Non Invasive

Beauty

Treatments

read more...

Liposculpture

read more...
Breast Reconstruction
read more...
Getting Married!
Αγγίξτε την τελειότητα

Μη επεμβατικές θεραπείες μπορούν να κάνουν την υποψήφια νύφη να δείχνει ακόμα πιο φρέσκια και λαμπερή, αλλά πάνω απ’ όλα μια γυναίκα σίγουρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Πριν από το γάμο το μεγάλο «ναι» πρώτα απ’ όλα στον εαυτό σας

Ακόμα από την παιδική ηλικία, η ημέρα του γάμου μοιάζει σαν ένα παραμύθι με πρωταγωνιστές εμάς τους ίδιους. Πώς βιώνετε την αναμονή της πιο όμορφης μέρας της ζωής σας; Πώς αντιμετωπίζετε τις προετοιμασίες, αλλά πάνω απ’ όλα πως αντιμετωπίζετε την προετοιμασία του εαυτού σας για το μεγάλο «ναι»; Η ημέρα του γάμου είναι στο κέντρο της προσοχής και όλα τα φώτα πέφτουν αποκλειστικά πάνω σας, η άψογη εμφάνιση επιβάλλεται! Η μεγάλη εκείνη μέρα είναι ακόμα ένας τρόπος για να αποδείξετε στο μέλλοντα σύζυγό σας ότι έχει επιλέξει την σωστή γυναίκα. Ειναι πανηγυρικα κέρδισμενος. Και όλα αυτά στην ευτυχισμένη αρχή μιας κοινής ζωής.

Είναι πολύ σημαντικό πριν από το μεγάλο «ναι» με τον άντρα που θα σας σταθεί στην υπόλοιπη ζωή σας για πάντα, το απόλυτο «ναι» να είναι πάνω απ’ όλα με τον ίδιο σας τον εαυτό. Το να αρέσετε στον εαυτό σας είναι πολύ σημαντικό για να αρέσετε και στους άλλους και το να αγαπάτε τον εαυτό σας είναι το ίδιο σημαντικό για να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Με αυτή την επιλογή είναι ενδιαφέρον να είστε όμορφη υπογραμμίζοντας τη φυσική σας φιγούρα, αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, στην αλλαγή που έρχεται στη ζωή σας.

Η Plasis Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει και να σας συνοδεύσει σε κάθε απαίτηση βελτίωσης της εξωτερικής σας εμφάνισης. Σκέφτεστε τις φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν την αξέχαστη μνήμη εκείνης τις μέρας; Σκέφτεστε το νυφικό που θα διαλέξετε με μεγάλη προσοχή ανάλογα με το στυλ σας και ανάλογα με τη σωματική σας διάπλαση; Για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τη νέα θηλυκότητα για την πιο σημαντική σας μέρα, οι Αισθητικοί-Πλαστικοί Χειρουργοί του Plasis σας προτείνουν θεραπείες εξατομικευμένες και μόνο για εσάς έτσι ώστε να γίνετε μοναδική αυτή την όμορφη μέρα. Ανακαλύψτε αυτό που εσείς θέλετε να είστε.

Η αισθητική πλαστική χειρουργική πριν το «ναι»

Αποθανατίστε την ομορφιά για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας χάρη στη βοήθεια της Αισθητικής Χειρουργικής.

Με βάση μιας στατιστικής, το 93% των γυναικών μετά τον προγραμματισμό της γαμήλιας τελετής σκέφτονται μια αισθητική επέμβαση πριν το «ναι». Τι σπρώχνει τις μέλλουσες νύφες να απευθυνθούν στον πλαστικό χειρουργό; Η κούραση των προετοιμασιών σίγουρα αφήνει το σημάδι της και την ημέρα του γάμου κάθε γυναίκα θέλει να είναι πανέμορφη και φρέσκια όπως ένα τριαντάφυλλο. Για πολλές πάνω από το 80% ο γάμος είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να λάβουν κούρες λάμψης και ομορφιάς: μικρές ρυτίδες, θαμπάδα, πόδι της χήνας είναι καιρός να εξαλειφθούν.

Το να εξαλείψουμε τις ρυτίδες, να αναπλάσουμε τη μύτη, να αυξήσουμε τον όγκο των χειλέων, να ανασηκώσουμε τα ζυγωματικά και να αυξήσουμε το στήθος, είναι τα πιο συχνά αιτήματα πριν από το γάμο. Οι Αισθητικοί Πλαστικοί Χειρουργοί του πρότυπου ιατρικού κέντρου Plasis γνωρίζουμε πολύ καλά να δίνουμε απαντήσεις σε όλες σας τις προσδοκίες.

Μη Επεμβατικές Θεραπείες που μπορούν να κάνουν την υποψήφια νύφη να δείχνει πιο φρέσκια, λαμπερή και πάνω απ’ όλα γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Για το πρόσωπο

Με τη μέθοδο Total Face που συνδυάζει Laser ανάπλασης – Fraxel, Botox και θεραπείες με Fillers μπορούμε να επιτύχουμε θεαματική αλλά και ταυτόχρονα πολύ φυσική βελτίωση στην όψη και στην υφή του δέρματός μας, Biolifting, χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Είναι συνδυαστικές θεραπείες με τις οποίες επιτυγχάνουμε θεαματικά φυσικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Για το σώμα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θεραπείες Laser σύσφιξης, αφαίρεση ραγάδων με Laser και βελτίωση του τόνου του δέρματος, καθώς και μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα.

Από τις Χειρουργικές Επεμβάσεις οι πιο συνηθισμένες είναι η αυξητική μαστών, η λιποαναρρόφηση, η ανόρθωση μαστού και η ρινοπλαστική

Για τον άντρα

Ακολουθούμε όλο το rejuvenation του προσώπου με Botox, Fillers, Laser ανάπλασης - Fraxel κ.τ.λ. ανάλογα με τις ανάγκες. Οι πιο συχνές χειρουργικές επεμβάσεις είναι η λιποαναρρόφηση, κυρίως στην κοιλιακή χώρα, η ρινοπλαστική, η προφιλοπλαστική, η γυναικομαστία και η βλεφαροπλαστική.

 

plasis_small
ATHENS - GLYFADA
Agg. Metaxa & GR. Labraki  21 Street
Post Code. 166 75
Phone.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Mobile.: 6974832064
Mobile.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet