Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα - σύσφιξη
There are no translations available.

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα-σύσφιξη

Σκοπός: να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών και να βελτιώσουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού του δέρματος.

Μήπως η κυτταρίτιδα περιορίζει τις στιλιστικές σας επιλογές; Δε φταίτε εσείς, δυστυχώς η κυτταρίτιδα είναι μια γυναικεία πάθηση από την οποία πάσχει το 85% των γυναικών.

  • Δεν είναι απαραίτητα αποτέλεσμα έλλειψης άσκησης ή δίαιτας
  • Η αιτία της κυτταρίτιδας είναι πολυπαραγοντική (γενετική, ορμονική, αγγειακή)
  • Η ανάπτυξη του λιπώδους ιστού στο σώμα μας δεν είναι η εξήγηση στο να εμφανιστεί η κυτταρίτιδα.

Η κυτταρίτιδα είναι μια πάθηση που απασχολεί το υπόδερμα έναν ιστό ο οποίος βρίσκεται κάτω από το δέρμα και είναι κυρίως λιπώδης ιστός. Η κύρια αιτία είναι η εκφύλιση της μικροκυκλοφορίας του λιπώδους ιστού με αποτέλεσμα βασικές αλλαγές στις μεταβολικές λειτουργίες του. Γλουτοί, μηροί και πλαϊνά είναι οι πιο συχνές θέσεις της κυτταρίτιδας. Ανάλογα με το βαθμό της κυτταρίτιδας από 1 έως 4 μπορούμε να επέμβουμε και με διαφορετικούς τρόπους. Η μεσοθεραπεία βοηθάει στην λεμφική αποχέτευση και στη λιποδιάλυση. Το ιατρικό staff της εταιρείας Plasis θα εξειδικεύσει σε ένα προσωπικό πρόγραμμα ανάλογα με το πρόβλημα σας ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεία : τεχνική

Συνήθως χρειάζονται 8-10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 10 ημερών. Τα αρχικά αποτελέσματα θα αρχίσετε όμως ήδη να τα βλέπετε από την πρώτη φορά. Η εφαρμογή για την θεραπεία γίνεται αφού έχετε βάλει αναισθητική κρέμα 1 ώρα πριν με μια πολύ μικρή βελόνα ο γιατρός θα εγχύσει στην περιοχή της θεραπείας τα συστατικά του ενδεδειγμένου προσωπικού σας δείγματος. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκχυμώσεις, οι οποίες όμως θα παρέλθουν σε 3-4 μέρες.

Μεσοθεραπεία: πλεονεκτήματα της θεραπείας

Δυστυχώς η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα πιο δύσκολα αισθητικά προβλήματα που έχουμε να λύσουμε. Το βάθος που πρέπει να δράσουν οι συγκεκριμένες ουσίες δεν μας επιτρέπει πιο ανώδυνες τεχνικές (βελόνα). Κατά τη διάρκεια της θεραπείας καλό θα είναι να ακολουθήσουμε και κάποιες άλλες συμβουλές που θα μας πει ο γιατρός. Π.χ. στρες, καθιστική ζωή, κάπνισμα.

 

plasis_small
ATHENS - GLYFADA
Agg. Metaxa & GR. Labraki  21 Street
Post Code. 166 75
Phone.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Mobile.: 6974832064
Mobile.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet