Newsletter
Artas Robotic Hair Transplant
There are no translations available.

 

 

ROBOTIC HAIR TRANSPLANT

 

 

           Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο (0030)2108940930

 
Coolsculpting By Zeltiq
There are no translations available.

 

 

 

 

                                                          Coolsculpting by Zeltiq «Plasis»

 

 

 

Μετά από πενταετή κυκλοφορία παγκόσμιως της επαναστατικής τεχνικής Coolsculpting, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από αρχές Νοεμβρίου του 2013 παραλάβαμε το νέο και πρώτο μηχάνημα στην Ελληνική Επικράτεια. Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ. Επιστημονικά υπεύθυνοι και εκπαιδευμένοι Training Coolsculpting Ιατροί του κέντρου πλαστικής χειρουργικής «Plasis» είναι η Dr. Έλενα Τζαμαντάκη Πλαστικός Χειρουργός και o Dr.Τίτος Κρασονικολάκης Χειρουργός.

 

 

                   Δεν πρόκειται για το τι χάνετε, αλλά για το τι κερδίζεται. Πείτε αντίο στο ΕΠΙΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ , και καλωσορίστε το σώμα που κάποτε είχατε.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΜΑΤΑ

 

      Μια απλή παρατήρηση οδήγησε την επιστήμη σε μια νέα τεχνολογία που αλλάζει ζωές

 


Αναπτύχθηκε από τους διαπρεπείς επιστήμονες του πανεπιστημίου του Harvard, Dieter Manstein , MD και R. Rox Anderson, MD, οι οποίοι βασίστηκαν σε μια απλή παρατήρηση. Πρόσεξαν ότι παιδάκια που έτρωγαν παγωτά ξυλάκια, ανέπτυσσαν «λακκάκια» στα μάγουλα τους. Η ιδέα ότι ένα παγωμένο προϊόν μπορεί επιλεκτικά να επηρεάσει τη ζωτική λειτουργία των λιποκυττάρων αποτέλεσε και την έμπνευση για την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης, η οποία εξελίχθητε από τους ίδιους επιστήμονες στο μηχάνημα του Coolsculpting.

 

                                           ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ

Το Coolsculpting είναι μια επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος. Με τη χρήση του ψύχους αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση »και να αποβληθούν από τον οργανισμό «φαγοκυττάρωση » με ένα φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ,                               ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,                ΧΩΡΙΣ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!

 


Είναι ανώδυνη, απολύτως ασφαλής, αποτελεσματική, εγκεκριμένη και διαπιστευμένη από τον FDA (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA cleared -approved)και πραγματοποιεί ακριβώς ότι υπόσχεται.

 

 

              ΕΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΌ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής επίσκεψης σας, σας εξετάζουμε, ώστε να προσαρμόσουμε στις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματος σας την κατάλληλη θεραπεία, που αντιμετωπίζει μια για πάντα τις περιοχές που έχετε πρόβλημα. Αυτή η ολοκληρωμένη διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει μια ή περισσότερες ώρες θεραπείας, και σχεδιάζεται ώστε να σας προσφέρει το ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

 

 

                         ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΜΟΝΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες το Coolsculpting χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο και αυτό το καθιστά εύκολο να το βάλετε στο πρόγραμμα σας.

 

 

Αυτό που κάνει τη θεραπεία του Coolsculpting ΜΟΝΑΔΙΚΗ είναι ότι μπορείτε να επιστρέφεται στην καθημερινότητα σας, χωρίς ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ , περιορισμούς, κορσέδες κ.λπ.


Η θεραπεία διαρκεί μια ώρα ακριβώς ανά περιοχή, την ώρα που θα περνούσατε και στο γυμναστήριο. Πολύ εύκολα, λοιπόν, μπορείτε να βάλλεται το ραντεβού σας για παράδειγμα κατά το μεσημεριανό σας διάλειμμα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας που γίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα δείτε αξιοσημείωτη μείωση στα παχάκια σας. Αυτό φυσικά θα φανεί στα ρούχα σας, «θα χάσετε ακόμα και δυο νούμερα» , αλλά θα το παρατηρήσουν στη σιλουέτα σας και οι γύρω σας. Η διαδικασία του Coolsculpting δεν εξαρτάται ούτε από χάπια, διατροφές ή άσκηση.


Η περιοχή που έχει δουλευτεί θα χάσει ομοιόμορφα το λίπος. Αυτό το λίπος που ανθίσταται τόσο στη διατροφή, όσο και στη γυμναστική. Εκεί που θα κάναμε λιποαναρρόφηση και θα λύναμε μια για πάντα το πρόβλημα ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουμε και με το Coolsculpting.
ΣΜΙΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ,
                                           ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ,
                                                                  ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ,
                                                                                                ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,
                                                                                                                       ΧΩΡΙΣ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!

 Εξαλείψτε το επίμονο λίπος χωρις χειρουργείο ή χρόνο ανάρρωσης

 

Page 1

 

 

 

 

 

 

 
Thermage CPT ™
There are no translations available.

Thermage Face & Body

 
Cooolsculpting
There are no translations available.

Coolsculpting by Zeltiq «Plasis»

 

 


plasis_small
ATHENS - GLYFADA
Agg. Metaxa & GR. Labraki  21 Street
Post Code. 166 75
Phone.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Mobile.: 6974832064
Mobile.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet