ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Είναι η επέμβαση της Πλαστικής Χειρουργικής που ανανεώνει τα μάτια και το βλέμμα αντιμετωπίζοντας μια για πάντα την κουρασμένη όψη.

Τα μάτια μας, αντικατοπτρίζουν την πραγματική μας ηλικία. Η αποκατάσταση των προβλημάτων που έχει επιφέρει ο χρόνος σ’ ένα πλαίσιο μιας συνολικής ανανέωσης του προσώπου στην περιοφθάλμια περιοχή είναι σε απόλυτη προτεραιότητα.

Η βλεφαροπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση της λεπτομέρειας! Πραγματοποιείται τόσο στα άνω όσο και στα κάτω βλέφαρα. Είναι αφαιρετική επέμβαση, καθώς αφαιρεί την περίσσεια δέρματος, την περίσσεια λίπους, κυρίως στα κάτω βλέφαρα, ξαναπλάθει τον έξω κανθό ώστε να αναρτηθεί και γενικώς κάθε άνδρας, σε κάθε πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό χειρουργικό τρόπο. Ο στόχος είναι η ανανέωση χωρίς τα σημάδια του χειρουργείου.

Η Δρ. Τζαμαντάκη την αγαπάει ιδιαίτερα για τις εξαιρετικά, λεπτεπίλεπτες κινήσεις που απαιτούνται την ώρα της επέμβασης. Είναι η επιτομή της ανάγκης για πραγματικά «χειρουργικό άγγιγμα» και όχι «χειρουργείο». Χρησιμοποιεί όχι το απλό νυστέρι αλλά το Plasma Blade. Η εξελιγμένη αυτή τεχνολογία της παρέχει ταυτόχρονα καυτηριασμό με χαμηλής έντασης θερμοκρασία, αλλά και ενώ κόβετε το δέρμα ταυτόχρονα καυτηριάζονται τα αγγεία. Αυτό παρέχει τεράστιο πλεονέκτημα μετεγχειρητικό με ελαχιστοποίηση των μελανιών και του οιδήματος. Μια γρήγορη και ανώδυνη επούλωση αφήνοντας εξαιρετικής ποιότητας δυσδιάκριτες τομές.

Πολλές φορές η βλεφαροπλαστική είναι μέρος και άλλων επεμβάσεων ανανέωσης του ανδρικού προσώπου όπως ScarlessFace & Neck Lift, Λιποαναρρόφησης στο διπλοσάγονο με Vaser Lipo ή Mini Face Lift, κλπ. Όπως και να ‘χει, οποιαδήποτε επέμβαση ή παρέμβαση στην συνολική εικόνα του προσώπου πρέπει να συνδυαστεί σ’ ένα χειρουργείο. Έτσι απολαμβάνετε μια καθολικά, φυσική ανανέωση με τονισμένα και αρρενωπά τα χαρακτηριστικά σας.

Η πρώτη μας συνάντηση στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Η φιλοσοφία της Δρ. Τζαμαντάκη επιτρέπει να παράγουν τα χέρια της μόνο ότι θεωρεί εκείνη φυσικό και αισθητικά αποδεκτό. Η αρμονία και η ομοιομορφία συνολικά στο εμφανές σημείο του προσώπου και λαιμού, δεν επιτρέπουν αισθητικές αστοχίες ή mal practice. Π.χ. ένας κύριος 60 ετών που έχει έντονη πτώση, άνω βλεφάρων αλλά και μεγάλες σακούλες στα κάτω βλέφαρα επιτρέπεται να προβεί σε άνω και κάτω βλεφαροπλαστική χωρίς να κοιτάξουμε αισθητικά πως είναι το μέτωπο, οι παρειές ή, και ο λαιμός του. Στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο και η Ιατρός θα αποκαταστήσει το έντονο πρόβλημα, καθώς υπάρχει θέμα βάρους των βλεφάρων και περιορισμό της όρασης. Σε άλλες περιπτώσεις όμως η χαλάρωση στον λαιμό και στο κυρίως πρόσωπο είναι τόσο έντονη που μια επέμβαση μόνο στα βλέφαρα δεν λύνει το συνολικό πρόβλημα.

Είναι οι λεπτές ισορροπίες στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική που πρέπει να τις εξετάζουμε πριν την απόφασή μας για χειρουργείο. Η ιδιαιτερότητα των χειρουργείων για ανανέωση στο πρόσωπο είναι ακριβώς αυτή! Η σωστή απόφαση έρχεται με την σωστή καθοδήγηση.

 

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*