Gynaikomasty

gynaikomastia1Η Γυναικομαστία είναι μια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από μια ανώμαλη και η υπερβολική ανάπτυξη του μαστού στον άνδρα.
Συχνά, οι διογκώσεις στο στήθος των ανδρών δεν καθορίζονται μόνο από την αυξηση του λιπώδους ιστού, καθ 'υπέρβαση του τοπικού πάχους, αλλά επιτείνονται και από την υπερβολική αύξηση του μαστικού αδένα. Οι αιτίες είναι πολλές: Ορμονικές διαταραχές, η ηλικία, χρωμοσωμικές ανωμαλίες ( συνδρ. Kleinefelter) το υπερβολικό βάρος, η παχυσαρκία (ψευδο-γυναικομαστία) η λήψη κάποιων φαρμάκων και η χρήση ουσίων.

Η επακόλουθη διόγκωση του στήθους προκαλεί ψυχολογικό πρόβλημα, μειώνωντας την εικόνα του ανδρισμού, αλλά και το να ζήσουν ειρηνικά στο σώμα τους με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η υπερβολική ανάπτυξη του μαστικού αδένα (αν δεν έχει προκληθεί από την πρόσληψη των συγκεκριμένων φαρμάκων, όπως gastroprotective, ή τις προδιαγραφόμενες θεραπείες ορμονικής υποκατάστασης κατά του καρκίνου), μπορεί να επιλυθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Η γυναικομαστία μπορεί επίσης να είναι «ψευδής» (ψευδο-γυναικομαστία), το οποίο αποτελεί μια απλή τοπική συσσώρευση λίπους.

Ο στόχος της Χειρουργικής για Γυναικομαστία είναι η ομαλή άρση του μαστικού αδένα ή και του λιπώδους ιστού αφήνωντας ένα στήθος ομοιομορφό και ρωμαλέο.

Η γυναικομαστία είναι παρούσα σε ποικίλους βαθμούς, από την παρουσία συμβολικά αδένα πίσω από τη θηλή εως την παρουσία ενός πραγματικού μαστού σχεδόν θηλυκού.

Οι αιτίες της γυναικομαστίας μπορεί να είναι:

  • υπερβολική ανάπτυξη του λιπώδους ιστού του μαστού
  • υπερβολική ανάπτυξη του μαστικού αδένα, για λόγους ορμονικούς
  • υπερβολική ανάπτυξη του λιπώδους ιστού και του μαστικού αδένα.

gynaikomastia2

Σε γενικές γραμμές, γυναικομαστία είναι πιο πιθανό να χτυπήσει τα υπέρβαρα ή πρώην παχύσαρκα άτομα.

Σε περιπτώσεις παχυσαρκίας, είναι πάντα προτιμότερο να κάνετε μια δίαιτα πριν.
Η πλαστική χειρουργική οδηγεί σε άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα.

Γιά να προγραματίσετε την Χειρουργική σας έπεμβαση και να αναλύσουμε τις όποιες απορίες σας, καλέσετε μας στο 210 8940930

Ένδειξη για χειρουργική επέμβαση

Οι πλαστικοί χειρουργοί θα συστήσουν την Χειρουργική επέμβαση μόνο, εάν

  • Κλινικά ανώμαλη ανάπτυξη του μαστικού αδένα
  • εναπόθεση λίπους στο στήθος
  • εμφάνιση γυναικείου στήθους.
  • Απο τα αιτήματα που έχουμε για γυναικομαστία μονο το 55% των αιτούντων,θα υποβληθούν σε επέμβαση, θέτωντας πρώτα την ασφάλεια και την υγεία σας, πριν από την αισθητική επιθυμία.
Γυναικομαστία-Διάρκεια επέμβασης

Η επέμβαση για Γυναικομαστία διαρκεί περίπου 45-90 λεπτά και δεν χρείαζεται η παραμονή το βράδυ στην Κλινική . Η διαμονή είναι One Day Clinic, στις περισότερες περιπτώσεις.

