ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Κανείς δεν είναι χαρούμενος με τα σημάδια της γήρανσης. Με τα χρόνια το μέτωπο βαραίνει, οι ρινοπαρειακές αύλακες βαθαίνουν και η κάτω γνάθος, αλλάζει σχήμα. Το ίδιο γίνεται στους γλουτούς, τα χέρια, την κοιλιά, τα πόδια και γενικότερα σε όλο το σώμα, το δέρμα χαλαρώνει.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ?

Υπό τοπική αναισθησία και από ελάχιστες οπές 0,2 του εκατοστού διοχετεύεται ενέργεια σύσφιξης όπου με ελεγχόμενη θερμοκρασία, ουσιαστικά «σιδερώνει» τον ιστό όπου δουλεύεται. Το αποτέλεσμα της σύσφιξης είναι άμεσο, όμως η διοχέτευση ενέργειας συνεχίζει να δρα για τους επόμενους 12 μήνες.

Αυτήν τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά, το Thermi Tight είναι η μοναδική πατενταρισμένη ουσιαστική θεραπεία που δρα στο χαλαρωμένο δέρμα και που έχει απόλυτη ένδειξη σε σημεία που η χειρουργική επέμβαση είναι ιδιαίτερα δύσκολα προσβάσιμη , πχ. τα γόνατα, οι μηροί, οι βραχίονες. Συνδυάζεται άριστα με Λιποαναρρόφηση ή Λιπογλυπτική στις ίδιες περιοχές, στην ίδια χειρουργική επέμβαση.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ?

   Η θεραπεία με το αυθεντικό Thermage CPT είναι ευρέως γνωστή παγκοσμίως ως το λίφτινγκ χωρίς νυστέρι. Είναι μία εξειδικευμένη Ιατρική θεραπεία και δε μπορεί να πραγματοποιηθεί από κάποιον άλλο, εκτός από τον εκπαιδευμένο γιατρό σας. Στην Κλινική μας, εκπαιδευμένοι Ιατροί είναι ο Δρ. Κρασονικολάκης και η Δρ. Τζαμαντάκη που θα σας αναλάβουν.

Σε μία μόνο θεραπεία, η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων, απελευθερώνει ελεγχόμενη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, συσφίγγοντάς το, αφήνοντας την επιδερμίδα ανέπαφη. Η ενέργεια δίνει άμεσα ορατό αποτέλεσμα, όμως τους επόμενους μήνες ο ανασχηματισμός των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, συνεχίζεται με αποτέλεσμα να βελτιώνεται ακόμη περισσότερο μέσα στους επόμενους 6 μήνες, που ολοκληρώνεται και σταθεροποιείται. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί όχι νωρίτερα από το ένα έτος. Τα αποτελέσματα διαρκούν πάνω από 2 χρόνια. Η διάρκεια της θεραπείας, εξαρτάται από την έκταση των επιφανειών προς θεραπεία αλλά συνήθως είναι μία με μιάμιση ώρα.

ΕΛΑΧΙΣΤΑ Ή ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ FACE LIFT

Στην κλινική μας επιλέγουμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες με Ιατρικά μηχανήματα από την παγκόσμια αγορά, μόνο αυτά που είναι κλινικά αποδεδειγμένα αποτελεσματικά. Έτσι, εάν δε θέλετε να υποβληθείτε σε μία ρυτιδεκτομή, σας προσφέρουμε τις δύο πιο αποτελεσματικές θεραπείες, το μη επεμβατικό Thermage και το ελάχιστα επεμβατικό Thermi Tight.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

Και στις δύο περιπτώσεις, χρειάζεται μόνο μία θεραπεία. Δεν απαιτείται γενική αναισθησία, ενώ και στις δύο περιπτώσεις έχουμε αποτέλεσμα light face lift. Το ελάχιστα επεμβατικό, έχει καλύτερο και πιο ελεγχόμενο αποτέλεσμα, σε σχέση με το μη επεμβατικό Thermage.

Κατά την κλινική σας εξέταση και με βάση την υπάρχουσα πτώση, θα σας προταθεί η καλύτερη ενδεδειγμένη και πιο αποτελεσματική λύση για εσάς.

Ενώ η ανεξάρτητη έρευνα είναι χρήσιμη για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ποτέ δεν θα συνδέσει πλήρως τη διαδικασία με τις προσωπικές σας ανάγκες. Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης ενημερωτικής επίσκεψης με την Δρ. Τζαμαντάκη, γνώσεις σας στην πλαστική χειρουργική ξεπερνά τις γενικές πληροφορίες και γίνεται μια εξατομικευμένη εμπειρία. Με την εξαιρετική αισθητική της, η Δρ. Τζαμαντάκη είναι γνωστή για την ασυμβίβαστη αξιολόγηση των καλύτερων επιλογών για εσάς.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*