ΓΙΑ AΝΔΡΕΣ

Μια νεανική και ελκυστική εμφάνιση είναι χρήσιμη για κάθε πρόσωπο που έρχεται σε επαφή με το κοινό και χρειάζεται δυναμισμό και κυριαρχία. Το ανδρικό κοινό τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και μεγαλύτερη επίγνωση της αξίας της Αισθητικής Χειρουργικής ως εργαλείο για να ενισχύσει την εμφάνισή του, κερδίζοντας πόντους στο κοινωνικό Status, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η Αισθητική Χειρουργική δεν περιορίζεται μόνο σε γυναίκες, αλλά έχει κερδίσει και τον ανδρικό πληθυσμό.

Μια νεανική και ελκυστική εμφάνιση είναι χρήσιμη για κάθε πρόσωπο που ερχεται σε επαφή με το κοινό και που θέλει μία ωραία εξωτερική εμφάνιση. Και οι άνδρες αποκτούν όλο και μεγαλύτερη επίγνωση της αξίας της αισθητικής χειρουργικής ως εργαλείο για να ενισχύσουν την εμφάνισή τους. Μια νεανική εμφάνιση και κορμοστασιά, κερδίζουν στην κοινωνική ζωή και μπορεί επίσης να είναι σημαντική στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η Plasis Aesthetic Plastic Surgery έχει εξειδικευτεί και αναπτύξει ένα τμήμα για την αισθητική χειρουργική των ανδρών.
Στην πραγματικότητα, η Αισθητική Χειρουργική γιά Άνδρες έχει κάποιες διαφορές από τις γυναίκες. Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες τόσο στην πρακτική της αισθητικής χειρουργικής όσο και στην μετεγχειρητική φροντίδα που σχετίζονται με τον άνδρα.

Η Γυναικομαστία είναι μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής αποκλειστικά γιά άνδρες.

Στην Αισθητική Χειρουργική του Προσώπου, για παράδειγμα:

  • Στην βλεφαροπλαστική είναι πιο κατάλληλη μία trans-επιπεφυκότα προσπέλασηπου δεν αφήνει ορατά σημάδια, έστω και προσωρινά. Αυτό φυσικά όταν υπάρχει ένδειξη για τον συγκεκριμένο τύπο επεμβασης.
  • Στην ρινοπλαστική , προσέγγιζουμε χειρουργικά με πιο συντηρητικό τρόπο, σε σχέση με την γυναικεία μύτη, πάντα με προσοχή να διατηρηθεί η καλή λειτουργικότητα της αναπνοής.
  • Στο Face Lifting η κλασική τομή μπροστά από το τράγο διαμορφώνεται έτσι ώστε το μούσι να μην επανέρχεται σε ανοδική πορεία (με την ανάρτηση του πτερυγίου του δέρματος) στο αυτί.

Στην λιποαναρρόφηση για τον άνδρα, είναι πιο συχνή η λιπογλυπτική των γοφών (λαβές αγάπης) και της κοιλιάς, ένω οι μηροί είναι κλασικό χαρακτηριστικό της αναδιαμόρφωσης του σχήματος του γυναικείου σώματος.

Η διόρθωση των ρυτίδων, με Botox και υαλουρονικό οξύ που κρατούν το πρόσωπο νεανικό και αυξάνουν την αυτοπεποίθηση, σε μικρό χρονικό διαστημα και χωρίς περιορισμό είναι ο κύριος λόγος της αύξησης της ζήτησης των Ιατρικών Αισθητικών επεμβάσεων στον ανδρικό πληθυσμό. Η Laser ανάπλαση με Fraxel είναι απο τις πιό διαδεδομένες θεραπείες του προσώπου, των ματιών και των χεριών, αφαιρώντας, κηλίδες, ουλές ακμής, ρυτίδες, δυσχρωμίες και την μείωση των πόρων, δίνωντας πραγματική ανανέωση και σφριγηλότητα στο δέρμα.

Μια άλλη σημαντική διαφορά μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, είναι ότι οι άνδρες έχουν λιγότερο χρόνο διαθέσιμο, όλο και περισσότερες δεσμεύσεις και στατιστικά οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη δυσκολία για να εξοικονομοίσουν μέρες ξεκούρασης στο κρεβάτι και μακριά από τις δραστηριότητές τους.
Τα αρσενικά τείνουν να αγνοούν τον πόνο όμως φόβούνται περισότερο την εμφανίση τους μετεγχείρητικά και τους φοβίζει περισότερο ο κοινωνικός περιορισμός κατά την ομαλή μετεγχειρητική περίοδο. Για τους λόγους αυτούς, είναι σημαντική, η καλή επικοινωνία με την Κλινική Plasis και τον Πλαστικό Χειρουργό σας. Επίσης, για όλους εμάς στην Plasis Aesthetic Plastic Surgery, η εμπιστευτικότητα είναι κρίσιμη. Είμαστε υπερήφανοι και δέσμευόμαστε σε εκείνους που τους αρέσει να ζουν την ιδιωτική τους ζωή, ως ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά της στοιχεία. Για όσους επιλέξουν πλαστική χειρουργική PlasisAesthetic Plastic Surgery θα απολαύσουν μερικά από τα πιο όμορφα συναισθήματα που η ζωή μπορεί να τους προσφέρει.

Σύμφωνα με έρευνα του ISAPS (Διεθνής Εταιρία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, την πλέον έγκυρη παγκοσμίως επιστημονική κοινότητα αφιερωμένη στην εκπαίδευση των αισθητικών πλαστικών χειρουργών με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα), οι προσωπικότητες που επηρεάζουν τα πρότυπα της ομορφιάς στους άνδρες είναι οι εξής:

  • ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ: τα μοντέλα αναφοράς είναι οι ηθοποιοί Μπραντ Πιτ και Matthew McConaughey.
  • ΜΥΤΗ: Μοντέλα για τον πλαστικό χειρουργό είναι οι μύτες των Brad Pitt και George Clooney. Οι άνδρες, που προσέρχονται για ρινοπλαστική είναι απόλυτοι στο ότι δεν επιθυμούν΄ένα αποτέλεσμα όπως αυτό της Μάικλ Τζάκσον.
  • ΜΑΤΙΑ: Βλεφαροπλαστική στοχεύει για τα μοντέλα του Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Ben Affleck.

Εσείς θα το φανταζόταν ότι το μαγνητικό βλέμα του George Clooney έχει ανανεωθεί από βλεφαροπλαστική;
Ή ότι ο Brad Pitt έχει κάνει ωτοπλαστική;
Και ότι ο Tom Cruise έχει κάνει ρινοπλαστική;
Πολλές διασημότητες επέλεξαν για την επιτυχία αισθητική χειρουργική: στην πολιτική, ο George W. Μπους, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Τζον Κέρι … ηθοποιοί, Αλ Πατσίνο, ο Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Τομ Κρουζ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Patrick Dempsey, Rupert Everett, David Hasselhoff, Zac Efron

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*