ΡΥΤΙΔΕΚΤΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑΙΜΟΥ

Το ανδρικό πρόσωπο, απαιτεί διαφορετικές Χειρουργικές τεχνικές Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής σε σχέση με το γυναικείο. Η ανατομία είναι διαφορετική και το τριχωτό της γενειάδας δημιουργεί άλλες ανάγκες στο lift του προσώπου και του λαιμού.

Το ζητούμενο είναι η απόλυτη Φυσικότητα.

Το ανδρικό κοινό ζητάει κυρίως την απόλυτα φυσική ανανέωση χωρίς εμφανείς τομές, χωρίς απαιτούμενο χρόνο ανάρρωσης και με απόλυτη ασφάλεια στο γεγονός, ότι δεν θα αλλοιωθούν τα ανδρικά τους χαρακτηριστικά. Ένα άλλο ζητούμενο είναι να μην παραμορφωθούν, να μην μοιάζουν με γυναίκες, να μην γελιοποιοιθούν, “να μην φαίνεται ότι έχουν κάνει κάτι”. Δεν αφήνουν περιθώρια στην συζήτηση εάν πρώτα δεν διασφαλίσουν την φυσικότητα στο τελικό Αισθητικό αποτέλεσμα και την αξιοπρεπή εμφάνιση. Διαφορετικά εκφράζεται ο καθένας θέλοντας όμως να διασφαλιστεί ακριβώς το ίδιο ζητούμενο, που είναι απαιτητό με τον ίδιο έντονο τρόπο από όλους.

Η δύναμη της  φυσικά αρρενωπής εικόνας,  προσδίδει ένα κοινωνικό Status όπου όλα κατακτούνται πολύ πιο εύκολα απ’ ότι σ’ ένα κουρασμένο και ταλαιπωρημένο μεσήλικα, σε οτιδήποτε και εάν θέλει να διεκδικήσει. Από την άλλη, η παραμικρή  αλλοίωση, ή  παραμόρφωση ή ακόμη και η  θηλυκοποίηση των χαρακτηριστικών, μπορεί να  επιφέρει ιδιαίτερα αρνητικό κοινωνικό αντίκτυπο, ίσως και επαγγελματική καταστροφή.

Η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική και ο τρόπος αντιμετώπισης από τον κάθε Πλαστικό Χειρουργό είναι διαφορετικός. Ουσιαστικά, ο Ιατρός υπογράφει στο πρόσωπο του κάθε ατόμου που ανανεώνει! Το πρόσωπο και ο λαιμός είναι σημεία που φαίνονται, κρίνονται και κατακρίνονται απ’ όλους. Δεν μπορείτε να τα κρύψετε ούτε να τα καλύψετε με κανέναν τρόπο. Πολλά παραδείγματα αστέρων του Hollywood όπως ο Mickey Rourke, ο Sylvester Stallone, (που τώρα τελευταία βελτιώθηκε αισθητά) και πολλών άλλων που δεν επέλεξαν Καλό Πλαστικό Χειρουργό, να εφαρμόσει ειδικές τεχνικές για το ανδρικό πρόσωπο. Έτσι δυστυχώς, εμείς τώρα μπορούμε να μιλάμε για «mal practice».  Απεναντίας ανά την υφήλιο, υπάρχουν πολλαπλώς και τα εξαιρετικά παραδείγματα τόσο σε επώνυμους και αστέρες του καλιτεχνικού στερέωματος όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο. Λαμπρό παράδειγμα στις αρχές του 2024 η φυσική ανανέωση στο πρόσωπο του Brad Pitt.

Δεν υπάρχει νόημα να καταγράψουμε σε αυτές τις σελίδες τους τρόπους, τις διαφορετικές χειρουργικές τεχνικές, ή την χρήση διαφορετικών τεχνολογικών  επιτευγμάτων που μας παρέχουν γρήγορα και άριστα αισθητικά αποτελέσματα. Κάθε πρόσωπο, κάθε ανατομία είναι διαφορετικά και απαιτούν  διαφορετική προσέγγιση, η οποία πρέπει να συνάδει και με τα θέλω και την  προσωπικότητα του υποβαλλόμενου σε ένα Λίφτινγκ προσώπου.

Είναι κεφαλαιώδους σημασίας να καταλάβετε τη σημαντικότητα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής στο πρόσωπό σας. Τι μπορεί να σας προσφέρει, με ποιόν τρόπο, ποιά διαδικασία, εάν είναι αναστρέψιμη μια πιθανή βλάβη, ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές. Να γνωρίζετε ότι «οι μάγοι»  και «οι θαυματοποιοί» είναι εκτός των Ιατρείων των Καλών Πλαστικών Χειρουργών!!! Η επιλογή σας πρέπει να γίνεται με σύνεση, καθώς διακυβεύεται η εικόνα του προσώπου σας. Το απόλυτα υγιές, είναι να σας έχει συστήσει φίλος ή συγγενής σας, ή ακόμη καλύτερα να έχετε δει ζωντανά παράδειγμα της δουλειάς του. Έτσι μόνο μπορείτε να πάρετε σωστά την απόφαση σας, απαλλαγμένοι από διαφημιστικά τρικ ή άλλους έμμεσους τρόπους. Η απόλυτη διαφήμιση σε ένα χειρουργείο στο πρόσωπο είναι το φυσικό αποτέλεσμα από μόνο του!

Η Δρ. Τζαμαντάκη με πολυετή εμπειρία στις Αισθητικές επεμβάσεις του ανδρικού προσώπου, με απόλυτη ειλικρίνεια και σεβόμενη την Επανορθωτική Σκάλα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής,  δηλαδή, την επίτευξη του maximum αποτελέσματος με τις λιγότερο δυνατόν τομές και το λιγότερο τραύμα, θα σας κατευθύνει σωστά ώστε να έχετε μια απόλυτα φυσικά, φρέσκια και αρρενωπή εικόνα. Ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι επιλογές της γιατρού μας, διασφαλίζουν όλα τα ανωτέρω. Έχει στην φαρέτρα της όλες τις γνώσεις, την εμπειρία και τα άριστα «εργαλεία» ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες σας. Η παραμόρφωση, η αλλοίωση των χαρακτηριστικών και γενικότερα η απαίτηση για ένα μη αποδεκτό αισθητικό αποτέλεσμα είναι κόκκινες γραμμές για την ίδια και ο λόγος που θα αρνηθεί να σας αναλάβει. Όπως είπαμε και πιο πριν ο Πλαστικός Χειρουργός με την δουλεία του υπογράφει στο πρόσωπό σας και κατακρίνεται για το αποτέλεσμα.

«Αφήστε τους να μαντέψουν»

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*