ΣΤΗΘΟΣ

Οι επεμβάσεις Αυξητικής Στήθους είναι παγκοσμίως Νο 1 σε προτίμηση, κατέχοντας την θέση της «βασίλισσα» των επεμβάσεων Πλαστικής Χειρουργικής !!!

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Ικανοποιεί υπέρμετρα την γυναικεία φύση αυξάνοντας την θηλυκότητα και την σεξουαλική αυτοπεποίθηση.

Είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς εκπληρώνει το όνειρο μιας ζωής.

Είναι η επέμβαση γνώμονας για να ξεχωρίσει κανείς έναν πραγματικά εξαιρετικό πλαστικό χειρουργό ως αυθεντία, με βάση το απολύτως φυσικό και εναρμονισμένο αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει.

Η Δρ. Τζαμαντάκη ως γυναίκα Πλαστικός κατανοεί απόλυτα τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες των ασθενών. Έχοντας ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη και πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στις χειρουργικές επεμβάσεις του στήθους, καταφέρνει και πετυχαίνει άριστο φυσικό αποτέλεσμα όχι μόνο σε μέγεθος και σχήμα του μαστού αλλά και στην υφή του «one breast feeling», όπως και κατά την κίνηση του σώματος.

Η σύγχρονη επέμβαση στήθους σίγουρα δεν αφορά μόνον την αυξητική. Η ιατρός πραγματοποιεί ένα φυσικό επαναπροσδιορισμό του σχήματος breast reshaping, εναρμονισμένο στον θώρακα.

Οι τεχνικές με τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης την τελευταία 10ετία έχουν τελειοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα ώστε να δίνουν άριστα αισθητικά και ψηλαφητά αποτελέσματα.

Η εξέλιξη της λιπογλυπτικής στο στήθος με Nano Fat & Macro Fat, Lipo Implant, αλλά και η τοποθέτηση ειδικών πλεγμάτων στήθους (ειδικών εσωτερικών σουτιέν) έχουν εξελίξει την Πλαστική Χειρουργική του στήθους σε υψηλά επίπεδα αποκατάστασης και αναδιαμόρφωσης του  αδένα.

Η σύνθετη Πλαστική στήθους Composite Breast Augmentation όπου το σχήμα του μαστού αναδιαμορφώνεται με την χρήση ενθεμάτων σιλικόνης και Nano Fat ή Micro Fat, Milli Fat ή και Macro Fat ανάλογα πάντα τις εκάστοτε ανάγκες. Φυσικό στήθος με την τεχνική Tear Dropόπου τα ενθέματα-σταγόνες είναι εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να παίρνουν το σχήμα της σταγόνας από μόνα τους, χαρίζοντας έτσι ένα απόλυτα φυσικό στήθος τόσο στην αίσθηση και στην υφή αλλά στην συνολική εξωτερική εμφάνιση και την κίνηση του στήθους.

Προβλήματα όπως Ripling-ρικνωτική κάψα, ψηλαφητό ένθεμα κυρίως στο κάτω τμήμα, ανομοιομορφία σχήματος μαστού, contour irregularities και πολλές άλλες καταστάσεις φανερώνουν ότι έχει γίνει μια κακή επιλογή ενθέματος τής θέσης τοποθέτησης του, του τρόπου παρασκευής της θήκης, της τεχνικής του Πλαστικού, αλλά και η ίδια η επιλογή του ιατρού που παράγουν σε τελική ανάλυση όλα τα ανωτέρω.

Τα τελευταία χρόνια όλα έχουν εξελιχθεί και τελειοποιηθεί:

  1. Οι χειρουργικές τεχνικές
  2. Η ποιότητα και η ασφάλεια των ενθεμάτων σιλικόνης
  3. Σύνθετες επεμβάσεις με την χρήση του δικού μας λίπους
  4. Εξέλιξη των εσωτερικών bra mesh που έχουν αλλάξει την αναδιαμόρφωση του σχήματος σε όλα τα επίπεδα
  5. Η τεχνική One Stage Breast Reconstruction, ή αλλιώς ως η γνωστή επέμβαση AnjelinaJolie όπου στον ίδιο χειρουργικό χρόνο αφαιρείται όλος ο αδένας {(μετά από καρκίνο μαστού) ή για λόγους πρόληψης του ενός στήθους καθώς στο άλλο έχει ήδη αναπτυχθεί καρκίνος} και γίνεται άμεση αποκατάσταση του μαστού χωρίς να υποβάλλεται η ασθενής σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις χρονοβόρες και ιδιαίτερα ψυχολογικά βεβαρημένες με το ήδη προϋπάρχον ιστορικό καρκίνου και ό,τι αυτό συνεπάγεται στην ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας που έχει υποστεί και τον ακρωτηριασμό του στήθους της. Η Δρ. Τζαμαντάκη, πρωτοπόρος στην Ελλάδα, μετά από εκπαίδευση στη Νέα Υόρκη και σε συνεργασία με τον Χειρουργό Μαστού Δρ. Κρασονικολάκη, έχουν ήδη μεγάλη εμπειρία στην επέμβαση Μαστεκτομής και άμεσης αποκατάστασης. Πολλές φορές πρέπει να συνδυαστεί με λεμφαδένα φρουρό ή ολικό μασχαλιαίο λεμφαδενικό καθαρισμό.

Η ασθενής όταν ξυπνήσει από την επέμβαση μαστεκτομής έχει ταυτόχρονα λύσει το ουσιαστικό και ψυχολογικό θέμα τής αποκατάστασης στήθους σε μια χειρουργική επέμβαση.

Θα πρέπει να ενημερωθείτε σωστά και πλήρως πριν πάρετε την απόφαση. Η πλαστική στήθους στις μέρες μας χαρίζει θαυμάσια αποτελέσματα και ικανοποιεί πλήρως τις προσδοκίες σας, ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις. Είναι ένα δώρο στην γυναικεία φύση που κρατάει για μια ζωή.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*