ΧΗΜΙΚΑ ΠΙΛΙΝΓΚ

Στην κλινική μας, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά νέας τεχνολογίας χημικά peels που δεν τραυματίζουν και δεν ερεθίζουν επιθετικά το δέρμα σας. Η Δρ. Τζαμαντάκη θα σας προτείνει εξατομικευμένες θεραπείες με peels, τα οποία μπορείτε να τα κάνετε ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα εξελιγμένα αυτά peels, αφήνουν ενεργά συστατικά στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, χωρίς να ερεθίζουν και να προκαλούν ξεφλούδισμα, όπως τα κλασικά χημικά πίλινγκ. Μπορούν να βοηθήσουν σε παθολογικές καταστάσεις, όπως η ακμή, οι γεροντικές κηλίδες, το μέλασμα, η προχωρημένη φωτογήρανση.

Σας βοηθάμε να έχετε τη σωστή και γρηγορότερη αποτελεσματική θεραπεία, χρησιμοποιώντας από τη φαρέτρα μας όλες τις συνδυαστικά ενδεχομένως θεραπείες που μπορεί να χρειαστείτε για τη λύση του όποιου προβλήματος σας. Τα χημικά peels, ποτέ δεν αποτελούν πρωτεύουσα λύση, αλλά συνδυαστικά με άλλες ουσιαστικές θεραπείες, όπως skin booster, lasers, IPL και αποκλειστικές θεραπείες “Plasis”.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*