ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Έχετε δουλέψει σκληρά για να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την εικόνα της κοιλιάς σας, με προγράμματα διατροφής και επίπονης άσκησης. Καταφέρατε να φτάσετε στο ιδανικό σας βάρος, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι με το σχήμα που έχει το σώμα σας; Τότε έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε την λύση που σας παρέχει η Σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική.

Το ανδρικό σώμα διαφέρει κατά πολύ από το γυναικείο στην ανατομία και της κοιλιακής χώρας. Οι κοιλιακοί μύες είναι πολύ πιο δυνατοί και έχουν μεγαλύτερη ποσότητα μυϊκής μάζας. Η περιτονία που συνδέει τους δύο ορθούς κοιλιακούς μύες, δεξιό και αριστερό, έχε περισσότερη αντοχή και είναι ανθεκτικότερη από αυτήν στο γυναικείο σώμα. Οι άνδρες έχουν παχύτερο και ελαστικότερο δέρμα και υπόδερμα σε σχέση με το γυναικείο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολύ πιο δύσκολα να «κρεμάει» η κοιλιακή χώρα, και η περιφέρεια του κορμού. Οι κοιλιακοί μύες επανέρχονται με την γυμναστική πιο εύκολα και η πραγματική ανάγκη για την επέμβαση της Κοιλιοπλαστικής και της Κυκλοτερής Κοιλιοπλαστικής να παρουσιάζεται κυρίως μετά από μεγάλη και απότομη απώλεια βάρους. Ποιο συχνά συναντώνται σε άτομα που έχουν υποστεί χειρουργεία Βαριατρικής Χειρουργικής και έχουν χάσει 50 – 80kg !!

Στην υπηρεσία για άριστο χειρουργικό σμίλευμα της περιοχής η Δρ. Τζαμαντάκη έχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία δουλειάς όπως είναι το Renuvion, J Plasma ώστε να δημιουργήσει σύσφιξη χειρουργικά και να μειώσει την έκταση των τομών ή και να ακυρώσει θέσεις δερμολιπεκτομών όπως π.χ. στην οπίσθια επιφάνεια του κορμού και μέση, ώστε να μην χρειάζεται να γίνει «κυκλοτερής κοιλιοπλαστική» αλλά μόνο στο πρόσθιο κοιλιακό τοίχωμα. Η Vaser Lipo λιποαναρρόφηση με 3D Hi DefinitionΛιπογλυπτική είναι ακόμη ένα εργαλείο που συνοδευτικά σμιλεύει την περιοχή και επικουρεί στην επίτευξη ακόμη πιο ωραίου, αισθητικού αποτελέσματος μετεγχειρητικά.

Η Σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική με τα κατάλληλα εργαλεία έχει πραγματικά δυνατότητες που πριν από κάποια χρόνια μόνο στην φαντασία μας μπορούσαμε να έχουμε! Σήμερα η εξελιγμένες τεχνικές έχοντας άλλες δυνατότητες παράγουν σαφώς καλύτερα και πιο αρμονικά αισθητικά αποτελέσματα αλλά ταυτόχρονα και μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους υποβληθήσαντες στις σύγχρονες επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής.

Η συνάντηση μας στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis’’

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το σώμα σας έχει μοναδικές ανάγκες. Δεν υπάρχουν στην «σοβαρή» Πλαστική Χειρουργική ούτε μάγοι, ούτε μαγικά μηχανήματα. Η επιστήμη της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής με εμπειρία, γνώσεις, ικανότητες και χρήση σύγχρονων «εργαλείων», μπορεί όμως πραγματικά να παράξει το «θαύμα». Αυτή είναι η σύγχρονη χειρουργική της τελειότητας και όποιος δεν έχει στην κατοχή του τα κατάλληλα εργαλεία, δεν μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Στην συνάντηση σας με την Δρ. Τζαμαντάκη θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τον τρόπο που μπορούν οι επιδιώξεις και τα θέλω σας να πραγματοποιηθούν. Θα σας εξηγηθούν πλήρως με κάθε λεπτομέρεια όλη η περιεγχειρητική περίοδος. Με το Vectra XTθα μπορέσετε να δείτε 3D πως θα γίνει το σώμα σας «στο περίπου» μετά την επέμβαση. Θα έχετε όμως μια σαφή άποψη της μετεγχειρητικής εικόνας σας.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*