ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – ΠΡΟΦΙΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Κεντρικό χαρακτηριστικό του προσώπου η ανδρική μύτη σαφώς και έχει διαφορετικές αισθητικές ανάγκες. Χρειάζεται άλλη χειρουργική προσέγγιση σε σχέση με την γυναικεία.

Στο ανδρικό πρόσωπο μια αρρενωπή μύτη, διαδραματίζει βασικό χαρακτηριστικό δυναμισμού και ευρωστίας. Οι αισθητικές αναλογίες στο μέσο τριτημόριο του ανδρικού προσώπου απαιτούν διαφορετικά νούμερα σε σχέση με το γυναικείο. Είναι το χαρακτηριστικό που πρέπει να εναρμονιστεί απόλυτα με το υπόλοιπο πρόσωπο, με την απόσταση των ματιών, το ύψος του μετώπου, τις γωνίες στην κάτω γνάθο, το πιγούνι, τα χείλη. Οι διαφορές είναι πολλές και γι’ αυτό η απόλυτη ανάγκη για ρινοπλαστική – προφιλοπλαστική είναι πολλές και διαφορετικές.

Η αισθητική αρμονία και η μετεγχειρητική σας εικόνα είναι εύκολο να την δείτε πριν την επέμβαση με την τεχνολογία του Vectra XT. Η 3D Consultation στην συγκεκριμένη επέμβαση διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο καθώς, εκ των προτέρων μπορείτε να δείτε τρισδιάστατα τις πιθανές επιλογές που έχετε μετεγχειρητικά. Στην προφιλοπλαστική η δημιουργία αρρενωπής αναλογίας μεταξύ μύτης – πιγούνι είναι κεφαλαιώδους σημασίας να γίνει σωστά και να επιτευχθεί ο στόχος. Το Vectra XT σας βοηθάει να καταλάβετε αυτό που σας περιγράφει η Ιατρός μας, να μην το φαντάζεστε απλά, αλλά να μπορείτε να το δείτε τρισδιάστατα και πραγματικά στο πρόσωπο σας.

Η συνάντησή μας στην’Clinic Of Excellence Plasis’’

H καλλιτεχνική δημιουργία μιας ωραίας μύτης είναι σχετική, τα θέλω σας, οι επιδιώξεις σας και οι στόχοι που επιζητάτε από μια επέμβαση Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής πρέπει να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, να είναι πραγματοποιήσιμα σ’ ένα πλαίσιο συνολικά αρμονικό και αισθητικά ισορροπημένο και σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο αλλά και με την προσωπικότητα σας. Η δυσκολία στην Αισθητική Χειρουργική του προσώπου είναι ακριβώς αυτή. Εκτός του ότι πρέπει να ανταποκρίνεται στα αξιοπρεπή αισθητικά στάνταρ, πρέπει να συνάδει και με την προσωπικότητά σας. Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας αφιερώσει χρόνο για να καταλάβει τα θέλω και τους στόχους σας. Θα σας εξηγηθούν λεπτομερώς όλες οι διαδικασίες που αφορούν το χειρουργείο σας και την μετεγχειρητική φροντίδα που απαιτείται. Η Ιατρός μας θα απαντήσει και θα διαλευκάνει όλες τις απορίες σας.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*