ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Είναι μία άλλη διαδικασία του Medical Spa, όπου ουσιαστικά αφαιρεί τις νεκρές επιφανειακές στοιβάδες της επιδερμίδας, αφήνοντας στην ομοιόμορφα λεία και καθαρή. Είναι μία απλή διαδικασία που δεν ερεθίζει αντιθέτως, βελτιώνει την υφή, την ποιότητα, το χρήμα και την όψη του δέρματος. Μαύρα στίγματα, εκτεταμένους πόρους, λεπτές ρυτίδες, κηλίδες, ακμή, θα έχουν σαφή βελτίωση.

Ανάλογα με το υπάρχον πρόβλημα , το microdermabrasion στην κλινική μας, χρησιμοποιούνται επικουρικά και ποτέ σα μοναδική λύση των ανωτέρω προβλημάτων. Σε κάποιες από τις Exclusive pampering θεραπείες της Κλινικής μας, το Microdermabrasion αποτελεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του δέρματος. Η Δρ. Τζαμαντάκη πραγματοποιεί προσωπικά, αυτήν την απλή αλλά «χειρονακτική» διαδικασία στο πρόσωπό σας. Η γιατρός πρέπει να είναι σίγουρη ο,τι θα πραγματοποιηθεί ομοιόμορφα και σωστά ώστε να επιτύχει απόλυτα τον σκοπό της.

ΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ;

  • Σε ώριμες ηλικίες, είναι ο τρόπος επιλογής καθαρισμού του δέρματος (απαγορεύεται ο καθαρισμός με ατμό γιατί οι πόροι διαστέλλονται και δεν έχουν την ελαστικότητα να επανέλθουν: αποτέλεσμα ένα αδρό, θαμπό, γεμάτο διεσταλμένους πόρους)
  • Χρειάζεστε ουσιαστική ελεγχόμενη ανάπλαση, χωρίς όμως να περιοριστείτε από τις καθημερινές σας ασχολίες.
  • Έχετε ευερεθιστότητα στα χημικά peeling
  • Έχετε λιπαρό δέρμα, γεμάτο σμήγμα. Είναι η μοναδική λύση του φαύλου κύκλου (μαζεύεται σμήγμα, καθαρίζω με ατμό, μαζεύεται γρηγορότερα και περισσότερο σμήγμα).
  • Νεότερα άτομα που έχουν σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Κατά την εξέτασή σας από τη Δρ. Τζαμαντάκη, θα θέσετε τους στόχους σας και θα σας προταθεί ο καλύτερος δυνατόν δρόμος για την επίτευξη των προσδοκιών σας.

«Είστε έτοιμοι για τη φυσικά φρέσκια εκδοχή σας»

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*