Γυναικομαστία η επέμβαση στην PLASIS

gynaikomastia3Στην Plasis Aesthetic Plastic Surgery χρησιμοποιούμε τεχνικές που σέβονται την ταυτότητα του ανδρικού σώματος, αφήνοντας πιό διακριτικές τομές, με πιό φυσικά αποτελεσματα.
Στη θεραπεία της Γυναικομαστίας, εφαρμόζουμε τη σύγχρονη τεχνική της «SHORT SCAR», που έχει αναπτυχθεί μόλις πριν από λίγα χρόνια. Το λίπος του ανδρικού μαστού αρχικά μειώνεται κάνοντας μια απλή λιποαναρρόφηση. Η περίσσεια του αδένα που παραμένει, αφαιρείται έπειτα, κάνοντας μια μικρή τομή κρυμμένη στο κάτω άκρο της θηλαίας άλω του μαστού, (οι τομές πραγματοποιούνται γύρω από τη θηλαία άλω έτσι ώστε να περιορίσουμε τις ουλές και τις κρύψουμε στην άκρη της θηλής).
Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να προβούμε σε revision των ουλών με Laser ή στην αναδιαμόρφωση, χωρίς χειρουργική επέμβαση, με υψηλής πυκνότητας υαλουρονικό οξύ, Macrolane ®.

Μετεγχειρητικά- Γυναικομαστία


gynaikomastia4Ο δρόμος της μετεγχειρητικής πορείας περιεχεί φάρμακευτική αγωγή για περίπου μία εβδομάδα. Μετά την επέμβαση για γυναικομαστία φοράτε ένα ελαστικό γιλέκο για 3-4 εβδομάδες, ειδικό για την συγκεκριμένη επέμβαση. Μετά από 12-15 ημέρες, αφαιρούνται τα ράμματα. Σε λίγες μέρες και φορώντας το γιλέκο , μπορείτε να επιστρεψετέ στις καθημερινές σας ασχολίες. Μετά από 3 εβδομάδες, μπορείτε να ξεκινήσετε μια μέτρια άσκηση. Το οίδημα εξαφανίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου και το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι ορατό μετά από 2-4 εβδομάδες. Σε αυτό το σημείο, θα αρχίσετε να κάνετε μασάζ στην περιοχή για να μαλακώσουν οι τομές και η τραυματική επιφάνεια ωστε να βελτιωθεί κι’αλλο το αισθητικό αποτέλεσμα. Μετά τη διόρθωση, το στήθος θα επιστρέψει ανδροπρεπές, και θα βρείτε ευκολία στις καθημερινές σας δραστηριότητες και τα σπορ. Εμείς θα χρειαστεί να σας επανεξετάσουμε στον πρώτο μήνα, τον τρίτο, τον έκτο μήνα, τον πρώτο χρόνο και μετά απο δύο χρόνια.

Γυναικομαστία-Κόστος

gynaikomastia5Κάθε διαδικασία Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής είναι εξατομικευμένη για εσάς και το πρόβλημα σας .Η τιμή καθορίζεται, από την πολυπλοκότητα του δικού σας Χειρουργείου.
Το κόστος περιλαμβάνει (χειρουργείο, αμοιβές αναισθησιολόγου, αμοιβές χειρουργού, Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τις ιατρικές συσκευές, υλικά, εξωτερικά ιατρεία ή ενδονοσοκομειακή θεραπεία, όταν ενδείκνυται, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, κατά περίπτωση) και πάντα περιλαμβάνει ένα πλήρες προεγχειρητικό έλεγχο με αναισθησιολογίκη εκτίμηση , τη συνεχής παρουσία εξιδείκευμένου Αναισθησιολόγου (με όλα τα σύγχρονα εργαλεία παρακολούθησης και παρέμβασης), που βοηθούν τον Πλαστικό Χειρουργό και τους βοηθούς Χειρουγούς κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, την διαθεσιμότητα της ομάδας για τις πρώτες 24 ώρες , έτσι ώστε για να εξασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, καθώς και όλο τον έλεγχο αμέσα μετεγχειρητικά και την μετεγχειρητική παρακολούθηση για τους επόμενους 24 μήνες.

Δείτε Φωτογραφίες

 

plasis_small
ATHENS - GLYFADA
Agg. Metaxa & GR. Labraki  21 Street
Post Code. 166 75
Phone.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Mobile.: 6974832064
Mobile.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet