ΕΠΙΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ COOLSCULPTING BY ZELTIQ

Μετά από πενταετή κυκλοφορία παγκοσμίως της επαναστατικής τεχνικής Coolsculpting, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από αρχές Νοεμβρίου του 2013 παραλάβαμε το νέο και πρώτο μηχάνημα στην Ελληνική Επικράτεια. Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ.

Επιστημονικά υπεύθυνοι και εκπαιδευμένοι Training Coolsculpting Ιατροί της «Clinic of Excellence Plasis» είναι η Δρ. Έλενα Τζαμαντάκη, Πλαστικός Χειρουργός και o Δρ. Τίτος Κρασονικολάκης, Χειρουργός.

Δεν πρόκειται για το τι χάνετε, αλλά για το τι κερδίζετε. Πείτε αντίο στο ΕΠΙΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ και καλωσορίστε το σώμα που κάποτε είχατε.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Μια απλή παρατήρηση οδήγησε την επιστήμη σε μια νέα τεχνολογία που αλλάζει ζωές. Αναπτύχθηκε από τους διαπρεπείς επιστήμονες του πανεπιστημίου του Harvard, Dieter Manstein , MD και R. Rox Anderson, MD, οι οποίοι βασίστηκαν σε μια απλή παρατήρηση. Πρόσεξαν ότι παιδάκια που έτρωγαν παγωτά ξυλάκια, ανέπτυσσαν «λακκάκια» στα μάγουλα τους. Η ιδέα ότι ένα παγωμένο προϊόν μπορεί επιλεκτικά να επηρεάσει τη ζωτική λειτουργία των λιποκυττάρων αποτέλεσε και την έμπνευση για την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης, η οποία εξελίχθηκε από τους ίδιους επιστήμονες στο μηχάνημα του Coolsculpting byZeltiq.

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ

Το Coolsculpting είναι μια επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος. Με τη χρήση του ψύχους αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση» και να αποβληθούν από τον οργανισμό «φαγοκυττάρωση » με ένα φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!

Είναι ανώδυνη, απολύτως ασφαλής, αποτελεσματική, εγκεκριμένη και διαπιστευμένη από τον FDA (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA cleared -approved)και πραγματοποιεί ακριβώς ότι υπόσχεται.

ΕΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής επίσκεψης σας, σας εξετάζουμε, ώστε να προσαρμόσουμε στις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματος σας την κατάλληλη θεραπεία, που αντιμετωπίζει μια για πάντα τις περιοχές που έχετε πρόβλημα. Αυτή η ολοκληρωμένη διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει μια ή περισσότερες ώρες θεραπείας, και σχεδιάζεται ώστε να σας προσφέρει το ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες το Coolsculpting χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο και αυτό το καθιστά εύκολο να το βάλετε στο πρόγραμμα σας. Αυτό που κάνει τη θεραπεία του Coolsculpting ΜΟΝΑΔΙΚΗ είναι ότι μπορείτε να επιστρέφεται στην καθημερινότητα σας, χωρίς ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ , περιορισμούς, κορσέδες κ.λπ.

Η θεραπεία διαρκεί μια ώρα ακριβώς ανά περιοχή, την ώρα που θα περνούσατε και στο γυμναστήριο. Πολύ εύκολα, λοιπόν, μπορείτε να βάλλεται το ραντεβού σας για παράδειγμα κατά το μεσημεριανό σας διάλειμμα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας που γίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα δείτε αξιοσημείωτη μείωση στα παχάκια σας. Αυτό φυσικά θα φανεί στα ρούχα σας, «θα χάσετε ακόμα και δυο νούμερα», αλλά θα το παρατηρήσουν στη σιλουέτα σας και οι γύρω σας.

Η διαδικασία του Coolsculpting δεν εξαρτάται ούτε από χάπια, διατροφές ή άσκηση. Η περιοχή που έχει δουλευτεί θα χάσει ομοιόμορφα το λίπος. Αυτό το λίπος που ανθίσταται τόσο στη διατροφή, όσο και στη γυμναστική. Εκεί που θα κάναμε λιποαναρρόφηση και θα λύναμε μια για πάντα το πρόβλημα ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουμε και με το Coolsculpting.

ΣΜΙΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!!

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*