Bio-Lifting Anti-aging

 

 Bio-Lifting Anti-aging

 

Σκοπός: Αντιγήρανση και πρόληψη στα σημάδια γήρανσης.

To bio-lifting είναι μια τεχνική κατά την οποία το δέρμα μας βγαίνει ανανεωμένο, πιο λείο, σφριγηλό και τα σημάδια της γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες) εξαφανίζονται. Δεν είναι μια θεραπεία η οποία έχει στόχο, όπως τα fillers, να γεμίσει τις ρυτίδες, αλλά σκοπός είναι η απόλυτη ανανέωση των κυττάρων του δέρματος από μέσα και το αποτέλεσμα που έχουμε είναι η απόλυτη αναζωογόνηση. Το bio-lifting μπορεί να συνδυαστεί με τα fillers δίνοντας ένα ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα. Περιοχές που μπορούμε να θεραπεύσουμε είναι , πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ και χέρια.

Bio lifting τεχνική θεραπείας

Η θεραπεία αναζωογόνησης με bio lifting βασίζεται στον ερεθισμό των κυττάρων ώστε να μπορούν να ανανεώσουν τη φυσική τους λειτουργία. Η θεραπεία βασίζεται στον ερεθισμό της παραγωγής του ενδογενούς κολλαγόνου και των ελαστικών ινών καθώς και όλων των βασικών συστατικών του δέρματος δια μέσου μικροεγχύσεων υλικών, ικανά να ερεθίσουν τα δερμικά κύτταρα στη σύνθεση αυτών (κολλαγόνο, ελαστίνη), που μας εγγυώνται τον τόνο και την σφριγηλότητα στο δέρμα μας και μας δίνουν την απόλυτη αναζωογόνηση. Με αυτή την τεχνική σκοπός είναι όχι να εξαλείψουμε τις ρυτίδες όπως κάνουμε με τα fillers (Restylane, Juviderm) αλλά στόχος είναι μια συνολική αναζωογόνηση και αναγέννηση του δέρματος. Είναι μια τεχνική αντιγήρανσης η οποία θεραπεύει το υπάρχον πρόβλημα, αλλά βοηθά και στην καθυστέρηση των σημαδιών γήρανσης που θα έρθουν. Χρειάζονται 5-6 θεραπείες με μεσοδιάστημα περίπου δυο εβδομάδων. Αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες.

Bio-lifting : πότε χρειάζεται;

Σας προτείνουμε θεραπείες Bio-lifting για να μειώσετε τα σημάδια της γήρανσης αλλά και να προλάβετε τη γήρανση σε σημεία όπως πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ , έχοντας ένα δέρμα φρέσκο, νεανικό και σφριγηλό.

 

plasis_small
ATHENS - GLYFADA
Agg. Metaxa & GR. Labraki  21 Street
Post Code. 166 75
Phone.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Mobile.: 6974832064
Mobile.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet