στήθους και κατά την κίνηση του σώματος. Μεγάλη πλέον διαφορά κάνουν τα τελευταίας Νανο-τεχνολογίας ενθέματα κατά το άγγιγμα και την αίσθηση του στήθους.

Γ) Στις αλλαγές και την τεχνική τελειοποίηση του περιβλήματος των ενθεμάτων σιλικόνης. Εκτός της λείας και τραχείας επιφάνειας, τα τελευταία χρόνια οι Leader εταιρείες διαθέτουν και επιφάνεια σαν Μετάξι, Silk Surface. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει την ανωτερότητα στην ανταπόκριση τους και την μειωμένη πιθανότητα να παρουσιαστεί, η επιπλοκή της “ρικνωτικής κάψας”.

Δ)  Ιδιαίτερες εξελίξεις στην τοποθέτηση ειδικών πλεγμάτων μαστού, “ειδικών εσωτερικών σουτιέν“. Έχουν αλλάξει τεχνικά τις χειρουργικές τεχνικές ιδιαίτερα στην αποκατάσταση μαστού μετά από Μαστεκτομή.

Ε) Το βάρος των ενθεμάτων. Είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να ζυγίζουν στον ίδιο όγκο κατά 30% λιγότερο, προσφέροντας συγκριτικό πλεονέκτημα στην άνεση αλλά και την μελλοντική πτώση του στήθους, μετά από αυξομειώσεις βάρους, ή στην ηλικιακή χαλάρωση του.

Ζ)  Ειδικές χειρουργικές τεχνικές «με πλάσιμο των μυών» κυρίως στον κάτω και έξω πόλο του στήθους, ώστε να χρησιμοποιηθεί αυτόλογο «εσωτερικό σουτιέν» inner bra αντί γιά ξένο σώμα.

Η)  Ειδικά βοηθητικά εργαλεία τοποθέτησης των ενθεμάτων από εξαιρετικά μικρές τομές, (ακόμη και 2,3 του εκατοστού). Με αυτά τα devices, προστατεύεται τόσο το ένθεμα όσο και η τομή προσπέλασης στο στήθος. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η αποφυγή σε μεγάλο μέρος των μετεγχειρητικών επιπλοκών.

Όλες αυτές οι εξελίξεις και πολλές ακόμη λεπτομέρειες που ξεφεύγουν από τα όρια της ενημέρωσης, έχουν αλλάξει ριζικά την επέμβαση της αυξητικής στήθους, με τεράστια πλεονεκτήματα όσον αφορά την Αίσθηση, την Υφή, το Σχήμα, την Κίνηση του στήθους κατά την κίνηση του σώματος, την εξάλειψη σχεδόν της πιθανότητας σχηματισμού “ρικνωτικής κάψας”. Τα αισθητικά αποτελέσματα αλλά και η φυσικότητα του στήθους με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης σε όλα τα επίπεδα, σε έμπειρα χέρια, προσφέρει πραγματικά ένα δώρο με  απόλυτη ικανοποίηση της ενδιαφερόμενης.

Τι είναι η Σύνθετη Αυξητική Στήθους?

Στην Σύνθετη Αυξητική στήθους ή Composite Breast Augmentation, το σχήμα του μαστού αναδιαμορφώνεται με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης και την ταυτόχρονη χρήση διαφορετικών χειρουργικών τεχνικών για Ανόρθωση στήθους,  με ή χωρίς, τη χρήση  αυτόλογου λίπους με Macro Fat Grafting / Micro/ Milli / Nano Fat Liposculpture ανάλογα πάντα με τις ιδιαίτερες ανατομικές ανάγκες. Η λεγόμενη λιπομεταφορά τύπου «Πεταλούδα» Butterfly Breast Augmentation αφορά την λιπομεταφορά στο Ντεκολτέ.

Η ταυτόχρονη Ανόρθωση Μαστού με διαφορετικές χειρουργικές τεχνικές είναι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο απαιτητές. Όλο και περισσότερες γυναίκες αναγκαστικά πρέπει να αφαιρέσουν τα παλαιά ενθέματα και βρισκόμαστε στο γεγονός ότι με την πάροδο των ετών το στήθος έχει χαλαρώσει, έχει αλλάξει η ανατομία του θώρακα και έχει πέσει τόσο το στήθος αλλά και οι θέση των θηλών. Έτσι η Σύνθετη Αυξητική Στήθους, ανταποκρίνεται άριστα, παρέχοντας δύο επεμβάσεις σε μία. Ανόρθωση στήθους και Αυξητική στήθους. 

Άλλος σημαντικός παράγοντας είναι, ο τύπος των σιλικονούχων ενθεμάτων που διαδραματίζει ιδιαίτερο ρόλο στη φυσικότητα του αποτελέσματος. Τόσο το σχήμα σταγόνας, το λεγόμενο ανατομικό, όσο και το στρογγυλό ένθεμα έχουν την κατάλληλη θέση στην φαρέτρα των επιλογών μας. Πολλές φορές αρκεί η επιλογή του κατάλληλου σχήματος ενθέματος projection ώστε να πετύχουμε ταυτόχρονη ανόρθωση του στήθους χωρίς τεχνικές πλαστικής για την ανόρθωση του στήθους.

Πως επιτυγχάνεται ένα φυσικό στήθος ?

Η τελειότητα των Αισθητικών επεμβάσεων Πλαστικής Χειρουργικής κρίνεται αποκλειστικά στις λεπτομέρειες. Ο χαρακτηρισμός φυσικό στήθος δεν είναι ένας υποκειμενικός παράγοντας, αλλά μετρήσιμος με κλινικά δεδομένα. Υπάρχει μόνο μία επέμβαση κατάλληλη για την ανατομία του δικού σας σώματος, είναι αυτή η ιδανική που θα ικανοποιήσει πλήρως τις επιθυμίες και το όνειρο σας χωρίς να σας δημιουργήσει μελλοντικά προβλήματα στο στήθος και το θώρακα σας.

Η επιλογή εξειδικευμένου και έμπειρου Πλαστικού Χειρουργού σε επεμβάσεις στήθους, είναι η σοβαρότερη επιλογή που πρέπει να πάρετε. Είναι η επιλογή που θα καθορίσει το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα άμεσα αλλά και μελλοντικά. Όλα τα άλλα περιγράφονται καθαρά για λόγους ενημέρωσης και μόνο. Ο/Η έμπειρος γιατρός σας όταν σας εξετάσει, θα γνωρίζει ακριβώς τι ζητάει η ανατομία του σώματος σας. Επίσης, σημαντικό είναι να μπορεί να κατανοήσει απόλυτα και την δική σας επιθυμία ώστε να καταφέρει να την υλοποιήσει.

Εδώ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο η εξελιγμένη Top Ρομποτική τεχνολογία του Vectra XT by Canfield.  Στην Clinic of Excellence Plasis είμαστε οι πρωτοπόροι στην Ελλάδα στην κατοχή αυτής της τεχνολογίας. Το ρομποτικό 3D Consultation είναι σημαντικό για εμάς και γι’αυτό και επενδύουμε μεγάλα χρηματικά ποσά για να μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες Αισθητικής Χειρουργικής εξαιρετικού επιπέδου. Το Vectra XT αποτελεί στις επεμβάσεις του στήθους ένα εργαλείο δουλειάς. Είναι διαφορετικά να μπορείτε να δείτε σε εικονική προσομείωση τρισδιάστατα το στήθος σας και το σώμα σας πριν την επέμβαση, με όλες τις διαφορετικές τεχνικές επιλογές που μπορεί να μας δώσει η ανατομία του θώρακα σας. Είναι και ένας τρόπος να καταλάβετε ότι ενδεχομένως να θέλετε 45ο cc μέγεθος ενθέματος δεν μπορεί να το δεχθεί ο δικός σας θώρακας! ‘Ετσι και εσείς θα είστε σίγουρη, ότι αυτό που ονειρεύεστε πριν την επέμβαση, μπορεί πράγματι να υλοποιηθεί στο χειρουργείο.

