NEW FACE! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ

Από την Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη

«Κάντε μια νέα αρχή με τα οφέλη της προηγμένης Minimal Αισθητικής Χειρουργικής για το πρόσωπο σας».

«Η επαναστατική τεχνική της Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Έλενας Τζαμαντάκη στην ανανέωση προσώπου, που αφαιρεί με φυσικό τρόπο τουλάχιστον μια δεκαετία»

 Η δύναμη της ομορφιάς και της νιότης αξιολογούνται μόνο όταν αρχίζουν τα σημάδια του χρόνου και της κούρασης να είναι ορατά!!! High Tech θεραπείες ανανέωσης, εξελιγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής, με ελάχιστες ή καθόλου τομές, προηγμένα τεχνολογικά υλικά και ιατρικά μηχανήματα, όλα αυτά στις υπηρεσίες της απόλυτα νεανικής εμφάνισης.

«Ακόμη και 20 χρόνια μπορούν να αφαιρεθούν από ένα πρόσωπο, αυτό όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με μια “τέλεια επέμβαση” 4-5 ωρών στο χειρουργείο!!! Χρειάζονται διαφορετικές συνδυαστικές τεχνικές σε κάθε πρόσωπο και σε κάθε προσωπικότητα, ώστε να καταφέρεις “το θαύμα” Την απόλυτα φυσική ανανέωση συνολικά, στην αύρα του προσώπου».

  1. Laser ανάπλασης δέρματος Fraxel Restore ®

Φτιάχνει μόνιμα καινούργιο δέρμα, ελεγχόμενα, χωρίς τραυματισμό και περιορισμό στο σπίτι. Αφαιρεί κηλίδες, λεπτές ρυτίδες, γραμμές, δυσχρωμίες, πόρους, αφήνοντας μόνιμα ένα ανανεωμένο λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα. Είναι η μοναδική θεραπεία,  που η Jennifer Lopez έχει παραδεχθεί ότι  κάνει συστηματικά full face and full body.

  1. Skin Boosters:

Με μια μόνο συνεδρία απολαμβάνετε το αποτέλεσμα που θα είχατε με την εφαρμογή 50 μεσοθεραπειών στην διάρκεια ενός έτους!

Επιτυγχάνεται η μόνιμη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, επαναφέροντάς το στην νεότερη του εκδοχή. Κρατάει βαθιά την ενυδάτωση με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην όψη, την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του.

Η συνδυαστική θεραπεία με Fraxel  και Skin Booster της Restylane ή και Prophilo,  έχει την δυνατότητα να επιστρέψει το δέρμα, ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες (άνω των 70 χρόνων) σε νεότερη ηλικιακή κατάσταση.

  1. 3D τρισδιάστατη Γλυπτική προσώπου:

3D Facialsculpting με 4 ή 6 μικρά τσιμπήματα, χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας υαλουρονικό ή το δικό σας επεξεργασμένο λίπος Nano Fat Transfer, το οποίο αποκαθιστά τους χαμένους όγκους κυρίως στο κέντρο του προσώπου, “Mid Face Lift”, αφαιρώντας άμεσα την κούραση, τους μαύρους κύκλους, το doggy face (προχωρημένη κεντρική λιποατροφία). Στο κάτω τμήμα του προσώπου το υλικό τοποθετείται με τέτοιο τρόπο, ώστε να σμιλεύσει τις ρινοπαρειακές πτυχές, να διώξει την ήπια πτώση από την περιοχή της κάτω γνάθου και να αποκαταστήσει την θλιμμένη όψη.Το Nano Fat Transfer , είναι ένα αυτόλογο υλικό, εξαιρετικά πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, που συνεχίζει να βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος ακόμα και  6 μήνες μετά, καθώς όλο αυτό το διάστημα τα βλαστοκύτταρα εργάζονται και παράγουν νέο κολλαγόνο και ίνες ελαστίνης.

  1. Thread – Νήματα:

Τα νήματα δημιουργούν στο υποδόριο, ένα δίχτυ νέου κολλαγόνου, το οποίο συμβάλλει στην αποκατάσταση της ήπιας χαλάρωσης, χαρίζοντας ταυτόχρονα και ένα ήπιο Lift. Το πλεονέκτημα της τακτικής επαναληψιμότητας , ουσιαστικά απομακρύνει το ενδεχόμενο ενός Face Lift.

  1. Scarless Face Lift:

Είναι εξαρτήματα  ανάρτησης, που “κλειδώνουν” στο SMAS,  στο  ίδιο επίπεδο που χειρουργούμε και το open Lift. Το Scarless Face Lift πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία και ελάχιστες τομές. Απόλυτη ένδειξη έχουν οι ηλικίες άνω των 45 ετών και προσφέρει αποτέλεσμα ήπιου Face Lift με ουσιαστική ανάρτηση. Σαφώς είναι μια ακριβή διαδικασία, η οποία όμως είναι ανεκτίμητη όσον αφορά το αποτέλεσμα, τον χρόνο ανάρρωσης και τις ανύπαρκτες τομές.

