ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΙΠΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

Από τις ευρέως διαδεδομένες τεχνικές γλυπτικής σώματος, είναι η Λιπογλυπτική με «λιποπρόθεση». Με την ειδικής τεχνολογίας λιποαναρρόφηση, Vaser Lipo, 3D High Definition, τα λιποκύτταρα παραμένουν ζωντανά και ο λιπώδης ιστός εξαιρετικά πλούσιος σε βλαστοκύτταρα καθώς δεν καταστρέφονται όπως με άλλου τύπου λιποαναρροφήσεις.

Στην Κλινική μας, με την 15ετή πλέον εμπειρία της  Δρ. Τσαμαντάκη, πραγματοποιείται Vaser Lipo γλυπτική σε περιοχές όπου υπάρχει περίσσια ανεπιθύμητου λίπους (όπως: ψωμάκια, κοιλιά, μέση, προγούλι, γάμπες, πόδια) κλπ., το οποίο όμως παραμένει εξαιρετικά πλούσιο σε ζωτικά βλαστοκύτταρα. Μετά από ειδική επεξεργασία, μετατρέπεται στο λεγόμενο Macro Fat Lipoimplant το οποίο με την σειρά του εγχέεται μέσω ειδικών κανουλών στην περιφέρεια του μαστού, γύρω από τον αδένα και κάτω από αυτόν χωρίς να τον τραυματίσει.

 

Μια άλλη διαδικασία , είναι αυτή κατά την οποία  ενώ λαμβάνεται το δικό μας λίπος, μετατρέπεται στο λεγόμενο “Nano Fat Grafting”, (μικροσκοπικά nano μόρια λιπώδους ιστού) όπου και  τοποθετείται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, στήθος, χέρια και σε οποιαδήποτε δερματική επιφάνεια χρειαζόμαστε ουσιαστική ανανέωση, ανάπλαση και σφριγηλότητα. Στο πρόσωπο έχει εξαιρετικά αποτέλεσματα  καθώς αναβαθμίζει την ποιότητα του δέρματος, προσδίδοντας του λάμψη και ελαστικότητα. Τα Nano κύτταρα μετά από 2-3 μήνες, στην όποια θέση και εάν έχουν μεταφερθεί (κυρίως επιπολής υποδόριο-βαθύ δέρμα) πραγματικά είναι εντυπωσιακή η απόλυτα υγιής υφή τού δέρματος με αύξηση της ελαστικότητας της σπαργής και της λάμψης. “Μια εικόνα, χίλιες λέξεις”, όσοι το έχουν βιώσει είναι μια μοναδική εμπειρία αντιγήρανσης. Ξεκινάει να δρα περίπου στο 3μηνο, και ολοκληρώνεται ακόμη και 1-1,5 χρόνο μετά, παραμένοντας για πολλά ακόμη χρόνια εξαιρετικό.

Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και αφήνει το σώμα, το στήθος και το πρόσωπο σε νεανικότερη ηλικιακή κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα δίνει σχήμα και τονίζει τις καμπύλες, προσδίδοντας θηλυκότητα.

Clinic Of Excellence Plasis
Η Φιλοσοφία μας

Αυτή η τεχνική που για τους γλουτούς είναι γνωστή και σαν “Brazilian Butt Lift – BBL”,  είναι λιπογλυπτική με Macro Fat & Micro Fat ή Νano Fat Transfer στην περιοχή των γλουτών, χαρίζοντας ανόρθωση και καμπύλες.

Στο στήθος επίσης, δίνει μέχρι και ένα νούμερο plus σε μέγεθος,  όμως χωρίς τομές,   με απόλυτα ξανασχηματισμένο, σφριγηλό και πλούσιο μπούστο.

Το Lipoimplant είναι ένα φυσικό δικό μας υλικό, μοναδικό,  εξαιρετικά πλούσιο σε βλαστοκύτταρα  (μόνον ο ομφάλιος λώρος κατά τον τοκετό είναι τόσο πλούσιος ιστός) που στις μέρες μας με την τεχνολογία που διαθέτουμε στην Κλινική “Plasis”, δεν συζητάμε να μην  το εκμεταλλευτούμε  σε όλες τις δυνατές μορφές του Macro fat ή Micro Fat & Nano fat ένθεμα. Κατά την κλινική σας εξέταση με την Δρ. Τζαμαντάκη, θα γνωρίζετε ακριβώς τις δυνατότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σώμα σας.

«Αφήστε τους να Μαντέψουν»

Δοκιμάστε τη νέα σας εικόνα

Οπτικοποιήστε τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε από τη διαδικασία προσομοιώσης με το σύστημα απεικόνισης VECTRA 3D.

Ξεκίνα Τώρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Plasis Plastic Surgery

Καλέστε σήμερα 210 89 40 930

    Συμφωνώ και αποδέχομαι τους όρους Πολιτικής & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*