Η ανατομία και οι προεγχειρητικές μετρήσεις καθορίζουν τα όρια του φυσικού που το σώμα σας θα δεχθεί ως φυσικό. Η αρμονία του σχήματος με το υπόλοιπο θώρακα, τη  μέση, τη λεκάνη, τους γλουτούς, το ύψος του κορμού, αλλά και των κάτω άκρων είναι όλοι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη στην αυξητική στήθους. Το σχήμα επαναπροσδιορίζεται σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα και όχι σαν να έχετε ένα ξένο σώμα σαν “τραπεζάκι “στον θώρακα.

Η τομή προσπέλασης είναι και αυτή σημαντική επιλογή. Η υπομάστιος προσπέλαση είναι η πιο ανατομική και η πρώτη επιλογή της Δρ. Τζαμαντάκη. Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να γίνει περιθηλαία, όταν π.χ. πρέπει να γίνει ταυτόχρονα τεχνική ανόρθωσης στήθους. Οι άλλες τομές από τον ομφαλό είτε από την μασχάλη, δυστυχώς αυξάνουν τις πιθανότητες για μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Η θέση της θήκης. Κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ, Dual Plane. Κάτω από την μυική περιτονία, Subfascial. Κάτω από τον αδένα, Subglandular. Όλες είναι επιλόγες σωστές ή όχι για το δικό σας σώμα και ανατομία.

Το Σχήμα, εάν είναι στρογγυλό ή σχήμα σταγόνας. Η Προβολή στο προφίλ το λεγόμενο projection. Το μέγεθος της βάσης, και φυσικά το Μέγεθος Volume. Φανταστείτε ότι υπάρχουν σε κάθε μέγεθος π.χ. στο μέγεθος των 300 cc τουλάχιστον 7-10 διαφορετικά ενθέματα που διαφέρουν σε κάποια από τα ανωτέρω χαρακτηριστικά.

Η ποιότητα των σιλικονούχων ενθεμάτων. Δεν συζητάμε για να μειωθεί το κόστος της επέμβασης να τοποθετήσουμε φθηνότερα είτε υποδυέστερα ποιοτικά ενθέματα. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα καλύτερα αποδεδειγμένα κλινικά παγκοσμίως ενθέματα, με πολλά εκατομμύρια γυναίκες ήδη να έχουν υποβληθεί σε αυξητική μαστών με αυτά όπως τα Brand : Mentor, Allergan, Motiva, Polytech. Τεχνολογικά επιτεύγματα με FDA and CE approved που με απόλυτη ασφάλεια δίνουν γραπτή εγγύηση οι ίδιες οι εταιρείες για τυχόν προβλήματα από υπαιτιότητα του υλικού τους. Η ασθενής παραλαμβάνει μετά το χειρουργείο της ,την κάρτα ασφαλείας των ενθεμάτων και την διαφυλάσσει όπως το Certification σε ένα διαμάντι.

Η επέμβαση πραγματοποιείται στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, Ομίλου Ιατρικό Αθηνών Κλινική Παλαιού Φαλήρου, όπου διατηρεί εξαιρετικά υψηλά τα Υγειονομικά Standard, διαθέτει όλα τα ISO τις πιστοποιήσεις και τα απαραίτητα Certification για επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. 

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και την ημέρα της επέμβασης παραμένετε σε μονόκλινο δωμάτιο στην Κλινική. Η επιλογή μας, να σας κρατήσουμε το βράδυ της επέμβασης στην κλινική σε μονόκλινο δωμάτιο, αυξάνει σαφώς το κόστος αλλά διασφαλίζει την άριστη μετεγχειρητική παρακολούθηση και τον έλεγχο τυχόν επιπλοκών, που είναι εξαιρετικά σημαντική τις πρώτες ώρες του χειρουργείου. Την επομένη μέρα το μεσημέρι παίρνετε εξιτήριο έχοντας, όμως παρακολουθηθεί 24 ώρες για λόγους ασφαλείας όπως πρέπει. Όλες οι ανωτέρω παράμετροι είναι όλοι σημαντικοί, καθώς ο καθένας τους,  βάζει το “λιθαράκι” του στο σύνολο, για ένα τέλειο φυσικό στήθος, διασφαλισμένο από προβλήματα και επιπλοκές, άμεσες και απώτερες.

 Τι σημαίνει σύγχρονη Πλαστική Στήθους ?

Οι εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαίες, με την επιστήμη να αναπτύσσει διαφορετικές τεχνικές και εργαλεία, όλα προς όφελος των ασθενών. Γρήγορη αποθεραπεία, φυσικό αποτέλεσμα που να μην μπορεί κανείς να υποπτευτεί ότι είναι δουλειά Πλαστικού. Όλες οι εξελίξεις είναι εδώ και προσφέρουν πραγματικά μια άλλη εμπειρία στην επέμβαση στήθους.

  1. Οι χειρουργικές τεχνικές.
  2. Η ποιότητα και η ασφάλεια των ενθεμάτων σιλικόνης.
  3. Σύνθετες επεμβάσεις με την χρήση αυτόλογου λίπους, Fat Grafting ταυτόχρονα στην ίδια επέμβαση.
  4. Εξέλιξη των εσωτερικών bra mesh που έχουν αλλάξει την αναδιαμόρφωση του σχήματος σε όλα τα επίπεδα.
  5. Η σύνθεση του περιβλήματος των σιλικονούχων ενθεμάτων, που πλέον ουσιαστικά εκμηδενίζεται η δημιουργία της πιθανής επιπλοκής, της ρικνωτικής κάψας.
  6. Η τεχνική One Stage Breast Reconstruction, ή αλλιώς γνωστή ως επέμβαση Angelina Jolie όπου στον ίδιο χειρουργικό χρόνο αφαιρείται όλος ο αδένας με Υποδόρια μαστεκτομή (μετά από καρκίνο μαστού ή για λόγους πρόληψης του ενός στήθους καθώς στο άλλο έχει ήδη αναπτυχθεί καρκίνος) και αποκαθίστανται άμεσα το στήθος, χωρίς να υποβάλλεται η ασθενής σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις. Η Δρ. Τζαμαντάκη, πρωτοπόρος στην Ελλάδα, μετά από εκπαίδευση στη Νέα Υόρκη και σε συνεργασία με τον Χειρουργό Μαστού Δρ. Κρασονικολάκη, έχουν ήδη μεγάλη εμπειρία στην επέμβαση Ενός Σταδίου Υποδόριος Μαστεκτομής και άμεσης αποκατάστασης. Πολλές φορές πρέπει να συνδυαστεί με λεμφαδένα φρουρό ή και ολικό μασχαλιαίο λεμφαδενικό καθαρισμό. Η ασθενής όταν ξυπνήσει από την επέμβαση της μαστεκτομής, έχει ταυτόχρονα λύσει το ουσιαστικό και ψυχολογικό θέμα τής αποκατάστασης στήθους σε ίδια χειρουργική επέμβαση.

Η σωστή ενημέρωση σας.

Θα πρέπει να ενημερωθείτε σωστά και πλήρως πριν πάρετε την απόφαση. Η πλαστική στήθους στις μέρες μας, χαρίζει θαυμάσια αποτελέσματα και ικανοποιεί πλήρως τις προσδοκίες σας, ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις. Είναι ένα δώρο στην γυναικεία φύση που κρατάει για μια ζωή. Η φιλοσοφία της γιατρού μας είναι ότι, “όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και μόνο”.

Επιπλέον, η Δρ. Τζαμαντάκη είναι γνωστή για την ικανότητα της να αναλαμβάνει δύσκολα περιστατικά αποκατάστασης ενθεμάτων, λύνοντας οριστικά, πολυετή προβλήματα. Η διαδικασία διόρθωσης μίας αποτυχημένης αυξητικής στήθους, είναι πολύ πιο δύσκολη και περίπλοκη, απ’ ότι σε ένα πρώτο χειρουργείο. Η διόρθωση και αποκατάσταση των μαστών από προηγούμενα χειρουργεία Mal Practice, αποτελεί πάντα, ένα χειρουργείο – πρόκληση για τον Πλαστικό που το αναλαμβάνει. Η Δρ. Τζαμαντάκη είναι εδώ με ειλικρίνια, πολυετή εμπειρία στις πλαστικές στήθους, για να σας χαρίσει ελεγχόμενα και με απόλυτη ασφάλεια το στήθος που πάντα ονειρευόσασταν.

 Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Οι επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής είναι προγραμματισμένες επεμβάσεις. Τίποτα δεν μπορεί να παεί λάθος στα έμπειρα χέρια ενός καλού Πλαστικού, ούτε να υπάρξουν απρόοπτα. Είναι όλα απολύτως ελεγχόμενα. Η πολυετή εμπειρία στις επεμβάσεις στήθους με πληθώρα επεμβάσεων άριστα εκτελεσμένων, οι γνώσεις, η επιστημονική κατάρτιση, η ανώδυνη με γρήγορη ανάρρωση Flash Recovery No Pain No Drain τεχνική, τα καλύτερα παγκοσμίως εγγυημένα γραπτώς σιλικονούχα εθέματα, η επιλογή ενός από τα καλύτερα Πανελληνίως Νοσοκομείου και η διασφάλιση της απαιτούμενης διανυκτέρευση σας, η επισταμένη μετεγχειρητική σας παρακολούθηση προσωπικά από τους γιατρούς  μας, η 3D Consultation με το ρομπότ Vectra XT  είναι όλοι διαφορετικοί παράμετροι που μας διασφαλίζουν ότι θα διεξαχθεί άριστα  η πλαστική στήθους, με τα απολύτως αναμενόμενα αποτελέσματα.

Εμείς σας  προσφέρουμε, την επέμβαση διασφαλίζοντας ότι όλα τα επιμέρους διαδικαστικά είναι εκ των προτέρων τακτοποιημένα και διασφαλίζουμε την πλαστική αυξητική στήθους, χωρίς πόνο, χωρίς προβλήματα, είτε οτιδήποτε άλλο μπορεί να χαλάσει την εμπειρία σας. Όλη η διαδικάσια πριν την επέμβαση κατά την διάρκεια, είναι λεπτομερώς αναλυμένα και διευκρινισμένες όλες οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες σας.  Μετεγχειρητικά η επισταμένη παρακολούθηση από τους ίδιους τους γιατρούς μας είναι και αυτή κεφαλαιώδους σημασία για το τελικό αποτέλεσμα και την αποτροπή άμεσων μεταγχειρητικών επιπλοκών.

Η πρώτη μας συνάντηση είναι ιδιαίτερα  σημαντική, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να διαθέσουμε τον απαραίτητο χρόνο. Εφόσον η Δρ. Τζαμαντάκη σας ακούσει και σας εξετάσει κλινικά, θα σας προτείνει όλες τις δυνατές λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας σώμα και στήθος. Θα σας αναλύσει όλα τα πλεονεκτήματα και τυχόν τα μειονεκτήματα τους. Η απόφαση για την τέλεια επέμβαση σε εσας, την γνωρίζει η γιατρός μας, όμως  εσείς, λαμβάνετε σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση, ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στις δικές ανάγκες, προσδοκίες και όνειρα.

Vectra XT by Canfield

Το Vectra XT  είναι  παγκοσμίως, η Top ρομποτική εικονική 3D τρισδιάστατη πραγματικότητα. Μπορείτε να δείτε το στήθος σας, προεγχειρητικά με τις διαφορετικές επιλογές, διαφορετικό μέγεθος ενθεμάτων, σχήματος στρογγυλό ή ανατομικό αλλά και την πιθανή ταυτόχρονη λιπομεταφορά στο ντεκολτέ σας, “το λεγόμενο Butterfly Cleavage“.  Μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα, συνδυαστικά, ανόρθωση στήθους με τις διαφορετικές τεχνικές “περιθηλαία ανόρθωση”, την Lollipop τεχνική, ή την κλασσική τομή άγκυρας, με την αυξητική στήθους και να επιλέξουμε ακριβώς το μέγεθος των ενθεμάτων, αντίστοιχα με την τεχνική, το μέγεθος και το σχήμα τους.

Έτσι, μπορείτε να έχετε, πρίν την επέμβαση,  μια σαφή μετεγχειρητική εικόνα πως θα βλέπετε τον εαυτό σας, τρισδιάστατα μετά την επέμβαση. Το Vectra XT, πραγματικά είναι ένα εργαλείο δουλειάς στις επεμβάσεις στήθους, και γι’ αύτο στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’ είμαστε περήφανοι που η Κλινική μας είναι η μοναδική  στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει αυτήν την υπηρεσία.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Before & After

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*