360 HD ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

“Κάθε κομμάτι πέτρας κρύβει ένα άγαλμα μέσα του και η δουλειά του γλύπτη είναι να το ανακαλύψει”
«Michel Angelo»

Η Δρ. Τζαμαντάκη, όπως πάντα πρωτοπόρος σε προηγμένες τεχνολογίες και χειρουργικές τεχνικές είναι ικανή και κάνει την διαφορά, χρησιμοποιώντας αυθεντική  τεχνολογία αιχμής όπως Vaser Lipo και Renuvion, Μπορεί να πλάσει την τέλεια καμπύλη, να δημιουργήσει σε 360 μοίρες μία γλυπτική σε όλο το σώμα και να δημιουργήσει άψογους κοιλιακούς. Δεν πρόκειται για μία κλασσική λιποαναρρόφηση! Με τη 360 High – Def Λιπογλυπτική, η Ιατρός σχεδιάζει με τελειότητα την κάθε λεπτομέρεια  με τέτοιον τρόπο, ώστε όχι μόνο να αφαιρεθεί το λίπος αλλά και να υπάρξει ταυτόχρονα σύσφιξη στο δέρμα. Διαμορφώνει έτσι τον ιστό ομοιόμορφα, ώστε  να φανεί η μυϊκή γράμμωση και να απαλλαγείτε μια για πάντα από το επίμονο λίπος με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Γιατί να είστε καλοί, όταν μπορείτε να είστε εξαιρετικοί?

Στα έμπειρα χέρια της Δρ. Τζαμαντάκη η 360 High Definition Λιπογλυπτική με την τεχνολογία των υπερήχων U/S Vaserlipo  και την τεχνολογία R/F του Renuvionχαρίζουν ένα σμιλευμένο κορμί σε όποιες περιοχές το έχετε ανάγκη.  Δεν είναι η κλασική λιποαναρόφηση ούτε μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την χρήση των  διαφορετικών  αυτών τεχνολογιών.  Η γλυπτική  του σώματος επιτυγχάνεται 3D σε διαφορετικές ανατομικές θέσεις ταυτόχρονα, όπως : Πλάτη, ώμοι, κορμός, μέση, κοιλιά, στήθος, που είναι οι συνήθης περιοχές για την 360 Hi Definition Lipo – Sculpture στο ανδρικό σώμα.  Αυτού του είδους η λιπογλυπτική επιτρέπει την φυσική προβολή των μυών, με ενίσχυση της  γράμμωσης των μυϊκών ομάδων. Ταυτόχρονα η τεχνολογία του Renuvion προκαλεί συσφιξη και ακυρώναι την επιδερμική χαλάρωση. Το σώμα σμιλεύεται προσεκτικά, αφαιρώντας λίπος από σημεία που περισσεύει και εγχύεται σε άλλα σημεία εάν και εφόσον είναι απαραίτητο. Έτσι, προσθέτουμε όγκο, ώστε να τονίσουμε καμπύλες ή  ταυτόχρονα προκαλούμε σύσφιξη και γράμμωση ώστε να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της 360 Λιπογλυπτικής είναι το γεγονός ότι μπορεί να διορθώσει άψογα, διάφορες καταστάσεις από  malpractice από προηγηθείσες  λιποαναροφήσεις με ανομοιομορφίες,  σκλυρήνσεις ή ακόμη και σοβαρές ασυμετρίες.

Δείτε τα αποτελέσματα που θα αποφέρει το χειρουργείο σας, με την 3D Εικονική Συμβουλευτική Vectra XT. Με την προηγμένη αυτή τεχνολογία, μπορείτε εσείς και η Ιατρός μας, να αποφασίσετε την καλύτερη χειρουργική προσέγγιση στο πρόβλημα σας και να έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους ενδιαφερομένους, να γνωρίζουν πως αυτή η επέμβαση δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους και δεν αποτελεί εναλλακτική λύση της δίαιτας ή της άσκησης. Απεναντίας, είναι μία εκλεπτυσμένη αισθητική χειρουργική επέμβαση διαμόρφωσης του σώματος. Για να μπορέσετε να είστε ο ιδανικός υποψήφιος γι’ αυτήν την τεχνική, θα πρέπει να βρίσκεστε κοντά στο ιδανικό σας βάρος. Για να σας βοηθήσουμε να αντιληφθείτε επακριβώς τι μπορεί να σας προσφέρει η λιπογλυπτική, στην ‘’Clinic Of Excellence Plasis” διαθέτουμε την No 1 παγκοσμίως υπηρεσία και την μοναδική στην Ελλάδα με το Vectra XT 3D consultation.

Η πρώτη μας συνάντηση

Είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί  κλινική εξέταση του σώματος σας  από την Δρ. Τζαμαντάκη και να συζητήστε για τα θέλω και τις προσδοκίες σας. Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας εξηγήσει λεπτομερώς εάν και εφόσον είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν αυτά που επιδιώκετε και θα σας απαντήσει  σε όλες τις απορίες σας. Η περιεγχειρητική περίοδος επίσης θα σας επεξηγηθεί πλήρως με σκοπό να γνωρίζετε την διαδικασία πριν, κατά την διάρκεια του  χειρουργείου αλλά και μετεγχειρητικά, χωρίς εκπλήξεις.  Οι Αισθητικές επεμβάσεις είναι επεμβάσεις που πραγματοποιούν την τελειότητα, δεν υπάρχουν περιθώρια για παραλείψεις ή λάθη.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*