ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι περισσότερες γυναίκες υποφέρουν από κάποια μορφή κυτταρίτιδας ή/και χαλάρωσης, ασχέτως κιλών. Η Δρ. Τζαμαντάκη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να βελτιώσει τη χαλάρωσή στο δέρμα σας.

Μία εξειδικευμένη προσέγγιση χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει την κυτταρίτιδα, από την πιο ήπια μορφή της έως την πιο προχωρημένη, συνδυάζοντάς τη θεραπεία, για τη χαλάρωση στην περιοχή. Η Μεσοθεραπεία είναι μία ιατρική διαδικασία κατά την οποία εγχέουμε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελόνων  στο δέρμα, ειδικές ουσίες που περιλαμβάνουν φυτικά εκχυλίσματα, ομοιοπαθητικές ουσίες, φαρμακευτικές ουσίες και βιταμίνες. Ένα ειδικά προσαρμοσμένο κοκτέιλ ουσιών θα χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει ή να ελαχιστοποιήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Πολλές διαφορετικές θεραπείες αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας έχουν παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των ετών, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Ο συνδυασμός διαφόρων θεραπειών με προηγμένα ιατρικά μηχανήματα, είναι εξαιρετικά χρήσιμος στην αντιμετώπιση των δύσκολων περιπτώσεων όπως η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή.

Τα έμπειρα και ικανά χέρια της Δρ. Τζαμαντάκη, όπως και ο ιατρικός εξοπλισμός στην “Clinic of Excellence. Plasis”, θα σας δώσουν εγγυημένα το επιθυμητό αποτέλεσμα αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία σας.

Μετά την πρώτη θεραπεία, θα αποκτήσετε:

  • Βελτίωση στην υφή του δέρματος
  • Βελτίωση στην ελαστικότητα του δέρματος
  • Σύσφιξη της περιοχής
  • Μείωση της περιφέρειας και πιο καλοσχηματισμένη σιλουέτα

Οι ασθενείς μας έχουν βιώσει δραματική αλλαγή στην εμφάνισή τους στην Κλινική μας. Γυναίκες που έχουν δοκιμάσει όλων των ειδών τις δίαιτες και γυμναστικές, μέχρι και διάφορα φυτικά σκευάσματα, βρήκαν αυτό που έψαχναν από την αρχή, αποκλειστικά με τη βοήθειά μας. Τα αποτελέσματα και η διάρκεια αυτών, ποικίλλει ανάλογα την ασθενή. Οι περισσότερες ασθενείς θα διατηρήσουν τα αποτελέσματα της θεραπείας από 6 έως 12 μήνες.  Προτείνουμε μία με δύο θεραπείες εντός 6 μηνών, αφού ολοκληρώσετε την πρώτη σας θεραπεία. Επιπλέον, η γιατρός θα σας προτείνει θεραπείες που είναι απολύτως αναγκαίες, βασισμένη στο σωματότυπό σας και τη σοβαρότητα του προβλήματος.  

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της κλινικής σας εξέτασης από τη Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα».

Είστε Έτοιμες για ένα Σώμα χωρίς Κυτταρίτιδα?

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*