ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΗΛΩΝ

Οι εξελιγμένες τεχνικές αποκατάστασης σε συνδυασμό με δερματοστιξία καταφέρνουν να δώσουν ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πολλές και διαφορετικές οι τεχνικές Πλαστικής έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα κολόβωμα ιστού ώστε να προσομοιάζει με την πραγματική θηλή.

Περιοχικά Flaps που πραγματοποιούνται και με τοπική αναισθησία καταφέρνουν να δώσουν την ιδέα της θηλής.

Παλαιότερες τεχνικές με ελεύθερα δερματικά μοσχεύματα από τις μηροβουβωνικές περιοχές ( εκεί που το δέρμα είναι λίγο πιο σκούρο), έδιναν το χρώμα στην θηλαία άλω.

Σήμερα ένα τατουάζ από εξειδικευμένο θεραπευτή στο Ιατρικό tattoo, είναι πολύ πιο εύκολο, γρήγορο και πολύ πιο αρμονικό στον τόνο του χρώματος σε σχέση με την άλλη θηλή.

Το τελευταίο έτος υπάρχει και ένα ειδικό σιλικονούχο ένθεμα το οποίο τοποθετείται ακριβώς κάτω από το δέρμα και παράγει 3D τόσο την θηλή αλλά και την θηλαία άλω. Επίσης, και με αυτήν την τεχνική χρειάζεται το Ιατρικό τατουάζ στην νέο – θηλή.

Πάντα στόχος είναι να γίνει αποκατάσταση της θηλής με όσο το δυνατόν λιγότερο σύνθετο και πολύπλοκο τραύμα, ενώ ταυτόχρονα να έχουμε πιο φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα σε σχέση με τον εναπομείναντα μαστό.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*