ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗΣ

Καθημερινά, βλέπουμε ασθενείς με καρκίνο μαστού, οι οποίες είχαν υποβληθεί στο παρελθόν σε αποκατάσταση μετά μαστεκτομής και οι οποίες είναι δυσαρεστημένες από το αποτέλεσμα. Επιθυμούν άμεσα διόρθωση και φυσικά θέλουν να βγάλουν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, την «αρρωστημένη εικόνα» από πάνω τους. Κάποιες γυναίκες είχαν κάνει την αποκατάσταση, πολύ πριν αναπτυχθούν νέες μέθοδοι.

Η διόρθωση της αποκατάστασης των μαστών από προηγούμενα χειρουργεία, είναι μια διαδικασία- πρόκληση για τους χειρουργούς μας, οι οποίοι θα μπορέσουν με αυτόν τον τρόπο, να κάνουν την ασθενή να νιώσει ολοκληρωμένη και όμορφη, όπως πριν.

ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ

  • Μεγάλες και αντιαισθητικές ουλές μαστεκτομής
  • Ανισομαστία
  • Λανθασμένη τοποθέτηση ενθεμάτων
  • Ρίκνωση του δέρματος, κενά και ανομοιογένεια
  • Ρικνωτική κάψα

Με την πολυετή πείρα και την εξειδίκευσή τους, η Δρ. Τζαμαντάκη και ο Δρ. Κρασονικολάκης, έχοντας πρωτοπορήσει σε αυτόν τον τομέα, με πρωτοπόρες και άκρως αποτελεσματικές τεχνικές επιδιόρθωσης μαστών που έχουν προκύψει από λάθη στην αποκατάσταση του στήθους, μπορούν να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και βρίσκοντας λύση σε κάθε πιθανό πρόβλημα, είναι εγγυημένο πως θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που δικαιούστε.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΘΗΛΗΣ

Η αφαίρεση της θηλής είναι αναπόφευκτη σε πολλές περιπτώσεις που γίνεται μαστεκτομή ειδικά εάν ο όγκος βρίσκεται σε εγγύτητα με τη θηλή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται ειδικές τεχνικές, εξειδικευμένες πάνω στο δικό σας στήθος, για να αναπλάσουν τη θηλή ώστε να φαίνεται φυσική και υγιής. Ενδέχεται, σε δεύτερο χρόνο, να χρειαστεί να υποβληθείτε σε θεραπευτικό τατουάζ.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η Δρ. Τζαμαντάκη επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με τηνεπέμβαση και συζητάει μαζί τους, τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ειδικά σε τόσο ευαίσθητες και ανθρώπινες περιπτώσεις, αφού διενεργήσει μία ενδελεχή εξέταση, συζητάει το προτεινόμενο χειρουργικό πλάνο και λύνει κάθε απορία της ασθενούς που μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να προχωρήσουν κοινή συναινέσει στην επέμβαση ώστε το αναμενόμενο, να είναι πράγματι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα.

Αν και η έρευνα μέσω ίντερνετ είναι χρήσιμη για επιμορφωτικούς σκοπούς, δε θα μπορέσετε ποτέ να την προσαρμόσετε στο δικό σας σώμα. Κατά τη διάρκεια μίας συμβουλευτικής συνεδρίας στο ιατρείο της Δρ. Τζαμαντάκη, οι πληροφορίες που θα λάβετε, δε θα είναι τυπικές και γενικές αλλά θα αφορούν εσάς προσωπικά, το σώμα σας και θα είναι στα δικά σας «μέτρα».

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*