ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΗΛΩΝ

Σε όλες τις αισθητικές επεμβάσεις του στήθους, επιβάλλεται να δίνεται ιδιαίτερη σημασία και στις θηλές, έτσι ώστε όχι μόνο να έχουν ένα άριστα αισθητικά αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα να είναι και λειτουργικές. Αυτό επιβάλει λεπτομερή γνώση της ανατομίας του στήθους και εμπειρία στον τύπο αυτών των επεμβάσεων.

Είτε πρόκειται για εισολκή της θηλής ή για μεγάλη θηλαία άλω, η ιατρός χρησιμοποιεί ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, ώστε η επέμβαση να έχει μία άριστη και συμμετρική εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα, να διαφυλάσσει όσο το δυνατόν και την αισθητήρια λειτουργικότητα της θηλής.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΗΛΗ;

Πολλές φορές υπάρχει εκ γεννητής ένα κατασκευαστικό πρόβλημα, όπως:

  • οι θηλές κρατούνται εσωτερικά: η λεγόμενη «εσολκή θηλών»
  • υπάρχει ανομοιομορφία της θηλής-θηλαίας άλω
  • είναι Υπερτροφικές (προκαλούν πρόβλημα κάτω από λεπτά ρούχα)
  • έχει αφαιρεθεί (λόγω μαστεκτομής το σύμπλεγμα θηλής και θηλαίας άλω), όπου πρέπει να επανασχηματισθεί εξ’ αρχής

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η απόφαση να προχωρήσετε σε πλαστική θηλών, εξαρτάται απόλυτα από την αισθητική τους δυσμορφία στα μάτια σας. Λόγω του ό,τι η συγκεκριμένη επέμβαση, είναι ελάχιστα επεμβατική, οι τομές στο δέρμα είναι ελάχιστες και η όλη επέμβαση δεν εμπεριέχει τους συνήθης κινδύνους άλλων χειρουργικών επεμβάσεων. Αν δεν είστε ικανοποιημένη με την όψη των θηλών σας (ή μίας εξ αυτών),  σίγουρα η Πλαστική Θηλών, θα σας βελτιώσει ή τις περισσότερες φορές θα επαναφέρει σε φυσιολογική όψη τις θηλές σας.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη, εστιάζει ιδιαιτέρως στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την επέμβαση και συζητάει από κοινού, τους στόχους για τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ειδικά σε τόσο ευαίσθητες  περιπτώσεις, αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία της ασθενούς,  έτσι ώστε όταν προχωρήσετε στην επέμβαση, το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά το προσδοκώμενο. 

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς λόγους, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η πληροφορία που θα αποκομίσετε, προς αντικατάσταση μιας δια ζώσης κλινικής εξέτασης. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής συνεδρίας στο ιατρείο με την Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δεν είναι τυπικές και γενικές αλλά  αφορούν εσάς προσωπικά και το πρόβλημα σας. Ο Doctor  Google δυστυχώς μόνο μαγικά που δεν κάνει!!! Αναζητήστε σωστά την πληροφόρηση που χρειάζεστε.

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*