  1. Short Scar Face Lift:

Ανάλογα την προϋπάρχουσα πτώση και τις εξατομικευμένες ανάγκες, πραγματοποιείται  η χειρουργική ανάρτηση του χαλαρωμένου ιστού στην κάτω γνάθο και στο επάνω μέρος του λαιμού, με ελάχιστη και δυσδιάκριτη τομή, ώστε να επαναπροσδιοριστεί το οβάλ του προσώπου. Συνήθως γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, χωρίς να χρειάζεται παραμονή στην κλινική. Λόγω της ταχείας ανάρρωσης και των ελάχιστων τομών είναι η αγαπημένη επέμβαση των Star του Hollywood, για αυτό και ονομάζεται Star Lift  ή και Weekend Lift.

Γίνονται όλα «μαγικά», όταν έχουμε κατανοήσει την ιδιαιτερότητα της φυσικής, συνολικής και αρμονικής αποκατάστασης του προσώπου. Δεν υπάρχουν passpartout τεχνικές που εφαρμόζονται σε όλους. Όπως  επίσης δεν υπάρχουν φθηνές θαυματουργές  επεμβάσεις ή παρεμβάσεις. Μόνο τα αποτελέσματα είναι φθηνά και αφύσικα!!! Όλες οι ανωτέρω τεχνικές ίσως να πρέπει να συνδυαστούν και να εκτελεστούν, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ιδιαιτερότητες του κάθε προσώπου ξεχωριστά.

Ο WHO Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ISAPS Παγκόσμιος Οργανισμός Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, ASAPS Αμερικανικός Οργανισμός Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, έχουν επανειλημμένα κρούσει συναγερμό για την πληθώρα απαγορευμένων, ακατάλληλων και επικίνδυνών υλικών που χρησιμοποιούνται από μη ιατρούς και μη κατάλληλα εκπαιδευμένους και διαπιστευμένους Ιατρούς, για filler , γέμισμα ρυτίδων, ζυγωματικά, χείλη, αλλά και γλουτούς και στήθος.

Δείτε γύρω σας και αφουγκραστείτε την εποχή που διανύουμε. Όλο και περισσότερος κόσμος διατηρεί μια φρέσκια , φυσική εικόνα, χωρίς υπερβολές, παραμορφώσεις ή αφύσικα αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του. Παρακολουθώντας μέσα στα χρόνια τους αστέρες του Hollywood παρατηρούμε πολλούς με άριστα και αξιοπρεπή αποτελέσματα, ενώ δυστυχώς και εκείνους που έχουν καταστρέψει τα χαρακτηριστικά τους και μαζί και την καριέρα τους. Κλασσικό παράδειγμα ο Mickey Rourke.

Από την άλλη έχουμε το φαινόμενο  στα νέα κορίτσια του «Instagram», όπου αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά τους, ώστε να μπορούν να βγουν ωραίες instant φωτογραφίες. Όταν τις βλέπεις όμως live μοιάζουν περισσότερο με καρικατούρες, έχοντας παραμορφώσει κυρίως τα χείλη και τα ζυγωματικά τους. Οι ιδιαιτερότητες της εποχής μας από τη μια και η τεράστια «βιομηχανία ομορφιάς» από την άλλη έχουν εκτοξεύσει την επιθυμία πολλών μη ειδικών Ιατρών και πολλών άλλων (οδοντίατροί, επιχειρηματίες,  φυσίατροι, κομμωτές, αισθητικοί κλπ.) να καπηλεύονται την ματαιοδοξία των γυναικών σκοπεύοντας όμως, μόνο στο εύκολο χρήμα!

Αποκλειστικά η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι η Ιατρική Ειδικότητα που είναι αρμόδια για την ανάπλαση και διατήρηση της εικόνας σας, εξάλλου είναι παράνομο να πραγματοποιείται οποιαδήποτε παρέμβαση από οποιαδήποτε άλλη ιατρική ειδικότητα που παρεμβαίνει στην φυσιογνωμία των χαρακτηριστικών σας

Σίγουρα τους επιτηδείους δεν τους ενδιαφέρει εάν σας γελοιοποιούν ή εάν σας καταστρέφουν κοινωνικά!!! Εσείς είστε υπεύθυνοι να προασπίσετε την αξιοπρέπεια της εικόνα σας, χαρίζοντας την ανανέωση ως το απόλυτο δώρο και όχι το πρόβλημα.

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*